Godnatt

Dagen blev ungefär som planerat, Ingrid red Radon imorse medan jag fixade i stallet och med
Amo (: Hon sa iallafall att han hade känts fin så jag får väl lite på henne då ;)

Åkte hem åt lunch, städade och låg och läste nån timme! Super skönt!

For till stallet igen och putsade, packade, badade, kvällade tog in alla hästarna (: Gick otroligt snabbt och effektivt tack vare min underbara Fia (: Vi är ett oslagbart team :D

Sen när jag kom hem hade min syster bakat Pizza (:

Har suttit i soffan en stund och tittat på tv men nu är det dags att sova!
Hoppas verkligen jag har kommit ihåg att packa ner allting nu men de brukar lösa sig ändå (:
Bäst att kolla på programmen en gång innan jag stänger ögonen också (:

Godnatt

Uppe med tuppen?

Nej inte riktigt alls ;P vaknade av väckarklockan 07.50 så otroligt mega trött tog måååånga minuter innan jag förstod varför jag skulle kliva upp och de första mamma säger när jag masat mig ur sängen är: Inatt får du sova en timme mindre :O OMG jag måste gå och lägga mig vid 20.00 alltså ;P

Nu sitter jag här äten och färdig och väntar på min skjuts till stallet som skulle ringa när den var på väg! (:

Hoppas på att jag bara hinner vara några timmar idag, även om det inuläget ser ut att vara lite svårt att hinna med det ;)

Ha en bra dag allihopa :D

image75

Sov gott

Nu är det helt klart dags att sova innan jag somnar här i stolen!

Blir hämtad här ca 08.30 imorgon bitti, ska göra iordning hästarna till Ingrid som ska rida, sen ska jag mocka och fixa åt Radon! Sen hem och skriva ut startlistor, packa, städa och bara ta det jätte lugnt innan det är dags att åka tillbaka till stallet och kvälla, duscha och packa inför tävlingen på söndag!

För då bär det av ner till Färsta för La:5 och Msvb:3 :D
Sen är det dags att anmäla till Högbo också, har inte riktigt bestämt vilka klasser jag vill rida bara ;)

Godnatt

Fredag!

sov cirka 3 ½ timmar i natt så jag är väldigt trött just nu... Klev upp tidigt imorse för att hinna rida ut innan barnen vaknade och de var dags för frukost och städning.

Var strålande sol, alldeles vindstilla och fåglarna kvittrade (: Jätte bra underlag så vi busade uppför speckstabacken :D Super kul :)
Sen fick prinsen nya fötter och skor (:

Cyklade hem hit och åt lite lunch och duschade innan vi fortsatte ner på stan för lite ärenden och sen självklart FIKA ;) satt ett bra tag på Tullporten och hamnade sen på Wirströms ändå ;P Vi fikade dock inte så mycket pratade och satt mest ;P

Sen vare Norrdans ny premiär, dock är jag inte så jätte imponerad då jag tycker de var för lite dans och dålig energi, men de ska ju också vara riktat mot mindre barn så d kanske var de?

image97

Singstar!

Hahah ^^ jätte många fler barn än beräknat! roligt :D Alla sjunger och jag har redan blivit utmanad två gånger, fler lär de bli :) Smet därifrån nu en liten stund medan dom "roar" sig själva ;) Fia och Erika är däruppe :D

Kom jätte jätte mycket folk precis innan jag skulle gå hem så jag fick vara kvar nästan 15 minuter extra.. :)

Ne bäst att gå upp till teorisalen igen och sjunga :D Så varmt där uppe bara (:

Dålig uppdatering!

Idag blir de väldigt dålig uppdatering!!

Åkte till stallet halv åtta imorse, red lektion för Ingrid, red igenom lite programdelar. Han var riktigt fin och de mesta funkade bara bra, bortsett från bytena ;P han tyckte de var väldigt jobbigt att byta när allt var på topp ;) men på slutet fick vi även till de och de blev riktigt fina och luftiga byten! Provade en ny sadel också.. men den åkte fram :/

nu står jag på jobbet, slutar klockan fem, sen äre stallet som gäller. Ska försöka uppdatera lite mera då :D Förhoppnigsvis finns de liiiite tid :) Så håll tillgodo :)

Nu kommer de kunder så de är bäst jag gör någon nytta :)

Fotboll :'(

Hur vågar dom flytta Top model och lägga in fotboll istället???

Vad ska jag då hitta på hela kvällen?

Tävlingsskåp :D

Jag ska få ett alldeles eget tävlingsskåp av Per :D hihi värsta underbart :D

Har precis kommit hem från ridskolan, hade först teorigrupp, räddade Ingrid från hennes extrema panik :P, var ner och lämnade igen sadlarna och fick hem tre nya varav en inte låg alls och två ska provridas!
Red ut en sväng på Radon, han blev jätte upprörd när de var massa barn som åkte pulka ;P Söthästen! Då var de jobbigt att skritta!

nu har jag precis ätit middag också är de dags att slänga sig i soffan för Top model :D
och ladda inför morgondagen (:

Först lektion för Ingrid
sen jobb 12-17
teorigrupp 17.30-18.00
Infogruppsmöte 18-19
Singstar kväll 19- fredag morgon ;P

Fullt Ös medvetslös!

Jag just nu!

image100

Hittade en sån fin bild på mig en i julas ;P
Har man tråkigt så har man!
Gah! De blåser en massa ute och är TRÅKIGT!!
Tro om man kanske ska försöka äta någonting!
Fast först ska jag skicka iväg ett mail till Per
Sen borde jag försöka strukturera upp de här med tävlingsterminen
och se vad ja ska åka på och när och vem jag ska tvinga att köra mig ;)

Tisdagens shoppning

Härmar min vän Fius och lägger ut en bild på shoppingen i tisdags :)

image98

Solglasögon från HM
Ny Deodorant LD
Sommarfint grönt halsterneck linne
Brunt "pärl"halsband
Svarta hårsnoddar (alltid en bristvara hos mig)
Vit halsterneck Bh (:

Sen fikade vi ju som sagt på Wirströms

image99

Prins gullefjun igen då (:

Hittade fina bilder på Radon i Annas blogg sen vi var i Umeå :) Så jag tänkte passa på att lägga upp dom här också :)

             

Seeegt

Jag är verkligen jätte seg idag! tror att det är för att jag inte har något som måste göras idag, förutom min teorigrupp men de är ju en massa timmar kvar! Jag har dock letat reda på mitt nya lösenord till Useks hemsida och börjat fylla i anmälningsblanketten till ridledarutbilningen som ska vara inne nästa tisdag, fastnade dock på när man skulle fylla i om hästen, jag vet ju inte vem jag ska ta med mig? :O Men de löser sig nog :)

Gruvar mig lite för morgondan också, men men alla mina andra cp torsdagar har jag ju överlevt :)

Prins gullefjun

Är Radons inoffeciella namn, alldeles för många vet vem de är om man pratar om prins gullefjun, eller ljushuvet som han fick första gången han satte sin fot i stallet av våran underbara vaktmästare Owe. Så det är väldigt sällan min stackars häst får heta sitt riktiga namn ;)

Red iallafall lektion nu ikväll för Ingrid, hade förväntat mig att hästen min skulle ha en massa träningsvärk sen helgens bra pass och vara sådär jobbigt stel och tungi handen. Men KI fick jag, visst han tyckte de tog emot lite första varven i traven men sen var han riktigt fin :) och super rund redan från början :) Skulle jobba skänkelvikningar längslångsidan men Radon och jag fick lov att göra om dom till öppnor respektive slutor. Halt skulle de vara på mitten också :) som sagt han var riktigt trevlig :) Sen var de fattningar på volten, vi gjorde dom från skritt och tillbaka ner till skritt igen! Riktigt fin galopp :) Som sagt otroligt positivt överaskad över att han var så himla mjuk och fin :D

Imorgon blir det en promenad ut i skogen :) och sedan är de träning för Ingrid på torsdag :)
Tävling i helgen igen :D
image90

Glasskalas!

Har precis haft  mina teorigrupper. Första gänget spelade vi memory med, och åt massa glass :D Alice hade nämligen mer eller mindre trillat av förra gången och det är ju en tradition att bjuda på tårta/glass då. Så de tackar vi för ;)
Grupp två fick träna på att sadla och ända mindre ponnyn som var inne var lille Baldi. Han var riktigt snäll men tålamodet tog dock slut efter andra tjejen hade fått på sadeln ;P Inte lätt att vara liten ponnyplutt

Nu tror jag att de är dags att göra iordning lite middag innan jag ska gå ner och mocka och fixa åt Radon! Har ju ganska gott om tid då jag inte rider lektion förren 20.30 ikväll men inte riktigt orkar åka hemåt!

image86

Tisdag

Blev lite shopping på stan ändå, trots penga bristen :/ ett par nya solglasögon, ett linne, ett halsband och hårsnoddar :)

Sedan var jag och Fia och fikade på Wirströms (vi är stammisar där nu) Så nu ska jag bara packa ihop lite mat och sen går bussen ut mot riskolan :) Lektion ikväll och innan de har jag mina två teorigrupper :)

Ha de bra :)

schampo i ögat!

Det gör verkligen svin ont! Jag önskar att jag hade sånt här barnschampo som inte svider om man får det i ögat!

Mitt stackars öga är alldeles rött och rinner :/

Nu ska jag äta lite frukost och laga köttfärssås som jag senare ska ta med mig till stallet. Sen ska Fia och jag gå på stan och FIKA :D hahah ^^

image60

Besöksrekord!

Igår slog jag alla rekord här på bloggen med över 65 unika läsare :D Roligt roligt. Hoppas ni kommer tillbaka :D

Har precis varit ute på en morgon jogging tur! ursch vad jobbigt det var. Har inte sprungit något sen i höstas(fy på mig) men nu är mina nygamla springkläder och splitter nya springskor :D Roligt med fina grejor :)

Hemma

Förstod inte alls varför klockan ringde så otroligt tidigt i morse!
Fick skjuts och hjälp av Fia med jouren! Sen var vi racer snabba (jag, irene och hannalis) på ridskolesidan. Så strax efter halv tio var vi klara!

Vid elva bar det av mot Ljusdal och tittade på en häst för Fias räkning! Jag tyckte dock tråkigt nog att den inte riktigt räckte till. Synd men sant :(

Stannade och åt pizza på väg hem, jätte onyttig helg! URK! menmen (: sånna helger måste man få ha ibland!

Imorgon ska jag ut och springa (för att kompensera ;P) sen funderar jag på att gå en sväng på stan innan de är dags att ha mina två teorigrupper. och sen på kvällen rider jag ju lektion :)

Helgen!

Oj! nu är det dags för uppdatering tror jag visst!

Träningen igår gick ganska bra, ett ganska mjukt pass eftersom han har gått i skogen och myst en vecka! Men ett bra pass! Han blev riktigt loss på slutet men ingen av oss var speciellt trött! Råkade berätta för Ulla att jag var besviken för att jag inte hade någon som helst träningsvärk så idag gjorde hon allt hon kunde för att få mig trött ;)

Dagens träning var lite tuffare och vi fick kliva vidare ett snäpp med samling osv. Jobbade först volt, öppna sedan fick vi börja jobba med byten i serie, Skojjigt tyckte Radon och på slutet kom jag faktiskt på hur jag skulle tänka. Måste lätta i precis rätt ögonblick, men som sagt fick till de på slutet :D Sen jobbade vi volt, tre steg öppna och in i diagonal sluta. Slutorna gjorde han riktigt bra! Men han var inte super fin! Men helt okej :D

Annars igår for vi hem hit (Fia och jag) och såg på film (livet är underbart) typ världens finaste film, har sett den ganska många gånger :) Sen degade vi mest i soffan ;P

Idag började vi dagen med en rask morgon promenad till stallet för att släppa ut hästarna osv (: Sen bänkade vi oss med en filt på läktaren för att kolla på träningarna. Hann också med att övningsköra med pappa ungefär 1 timme. Gick riktigt bra för att vara så länge sen jag körde :)

Nu är det degning i soffan som gäller igen ;)
För imorgon är de jour igen, både på privat och ridskolesidan *suck* men men de går säkert bra! (: Sen ska vi åka ner till Ljusdal :D

Lördag

ja då var de påskafton idag då!
Ursch vad mycket godis och sånt man kommer ha ätit innan helgen är slut :O Men men ibland är det gott (:

Har precis städat och damtorkat mitt rum så nu är de "påsk" fint här också :)
ska strax gå ner på stan och fika med mamma och min lillasyster innan jag berger mig mot stallet för helgens första träningspass :D ska bli riktigt roligt :) även om vi inte ridit dressyr på en vecka ;P

Ne kanske bäst man gör sig iordning, kanske inte ska gå ner och fika med nalle puh pyamas? ;)

snart sovdags

sitter här och väntar på lets dance utröstningen för att sedan kunna gå och lägga mig! Ja alltså man kan ju gå och lägga sig innan men de är som inte lika kul att läsa om vem som åkte ut imorgon! :P Så de är bara sitta uppe ett tag till!

använder tiden till att titta lite på konståkningen igen! Otroligt vad duktiga man kan vara, helt sjukt!1

Middag!

Då har man överlevt påskens stora bravad nämligen middag hos pappa. Var faktiskt riktigt trevligt och alla var på gott humör! God mat vare också även om inte riktigt efterätten låg mig i smaken, men de är inte varje dag man blir bjuden på trerättars och sedan kaffe och likör.

Två påskägg har jag fått också :D Av både mamma och pappa. Också kom Anna och hämtade mig nu hos pappa och av henne fick jag tre par skor hon inte längre ville ha :D tänk vilken tur jag har!
En påse chips hade mamma lämnat också :O jag kommer måste ut och springa 7 gånger om dan hela veckan om de här ska sluta väl ;)


på begäran!

Här kommer då filmen från Msvb:3 i Umeå!
Endast snälla kommentarer tack ;)



Mot duschen!

Hemkommen från stallet, var ute och skrittade en sväng barbacka i det underbara vädret och bara mös!
Blir ju träning hela helgen så vi tog de vädligt lugnt idag :)

Nu borde jag hoppa in i duschen och göra mig klar för middagen, men jag är inte alls nå sugen på att åka dit :/ känns mest bara jätte jobbigt, men men förhoppningsvis är det god mat iallafall. Får tänka på morgondagen istället :)

Långfredag

varför kallas det långfredag? Den har väl inga fler timmar än alla andra dagar?

Planen var ju att jag skulle sova tills jag vaknade imorse (ingen klocka ställd alltså) vaknade ändå 06.57 *urk*
Låg iallafall kvar i sängen och kollade på film och läste till närmare halv tio. Sen masade jag mig upp, har tittat runt lite på internet, ätit frukost osv så nu tror jag att jag ska promenera upp till stallet och rida ut på Radon. Blir nog en barbacka tur idag :D

sen blir det hem och duscha innan det är middag hos pappa! Får vi se om jag överlever de ;)

Jag vill tävla mera! Tur att det bara är en vecka kvar till nästa start :)

Sa jag att jag fått filmen från Msv i umeå? Det har jag iaf, tycker det såg ut ungefär som de kändes, håller däremot inte riktigt med domaren på vissa ställen, tycker jag fick för mycket poäng på vissa grejor och alldeles för lite på andra men men ;) det är domaren som dömer, det är de värsta med den här sporten ;)

sovdags

Ja nu är det verkligen dags att sova! Har suttit eller ja mer legat i soffan (våran soffa är omöjlig att sitta i) och sett på VM i konståkning! Helt sjukt vad duktiga dom är, hon som tog bronset var precis lika gammal som mig, ja som sagt helt sjuk!

Ne mot sängen

Godnatt


Helg!!!

Äntligen :D
Ska bli underbart skönt att vara ledig imorgon! Ska sova tills jag vaknar, skritta ut en sväng på Radon och inte göra någonting särskilt! De ända planerade är middag hos pappa klockan 17.30 annars ska jag bara ta det lugnt!

Provred en av sadlarna idag, tyvärr passade den inte då den hamnade alldeles för nära manken, ska åka ner och kolla om hon har den modellen liiite smalare så hade det varit perfekt! Gick faktiskt riktigt bra att jobba när jag väl kom dit, gruvade mig otroligt innan. Tror inte man kan ha så mycket bättre extra jobb. Fast idag var det sjukt mycket folk!!

Var upp och hade min torsdagsgrupp efter jag jobbat klart också (: Gick bra! Dom fick vara nere i stallet och pyssla så då blev dom nöjda och glada (:

Sedan har vi bara ätit middag, tacos så nu är jag super mätt och trött! Blir tidig kväll ikväll.
Tro om man kanske ska poppa lite popcorn och slänga sig isoffan :) låter som en lagom ansträngade kväll :)
Åh i helgen är det Ulla träning :D ska bli riktigt roligt :D

image93

Trött

ja de är jag precis hela tiden :/ jätte jobbigt!!!

Så nu ska jag hoppa ner i sängen och sova så jag orkar rida imorgon innan jag ska jobba hela långa dagen!

Red ut på Radon imorse, riktigt mysigt väder med sol och nysnö! Red bort mot Örsjön och vände, mycket övergångar och han blev riktigt upprörd på mig när han inte kunde springa som han ville (:
Var ner till Karin och hämtade mitt kandar och fem nya sadlar att prova, en låg riktigt bra så den ska provridas i imorgon.

Torsdag imorgon trodde ett svagt ögonblick att jag faktiskt skulle få en "ledig" dag imorgon men tänk så fel jag hade!

Upp och rida Radon innan jag börjar jobba kl 09.30
jobb till klockan 17. JÄTTE MÅNGA TIMMAR :/
Teorigrupp 17.30-18.00
Mocka och ta hand om Radon innan jag ska hem och sova!
De var den lediga dan ;P

Ne godnatt med er!

Vinter :(

Ja alltså när snön inte hade kommit till nu behövde den inte komma alls! Nu vill man ju ha vår inte mängder med snö..:(

Var först ute och gick med Zingo en sväng, blev dock inte så jätte långt då inte riktigt tiden räckte till. Var ute och red Radon i snön! Race uppför speckasta backen :D Wiho vad roligt det var :D Sen hade han världens häftigaste trav :D Snygg hästen :D :D Roligt roligt :)

Longerade 15 gruppen, hade 2 teorigrupper, grönt kort kurs (jag hoppas deltagarna har lärt sig lite iaf :D )
Sen nu ikväll red jag lektion på Charbi. Tror jag aldrig tidigare ridit dressyr på honom bara hoppat, jobbade med enkla byten, hittade en trevlig känsla och fixade mer en hälften av alla "bytena" sen fick jag på slutet prova att byta galopp i språnget, vilket Charbi tyckte var lite klurigt han är ju så stadig i sin Fv galopp (: Men tillslut började han stampa lite och började förstå vad som förväntade sig av honom. Bytte fram, dock hann vi inte prova några fler gånger...

Åh, jag är så sjukt trött hela tiden, kan inte ritkigt förstå varför? Sover ju jätte många timmar varje natt, Jag kanske sover för mycket?

Men nu ska jag iallafall krypa ner i sängen och läsa en bra bok :)

Tisdag

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen men mitt liv går i 110 nu :D men snart blir det lov och förhoppnigsvis lugnare så då blir det också fler uppdateringar :D

Red River igår och mot slutet var hon riktigt trevlig :) Så hon ska få gå lektion idag :D
Sedan startade jag upp Thereses teorigrupp eftersom dom inte hade hunnit hem från kursen i sundsvall.
Åt middag (duktigt av mig :D), mockade och fixade åt Radon som jag under dagen hade hunnit varit ute och gått med nästan en timma :) Hade grönt kort kurs och direkt sedan upp på Usek mötet!

Red Baldi på lektionen på kvällen. Lill ponnyn :) Var mycket roligare att rida än jag trodde han skulle vara och jag tror att Ingrid var positivt överaskad (hon har nämligen inte sett honom gå på ett tag) Dock kunde vi inte galoppera eftersom jag var så dum och vägrade släppa och låta honom springa in i fattningen. Men men man kan inte få allt på samma gång ;)

Idag nu på morgonen har jag renskrivit protokollet från gårdagensmöte (fick agera sekreterare) och skrivit lite frågor och sånt till den här periodens sista grönt kort kurs. Så nu är det dags för frukost, promenad med Zingo, uteritt på Radon i snön som kommit i går/ i natt, vi som nu vill ha vår!!! två teori grupper idag, grönt kort kurs och lektion ikväll :)

           
prisutdelning La:4      Precis när vi kommit fram på fredagkväll

Måndag!

Ny fullspäckad vecka :)
Ska slänga i mig lite frukost för att sedan bege mig ut på promenad med Zingo och senare även promenad med Radon.
Rida River och hjälpa Fia med kl 15.00 gruppen! (:
Grönt kort kurs kl 18.00
Usek möte kl 19.00
Ridlektion kl 20.30

Just jag, måste hinna med och fixa fika till mötet ikväll också :D

Och jag som igår sa till mamma att de här skulle bli en väldigt lugn dag ;)

I helgen är det Ulla träning igen :D och innan det ska jag försöka hinna ner och hämta mitt nya kandar som äntligen har kommit :D

Ha en trevlig dag :D

Hemma igen! :)

Ja nu är vi äntligen hemma i Härnösand igen!
Har varit en mycket mycket rolig och trevlig helg på alla sätt och vis :)

Var framme strax efter fem på fredagskvällen, gick en promenad med Radon och gjorde oss hemma stadda innan jag och Anna åkte och åt middag! (:
På Lördan hann vi kolla på en massa ekipage, knoppa osv. Vi hade gått om tid :D
Började med att rida en La:4. Hade riktigt riktigt trevlig känsla både på framridningen och inne på banan, dock med några missar. Domare låg generellt ganska lågt i poängen då den som vann slutatde på 62%. Jag fick iaf 60.97% och det räckte till en 3:e plats :D
Hann precis ladda om och lära mig de nya programet innan det var dags för kandar deubten i La:5. Både jag och Radon var väldigt trötta (och varma, var hur varmt som helst i ridhusen) så han blev lite låg i formen stundtals men vissa bitar kändes han även här riktigt trevlig slutade på 60% precis och det räckte till en 6:e placering :D

2/2 placeringar första dan :D Roligt :D
var hemma strax efter nio hos Outi som vi bodde hos under helgen :D, hann titta på omröstningen i melodifestivalen tycker helt klart att rätt låt vann, sen får vi bara se hur långt de räcker!

Idag började dagen vid halv sex, åt en macka och åkte bort för at ge Radon frukost!
Min klass startade kl 08.10 och jag var nr 4.
Debut alltså i Msvb:3 :D Tråkigt bara att man som junior inte får rida i hatt, men men ;)
Var lite trötta idag också, men lyckades hålla ihop det skapligt, miss i lägningarna då han blev lite djup. Miss i ett byte som blev lite tidigt men annars gick det riktigt bra :)
Slutade på 57.98 % och hamnade precis utanför placering!
:D Jag är verkligen jätte nöjd med helgen :D
Min häst är så fin :D och vi har fått så himla många snälla och roliga kommentarer i helgen :) Det värmer :D

Nu har jag precis ätit middag och ska ta en promenad upp till ridskolan och ta in min underbara prins :D

Bilder kommer förhoppningsvis snart (så fort jag fått dom av Anna)

Tack till världens bästa chafför och hästskötare :D :D

Nu bär det av

Mot stallet!
Först packning och mockning, sen lektion för Ingrid, putsning av saker och ännu mer packning!
Lunch, lasta och åka mot Umeå!

Hoppas de hinner sluta snöa tills dess, just nu verkligen vräker det ner! Tur att vi har hela natten på oss att komma fram!

Tack för alla lyckönskningar :D

image31

Jag överlevde :)

Fast nu är jag grymt trött!

Klev upp 05.17 imorse och red iväg från stallplanen 05.58 (: var ute ungefär en timme, red runt Örsjön
Radon var riktigt pigg och glad :) Roligt :D
Var tillbaka lagom till personalen började jobba och morgonfodringen!

Tvättade av mig, bytte om och åt frukost och hann med bussen till skolan halv åtta (: En lektion (gick ganska snabbt då vi tittade på film)
Sen sprang jag iväg till jobbet. Jobbade till halv fem, gick ganska bra.. Drygt att packa upp varor bara ;) mycket roligare att stå i kassan :P

Sprang vidare till stallet, sa hej till Lava som var på besök (sorry att jag inte var en sån trevlig guide med massa tid men idag gick d inte )
Hade teorigrupp, privathästägaremöte och gjorde iordning mat åt Radon, spånade även transporten tills imorgon!

TACK IRENE FÖR MOCKNINGEN!! :D

Nu ska jag äta middag, packa de sista till mig och lägga mig i soffan och slappa!

Imorgon bitti bär det av ut till stallet igen :) Ridlektion kl 11.15 för Ingrid sen ska vi bara äta lunch och packa in oss och alla miljarder saker i bilen och sen bär det av mot Umeå :D för helgens tävlingar :) Rider La:4, La:5 på lördan och Msvb:3 på söndan :D ska bli riktigt roligt :) Men som Ingrid sa, de blir träning att rida programet på 20*60 bana för oss som bara har kortbana att träna på under vintern, sen när vi kan träna på våran ute bana då får ni pasa er ;)

Så de blir nog inte så mycket uppdatering i helgen heller är jag rädd :( Men ni får gärna höra av er så kan jag uppdatera er den vägen ;)

Grattis också till min älskade mamma som fyller år idag :D

Grå och trist onsdag!

Hoppas det inte regnar bara då blir jag jätte ledsen :/
Tänkte åka halv tio bussen ut till stallet och rida ut en sväng på Radon :)
Sen ska vi klippa Castor och jag ska ha teorigrupp. Händer garanterat en massa annat också (: Som att jag tillexempel ska försöka lösa mitt problem jag skapade igår ;P Men de fixar förhoppningsvis Ove ;P

Ursch man blir så trött av det här vädret....

image48
Castor och jag i Matfors :)


Inte min dag!

Ne idag har de bara varit KAOS!! Tur att inte alla dagar är så här då skulle jag aldrig orka!

Gick ganska bra att rida iaf :) Så det var ju trevligt :) Har precis konstaterat att min torsdag kör ihop sig rejält :(
Ridning innan skolan börjar klockan 08.00
Skola 08.00-09.50
Jobb 10.00-17.00
Promenad med Zingo klockan 12.00 (måste ställas in då jag inte kan klona mig)
Teori 17.30-18.00
Privathästägarmöte 18.00- ca 19.00
Mocka och fixa åt Radon
Hem och sova eftersom vi åker till Umeå på fredag!

Pust! Tur att morgondagen verkar hyffsat lugn iallafall. Annars kan jag behöva semester tre veckor efter de här :)

Men nu ska jag gå och lägga mig så jag överlever :)
Hoppas ni har det bra!
:D

Tisdag

Sov jätte gott inatt och ville inte alls kliva upp då klockan ringde, men men...

Har nu iaf tagit fram alla grejor som ska med till stallet, skrivit ut lite papper och ätit frukost.
Ringt på en sadel som ska provas i helgen (hoppas hoppas den passar!)

Så nu ska jag bara se hur jag ska få med mig alla grejor sen bär det av mot ridskolan med ett stopp hos Zingo! (:

Ha en trevlig dag :)

279354-73

Måndag!

Ja då var denna måndag slut! Veckorna går så otroligt snabbt!

Såg på film på teorin, jag hade dock sett den filmen, men men man lär sig alltid något nytt!
städade stallet och brummade hem med Ingrid.

Imorgon ska jag kliva upp och skriva ut TR (till min grönt kort kurs), min packlista till Umeå, Medelande till ryttare och så. Så att jag har full koll :D Sen ska jag ut och gå med Zingo, rida River, rida program för Ingrid, ha grönt kort kurs, ha två teorigrupper osv.. Ja en full späckad tisdag med andra ord!

Så det är bäst jag hoppar i säng på en gång om jag ska orka!

Rast

Har en liiiten rast nu så jag passar på att låna datorn!

Ös regn idag vilket gjorde att promenaden med Zingo inte riktigt blev lite lång som vanligt, blev upplockad efter vägen sen av Ingrid som tyckte jag såg ut som en dränkt katt :O
Red ut i ridhuset pga ösregnet (ursch jag känner verkligen vilken ridhusråtta jag varit denna vinter, kanske inte så konstigt pga de dåliga vädret+underlaget och att jag har möjligheten att rida ute men ändå) Han var riktigt rund och fin och hade med ryggen från steg 1 trots att vi bara travade och galopperade några varv.

Har precis haft del 1 i min gröna kort kurs nu, tror att de flesta tyckte de var intressant! Så fortsättning följer imorgon!

Nu har jag jobbat lite grann med hemsidan (måste leta reda på mitt nya lösenord....) så nu ska jag gå ut och kolla lite när dom rider och putsa mina grejor innan det är dags för våran grupp att ha teori! Vi ska äta tårta och bullar, jag och Irene och Tove har ju trillat av ;) MUMS! ;P

Två underbara låtar

Vill bara dela med mig av dom innan jag går:
 
Dock tycker jag lite bättre om den sista låten på svenska men jag kunde inte hitta den!

Godmorgon!

Fastnar som vanligt här på internet alldeles för länge läsandes bloggar.. Inte bra alls!

Fast fick nästan 40 minuter till godo då jag var helt säker på att klockan var mycket mer en vad den egentligen var då jag hoppade ur sängen! :)

Men nu är det dags att sätta fart om jag ska hinna med allt som står på schemat idag! Massa små grejer att fixa och ordna också..:)

Ha en trevlig dag! (:

Godnatt!

Morgondagen:
Promenad med Zingo
Uteritt med Radon
Ridskolan 13-22
Grönt kort kurs 18.00
Lektion 20.30-21.30

Så det blir nog tyvärr ganska dålig uppdatering imorgon också :(

image9

Dåligt uppdatera :/

Ja idag har jag inte varit hemma många timmar! Klockan ringde tjugo över sex imorse,
Klev upp och åt fukost innan vi for bort och hämtade Fia i det underbara vädret (snöslask och spöregn)
Fodrade och släppte ut hästarna (helt otroligt vad effektiva vi är tillsammans) hade tagit minst två gånger så lång tid att göra de ensam. Mockade och fixade åt Radon som förövrigt fick vila idag trots ambitioner om att hinna rida tidigt men vädret satte stopp :/

Ungefär kvart över nio kom Ingela till ridskolan och hämtade upp oss! Sedan bar det av till Umeå!

Clinic sponsrad av Leksand knäckebröd! Dressyr delen med Kristian von Krusenstierna var riktigt bra. Eller ja de visade bara vilken super bra tränare jag har här hemma :D Precis samma saker som vi jobbar på dagligen, men det är alltid inspererande att höra det från någon annan :) Hoppdelen var också helt okej men de är liksom inte de som intresserar mig (: Sen gjorde dom tillsammans lite spex på slutet!

Var även en "kostexpert" där som pratade om att äta rätt som ryttare, riktigt bra eftersom man räknar foderstaten så himla noga åt hästarna och helt glömmer bort sig själv. Största skillnaden mellan oss ryttare och ex friidrottare var att vi inte såg oss som idrottsmän/kvinnor, vilket i och för sig inte är så konstigt då ridsport inte ens är betald friskvård... Men jag ska iallafall göra ett försök att äta 3 riktiga mål om dagen och förhoppningsvis mellanmål. Men de kommer bli tufft!

Tittade runt lite på anläggnigen också eftersom de är där vi ska tävla.. Kommer virra bort mig totalt ;)

Sen åkte vi hem igen (eller stannade och åt efter vägen också)
For upp till min söta kusin Tindra och min faster som fyllde år igår så de blev tårta!

Kom alldeles nyss hem! Fullproppad med insperation men nu blir det nog sängen! :P

Godnatt!

Dags att gå och lägga mig! Som sagt jag är nog inte riktigt pigg! och det blir tidigt morgon imorgon så godnatt! :)

image30

Trött!

Har inte gjort mycket alls idag och ändå är jag jätte jätte trött! Tror att de kanske kan vara förkyldningen som inte riktigt släppt helt än!..:/

Legat och läst, äntligen fått börja på nya boken! Så nu läser jag Lisa Marklunds Nobels testamente. Har "bara" läst lite drygt 100 sidor men som alltid är hennes böcker väldigt bra :)

Sen hjälpte jag mamma fixa lite musik till spinngingpasset som hon tydligen ska börja ha ;)

Promenad till stallet mockade och fixade åt Cassie och Radon. Sedan blev det ett dressyrpass i ridhuset, gick helt okej! Han var riktigt fin vissa stunder men de var ingen full träff ;)

Hihi vi ska tävla nästa helg :D Kändes riktigt konstigt att kolla på startlistorna ;P Jag är med i fel klass, med alla duktiga (hur hamnade jag där?? :O)  Aja, vi ska göra vårat bästa och framförallt ha riktigt riktigt roligt :D

Nu sitter jag och kollar lite på melodifestivalen och äter godis som jag var förbi på Ok och köpte. Tycker faktiskt att Häggqvist och Jonsson var riktigt bra! :) Knasigt att de inte gick vidare menmen...

Imorgon blir det tidig morgon då jag första har Jouren och ska hinna rida innan 09.15 då Ingela kommer och hämtar oss. Vi ska nämligen åka upp till Umeå och titta på en Clinic :) Jag ska också kolla in tävlingsplatsen eftersom jag aldrig varit där tidigare :P

Snöstorm!

Var lite velig ett tag om jag skulle rida ut idag också eller ta ett dressyrpass i ridhuset, men tittar man nu ut konstaterar jag ganska snabbt att de blir ett pass i ridhuset. Snöar jätte stora flingor på snedden! :(

Det har kommit startlistor och ryttarmedelande till Umeå :D Wiho :D det ska bli så roligt :D

image39

Lördag

Blev inte insläppt här igår kväll/natt när jag kom hem, Blogg.se vägrade samarbeta (igen...)

Åt först en god middag på Kanal Cafét sedan var det dags för Norrdans premiär, ångesten var helt klart mindre i år en föregående år :D

Första stycket Sweet Pecado är verkligen ett av mina favoritstycken under åren, dock tycker jag det var lite bättre förra gången dom hade det i sin repotoar (stavning?). Men ändå riktigt riktigt bra :D Sweet Pecado är ett stycke o mötet mellan äldre och yngre generationer och om att åldras och gå vidare.
Man kan verkligen känna igen sig och bli berörd!

Andra stycket efter paus, Hurt, var det världspremiär på igår kväll. Historien om en man och en kvinna en outtalad hemlighet som de aldrig kan dela. Avslöjandet av hemligheten skulle vara förödande för paret men ändå gör oförmågan att dela den att de slits itu samtidigt som den håller ihop dem
En berättelse om två människor och alla demoner som omger dem.

Jag gillade detta stycket skarpt, berörde och kändes som en fullträff, rätt i tiden och ja. Makalöstbra ;)

Så har ni möjlighet försök att besök Norrdans! Dom är ute på Turné nu under våren och turnéschemat finns och fylls på efter hand på www.norrdans.org (gratis reklam) Men dom är verkligen riktigt bra :D

Sen var det skål och efterfest! Vi dansade och sjöng singstar! Jag fick äran att dansa Hambo med Mira :D Helt sjukt längesen jag träffade henne. För er som inte har hört talas om henne kan jag bara kort berätta att hon är min mentor! Otroligt fin människa som jag ser upp till och har fått möjlighet att umgås mycket med! Grymt cool brud :D
Så det blev bestämt att jag måste ta mig dit och hälsa på henne och Sofia :D

Vid halv ett drog jag med mig mamma hemåt!

image91

Ha en trevlig fredagkväll!

Det ska åtminstånde jag ha!

Uppdaterar igen då jag kommer hem!

image90

Fredag!

Super härligt väder har det varit idag :) Man blir så glad av sol och värme och att känna våren närma sig :D Halleluja ;)

Har just kommit innanför dörren efter tre timmars jobb! Som vanligt var det väldigt roligt när man väl kom dit (: Jobbade med Ellinor och Daniel idag, allt gick bra förutom lite smärre katastrofer ;) Haha ^^

Nu ska jag byta om och fixa till mig lite (kanske ska ha något annat på mig en den förstora Ok skjortan) Sen ska mamma, jag, inga-lill och Inger ut och äta innan det är dags för Norrdans!

Har som vanligt super ångest innan då jag tycker att alla andra är super snygga och jag har ingenting att ha på mig eller göra av håret!! Men men... De brukar ibland lösa sig ändå! Ett år stannade jag till och med hemma pga det....

Hemma en snabbis

Precis hemkommen från en underbart super härlig ridtur :D
Hade jag haft lite längre tid på mig hade jag ridit till sälsten idag, men.. det blev en tur till OK och runt uppe vid myran/sommarhagen! Racer galopp på rakan till ok och tillbaka :) Jätte mysigt!
Vädret underbart och underlaget riktigt bra på de flesta ställena och hästen lagom pigg och glad, kan det bli bättre?

Nu är det dags att äta lite lunch och sen traska iväg till jobbet, just nu är jag inte alls så sugen på att gå och jobba skulle mycket hellre vilja gå ut i solen. Men de brukar bli roligt bara man kommer dit :)

                             image63

Uppe med tuppen

Eller ja, tuppen kanske kliver upp liiite tidigare en 07,35.

Har precis ätit frukost så nu bär det av till stallet igen!
Ska rida ut på min prins idag innan jag börjar jobba!

Hanna ringde nämligen igår och undrade om jag kunde hoppa in och jobba tre timmar, och de ska jag väl klara av. Får jag nån timme den här veckan också (Och de är jag inte ledsen för)

Sen ska Mamma och jag gå ut och äta innan det är dags för Norrdans premiär. Dom som såg genrepet igår sa att det var riktigt bra! Så nu är förväntningarna höga, får väl bli någon slags recention här sen när jag kommer hem (:

Ha en trevlig dag!

Sovdags

Jag tänkte vara duktig ikväll och gå och lägga mig tidigt, insåg dock att klockan var nästan halv elva!
Aja det är iallafall tidigare än vad jag gått och lagt mig de senaste dagarna!

Skärpning! För hur sent jag än går och lägger mig kan jag ju inte sova på mornarna, så vill jag vara någorlunda utvilad är det bara att pallra sig i säng!

Måste dessutom läsa ut boken jag håller på med nu så att jag snart får börja med den nya (:

image89
Kvällens läsning

Kallt!

Ja egentligen har det varit ganska varmt här idag! Sol och fint väder och när jag gick hemifrån mitt på dan visade termometern 12,6 grader.

Mitt på dagen började de dock blåsa!

Och det blir så himla kallt i mitt rum när det blåser, sitter här med tjocksockar, luvtröja och jeans och håller på att frysa ihjäl! Hur ska jag kunna sova inatt? Jag som i vanliga fall har pyamas (långa byxor och långärmad tröja), tjocksockar, täcke, filt (: Vet inte riktigt hur jag ska överleva natten ;)


Kommentarer!

Åh det är så roligt när man loggar in på blogg.se och se att man har fått en massa kommentarer!
Så fortsätt kommentera :D

Ändrade planer!

Radon var fin idag på lektionen :) Jobbade först med att flytta honom i trav på volten, sen skolor så som dom ligger i La:P1, har dock aldrig kollat på dom programen! Gick riktigt bra till vänster och var helt okej till höger :D Sen lite galopp jobb med mindre volter, byten och enkla byten (så som dom ligger i Msvb:3) Fina byten och enkla bytena var idag bättre åt det svåra hållet :)
Dock orkade inte jag riktigt då jag inte har ridit på en vecka och inte riiiktigt är helt frisk ;)

image71

Där efter ändrades planerna lite, hade teorin klart och sedan kom pappa och hämtade mig och vi åkte ner till Simhallen och fikade (: Blåbärspaj med vanilj sås! Så det blev inget genrep utan jag får vänta ända till imorgon med att se Norrdans (:
Ganska trevlig fika, även om vi inte har så mycket gemensamt att prata om, mest jag som babblar på för att de inte ska bli så pinsamt tyst, men men de får han stå ut med :)


Torsdag

Nu har jag precis slängt i mig lite frukost, Corn Flakes och mjölk alltid samma ;) (intresseklubben antecknar)


image88


På termometern utanför fönster stod det att det var 9.2 grader varmt :D, Vit snö och sol! Underbart :D

Jag förstår inte hur jag varje morgon lyckas tappa bort min hårborste? Jag tror jag måste sätta sånt här band på den som barnen har på sina vantar så att den inte kan försvinna så långt!

Nu är det dags att springa till bussen som ska ta mig till stallet,
Ha en bra dag!


Sovmorgon

Imorse var det tänkt att jag skulle ta sovmorgon!
Vaknade halv åtta och blev nästan arg på mig själv över att jag aldrig kan sova ut ;P Ett riktigt lyxproblem, jag vet! Men ibland är det så himla irriterande!

Låg iallalfall kvar i sängen och läste min inte alltför bra bok! Men den måste läsas ut snabbt så jag kan börja läsa den jag köpte på bokrean igår :) Jag vägrar ju lägga ifrån mig böckerna innan dom är färdiglästa för dom kan ju bli bra mot slutet och då kanske jag missar världens bästa bok ;)

Idag ska jag iaf:
Äta frukost
Åka buss ut till stallet
Rida lektion för Ingrid (äntligen få träna igen :D)
Mocka och ta hand om Cassie och Radon
Ha teori, grupp nr 4 den här veckan :)
Skynda mig hem för att sedan åka ner på Norrdans genrep tillsammans med Mormor och Moster som är på besök från Happsta :)
Sova (:

Sen ska jag förshoppnigsvis hinna äta där någonstans också :)
Jag som inte tyckte jag hade så mycket att göra idag, Opps vad jag misstog mig!

Tävling!

Hittade en trevlig tävling, där jag tänkte prova min lycka (som så gott som aldrig brukar vilja samarbeta, men man ska aldrig säga aldrig därför gör jag nu ett försök!)

Vad kan vara bättre nu i vårstädningstider än ett alldeles rosa hemma spa kitt :)


image87

Var med och tävla du också Flugovalpen.blogg.se

Läs!!

Läs det här inlägget i Lindas blogg. Det stämmer alltför väl in på mig!

Känner igen mig i vart ända ord! Jag har haft alltför många människor runt omkring mig senaste tiden som får mig att må sämre än vad som är mänskligt!


Jag vill också påpeka att jag också har väldigt väldigt fina människor i min närhet, ni vet vilka ni är och det finns ingen anledning att ni ska ta åt er! :)


Nalle Puh!

Jag har alltid ända sen jag var liten ÄLSKAT nalle puh! Här kommer några av hans absolut klokaste ord:

Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.

Om man tänker efter en stund kan det hända att man kommer fram till ett mycket viktigt beslut.

Min favorit är ändå:
Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

image86

Make over!

Tittat på Top model och min favorit Heather är fortfarande kvar i tävlingen :)

Idag var med Make over som gällde, jag blir så himla sugen på att göra någonting annorlunda och nytt när jag ser sånt! Men vad ska man göra? Jag skulle behöva hjälp av någon kunnig för att veta vad just jag skulle passa i! Någon där ute som är duktig på sånt?

Det är så mycket roligare och man får så mycket bättre självförtroende om man är fin på både utsidan och insidan (min insida trivs jag väldigt bra med förtillfället) Jag skulle bara behöva lite hjälp med utsidan ;)
HJÄLP!! :)
image84     image85
           Dagens bild av Heather som ogräs                                               Heather!

Ordning och reda!

Nu är det städat och rensat bland papperna och till och med jag kan nog snart kalla det ordning och reda!
Köpte en ny almenacka idag så nu har jag fört över allt från den lilla till den stora :)

Har även gjort iordning en tävlingspärm med alla program, proppar osv. Och en pärm där jag sätter in alla protokoll :) Det är så roligt när det är fint och ordning här :)

Sen har jag även kollat var jag har alla grejor till nästa helgs tävlingar! Vissa grejor behöver tvättas och provas (tänk vilken tur att jag kollar det nu och inte dan innan ;) )

Nu blir det Top Model :D

(ersch, blogg.se vill inte att jag ska lägga upp nån bild, så det blir ett bildlöst inlägg)

Onsdag!

Vaknade vid halv åtta imorse och visste inte vad jag skulle hitta på till klockan 10 då jag skulle möta Johanna på Wirströms, behärskade mig ända till tjugo i tio innan jag gick hemifrån och ändå var jag framme kvart i tio :P

Fikade frukost och pratade, jätte trevligt :D Sen råkade Johanna titta på klockan och konstaterade att den nästan var halv ett :O oj oj oj, tiden går verkligen jätte fort när man har trevligt :) Fick skjuts av Johanna till stallet (tack :D)
Skrittade ut på min Bomb förbi geresta skolan :) Ursch vad roligt de var att rida igen, trots att vi nästan bara skrittade! Pigg som sjutton var han iaf :) Men höll sig i skinnet nästan hela vägen :P

Mockade och fixade och hade sedan mina teoribarn grupp nr 3 :)

På väg hem, eller ja man far ju förbi hemma för att komma vidare til stan, men jag gick iallafall in på akademibokhandeln och köpte Pärmar, en ny störra almenacka och en bok på rean :) Så ikväll ska det bli ordning och reda här hemma (mer än vad de flesta redan tycker att jag har ;)) 

Tro vad man ska hitta på sen?

Laddad!

Ja nu är jag laddad till tusen inför tävlingen i Umeå :)

Börjat skriva packlista, skrivit ut program, börjat kolla var jag har alla grejor (ska läggas fram när jag städat här ikväll)

Wiho :D Nästa helg ska vi tävla :D :D

Nu är det dags att börja ta sig ner mot stan för frukost med Johanna :D Mysigt :)

Godnatt!

Ne nu är det hög tid att sova!

Räknar med att vara så gott som fullt frisk imorgon!

Onsdagen beräknas börja med en frukost tillsammans med Johanna på ett av stans (enligt mig) mysigaste fik, sedan blir det några ärenden på stan, uteritt på Radon :D :D, ett stycke teorigrupp och efter det ska jag bara lata mig :)

godnatt :)

image83

Vart är världen påväg?

Alltså när man ser sånt här blir man alldels knäsvag, vart är egentligen världen påväg?
Hur kan man som 15-17 åring komma på tanken att ta en kniv och hugga en jämnårig i ryggen?
Och sedan veta att killen dom högg kanske inte ens överlever. Hur kommer man över det?, Hur kan man sedan leva vidare i en massa år?

Tänk att de dom gjort nu, som kanske började som ett bus påverkar hela deras liv.

Vad kan vi, resten av mänskligheten göra åt sånna här saker?

Läs hela artikeln på Aftonbladet

Jag vet inte riktigt vad man ska säga...

Ordning och reda!

Ja i vanliga fall skulle jag suttit på hästen nu....
Ne nu ska jag sluta tycka synd om mig själv, de är väl härligt med en hemma kväll eller nått..?

Jag har iallafall skapat liiite ordning och reda bland mina tävlingsaker, skrivit ut programen jag ska rida i Umeå, proppen, skrivit vilka tävlingar jag ska försöka åka på. Som det ser ut nu, om jag får skjuts till alla osv blir det 9 tävlingar varav några två dagars där det finns chans att kvala. Så det är bara hålla tummarna att allt går bra :D
Ska gå ner på stan imorgon och köpe en ny pärm för protokoll osv så jag kan få ännu bättre ordning :)

Sen tror jag det är dags att städa och rensa lite här i mitt fina lilla rum också, men de får ske någon annan dag :) Imorgon kanske?!

Känns som om det är dags att knäppa lite nya kort också, men det är så tråkigt när man inte har någon bra kamera, bilderna blir så himla kass kvalitet och då känns det som om man lika gärna kunde vara utan.

Kanske ska tjata lite på Peder också om att han snart borde fixa fimen från förr förra Ulla träningen (:

Tråkigt ;)

Vad gör man en tisdagkväll då man inte rider lektion?
Jag har ända sen jag började rida, när jag var ungefär 6 år ridit lektion på tisdagkvällarna, idag avstår jag min lektion pga sjukan. Vill inte att de ska bli sämre :) Så vad gör alla andra på tisdagskvällar? :)

Fick ett mail av Ingela där de stod att hon skulle upp till clinicen i Umeå på söndag, jag och Fia blev lite sugna på att följa med. Då får jag chans att spana in anläggningen där vi ska göra Msv debuten på också ;)

Imorgon ska jag, om jag nu inte skulle bli akut sämre, rida igen :D :D fem dagar sen sist och abstinensen är nästintill olidligt, hur klarar sig folk som bara rider en gång i veckan?

Jag håller verkligen på att dö när jag inte rider på nån dag ;P

image48

Tisdag!

Känner mig faktiskt piggare idag :D även om jag inte riktigt är fitt for fight igen! :)
Vaknade av att telefonen ringde, hoppade i kläderna (nja nästan iaf) Och blev hämtad för en tripp mot stallet, mockade till alla dom 2 hästarna och gjorde iordning Radon till Ingrid som skulle rida idag också. Promenerade med honom medan Ingrid red klart Amo och sedan bytte vi hästar, hann se lite när hon värmde Radon innan jag gick in med Amo och senare också traven på slutet! Ett helt annat läge idag, han var riktigt fin när jag kom in igen :D

Sen har jag bara latat mig och haft mina två teorigrupper, men de räckte, för nu är jag typ helt knäckt igen! La mig på soffan och somnade 30 minuter då jag kom hem, så riktigt frisk är jag nog inte än. Men Leffe kom och väckte mig och ville låna Tvn så jag släpade mig bort hit..

image28

Sovdags igen...

Det känns som om jag har sovit hela dagen och nu är det dags att gå och lägga sig igen :O

Var upp på stallet en stund iallafall :) Fia hade mockat åt mig (väldigt väldigt snällt :D) Satte upp lappen om grönt kort kurs, packade säckar och gjorde iordning Radon.
Ingrid red honom nämligen på teoritiden då jag blir helt slut av att gå till och från hagen. De var lite kärvt idag vilket vi kom fram till kanske inte var så konstigt då vi haft en liten svacka sen ulla träningen och han nu vilat 2½ dag. Hon kom inte igenom allt men en bra bit påväg :) Så om jag inte känner mig helt pigg imorgon ska hon ta honom då också. Men jag räknar förstås med att vara helt frisk ;)

Känner mig faktiskt liite bättre så :D

image35

Måndag

Nu har jag spenderat hela dagen sovandes i soffan, nu räcker det!!
Ska trycka i mig en ipren och sen bege mig bort mot stallet, eller ja mot bussen som ska ta mig till stallet.
Blir ingen ridning idag heller, men Radon ska få röra på sig ändå :D

De ringde från jobbet också och frågade hur mycket jag kunde jobba i veckan för Magnus är sjuk. Jag sa att jag skulle höra av mig imorgon om hur jag mådde, för just nu känns de inte som nån jätte hitt att jobba... Vill bli frisk nu!!!


Hemma igen!

Nu har jag alltså flyttat hem igen, efter en helg på Östanbäcken. Jätte tråkigt :( Hade mer än gärna bott kvar, men men..

Har fortfarande ont i halsen och kroppen hänger inte rikigt med :( Har lagat och sett på tv och sovit hela förmiddagen, Gah! dör snart av tristess, jag vill träna!!


Söndag!

Promenerade till stallet, tog hand om Radon, Fia hade mockat och hjälpte mig göra mat till Cassie :D

Så de gick ju snabbt och smärtfritt, hade evt tänkt rida en sväng, men efter promenaden och mockningen var jag hel slut! Tog in hästarna och kvällade tillsammans med Ingrid ( vi delar på Kattis jourer nu när hon flyttat)

Sen blev jag medbjuden på pinoccio så min mage är väldigt poppmätt nu efter en stooor pizza :)

Har varit ute och gått en sväng med Vittra, nu ser jag på View from the top, komedi på trean :)

Sen ska jag gå en sväng till med Vittra (måste ju passa på när man en gång har hund :D )

Sen är det sovdags!!! :)

Fortfarande hemma!

Jag har inte kommit iväg till stallet än.

Satte mig här en stund vid datorn för att sedan inse att de nog var bäst att lägga sig och sova en stund till, somnade och vaknade nu av ett sms av Fia, men nu är det verkligen dags att börja gå mot ridskolan, speciellt om jag ska hinna rida (om jag nu ska de, inte riktigt bestämt mig än, vill ju inte att sjukan ska bli värre.) 

Sedan blir det promenad med Vittra, middag och en kväll framför datorn/tvn. Oj vilken aktiv dag..:(
Urk!

Irriterande

Jag är beroende!
Av bland annat blondinbellas blogg. Blir helt seriöst jätte upprörd nu när hon inte uppdaterat sen igår! Var kan männsikan hålla hus? ;) 
Hon måste ju sitta framför datorn och uppdatera så att jag har någonting att läsa hela tiden! Irriterande ;)

Slängde i mig en ipren och promenerade bort till mitt "riktiga" hem och hämtade laddaren till min telefon och fick lite pasta av mamma (Lava äter ju tydligen inget sånt och de känns lite dumt att köpa hit för två dar) 
Så nu är jag helt slut igen! Bara börja samla nya krafter för att senare orka gå upp till ridskolan!

Utslagna!

Jag kanske inte var så frisk som jag trodde...:/

Både jag och Vittra har legat helt utslagna här i snart två timmar..:) Gasch vad tråkigt det är att vara sjuk! 
Duschade och klädde på mig "ordentligt" bara för att känna mig ännu piggare men vette 17 om de hjälpte mer en just för stunden.

Funderade på om man kanske skulle ta och äta lunch, men sen upptäckte jag att männskan saknar Miccro :O Hur överlever man utan den? 
Så  nu måste jag göra iordning pajen i ugnen ;P

Sen ska jag nog gå bort till mamma och hämta min laddare till telefonen, kommer inte klara en natt till med de lilla batteriet jag har kvar..

Sen blir det nog stallet, tro om jag kommer orka rida. Det återstår att se!

Glaaass :D

Finns det någon bättre medicin mot halsont än ett Gb gräddglass med chokladkross?



Godmorgon

Fast... jag har ju varit uppe ett tag, vaknade som förväntat ungefär 07.07 men bestämde mig snabbt för att de inte var dags att stiga upp, låg kvar i sängen till kvar över nio innan jag masade mig upp. 

Så  nu har jag ätit frukost och varit ute och gått en sväng med Vittra! (:

Halsen känns förövrigt mycket mycket bättre idag :D Jag tror de är en blandning av mucoangin, glass, kokosbollar, blodapelsiner men också att Fia var här igår gjorde mycket :)

Så nu tror jag att jag bara ska lägga mig och läsa och kanske se på tv en stund och förhoppningsvis orka rida ikväll :D

image82
Vet förövrigt inte hur man roterar bilderna på den här datorn, och de finns som inge andra roliga än på Vittra men ni får stå ut tills jag är hemma igen :P

Tjejigt!!

Fia och jag har suttit och sett på melodifestivalen, ätit chips med dipp och druckit varsin cider Fia hade med sig (: bara för att hon kunde köpa..:P 

Var ju som sagt första delen av melodifestivalen jag såg igår... Tyckte de var som vanligt ungefär. Man har jätte höga förväntningar och sen är alla bara dåliga ändå, eller ja de var kanske att ta i. Jag tyckte faktiskt Perellis låt var ganska bra, så de var bra att hon gick vidare.

Björn var väldigt bra!! Det är ju han som gör melodifestivalen iår!

Nu har vi eller ja vi och vi Fia, fixat våra naglar. Känner mig alldeles puttinuttig.

två saker på en dag, köpt en tjej tidning och fixat naglarna, var ska de här sluta? 

Pratade precis om våren och jag hörde mig själv säga att jag vill hitta några fina klänningar och långa tröjor att ha på mig i vår och sommar, och gå i högklackat :D hihi! (:

Flytta hemifrån!

Inte riktigt än, men jag vill.... 
Nu när jag i helgen får låna en underbart mysig etta blir jag bara ännu mer sugen på att flytta!

Vet precis hur jag vill ha det i en framtida lägenhet! Mys kommer de helt klart bli!! (:

Ne nu börjar melodifestivalen :)

Latmask middag!

Åt potatissallad och rostbiff, riktig latmask middag! Men de fanns verkligen ingenting här, och de känns lite jobbigt att behöva köpa massa för två och en halv dag :) 

Nu är Fia på väg hit!  Hon kom på den smarta idéen att ta med sig så vi kunde fixa naglarna :) eller ja... hon får fixa så kan jag stå för ett par naglar :)

Myskväll alltså! :D


Jätte blöta!

Ja nu har jag och Vittra varit och tagit in Radon och Cassie, gick en liten omväg genom skogen så Vittra kunde kuta lite ;P 

Vi blev verkligen jätte jätte blöta!

Dags att göra iordning någonting att äta till middag och sen muffa till det framför den STOOORA tvn och se på melodifestivalen, jag har ju hittills missat alla deltävlingar..

sen tror jag att Fia kommer hit och gör mig sällskap om hon vågar :P

Mot stallet

Även fast jag har väldigt kort bit till hemköp och tillbaka blev jag väldigt blöt!
Blev en massa onyttigheter och även lite middag som jag ska äta senare :)

Nu ska jag försöka få upp Vittra ur fotöljen och gå upp till stallet och ta in hästarna! Fattar hur blöt vi kommer bli då ;P               

Handlingsdags! (:

Jag har gruvat mig lite för att gå och handla, både för att jag trivs väldigt bra här inne i värmen i mina pyamas byxor, och pga det underbart hemska vädret där ute! Vräker ner Snöblandat regn :(

Men nu ska jag ta mig i kragen och gå ner till hemköp!!


Snarkande vovve! ;P

Ja jag sitter och lyssnar på musik och på Vittra som ligger och snarkar!

Ska ju bo här med henne i helgen, eftersom Leffe är liiiite anti hund just nu ;P
Gör i och för sig inte mig så mycket, Lava har verkligen en jätte fin och mysig etta på Östanbäcken så här kommer jag tillbringa min helg :D hade jag haft mer pengar hade jag lätt kunnat flytta hit nu när hon säger upp den! Hon har fräschat upp den betydligt också, helt ny tapetserad :D

Mysigt!!! (:


Sjuk, sjukare, sjukast :(

Ja man kan ju inte säga att jag mår nå vidare precis...:/

Klockan ringde halv sju imorse, började dagen med att gå ut på en promenad med Vittra som jag ska vara hundvakt åt i helgen (: Slänger in en bild på henne sen! 
Fick skjuts (tack mamma) till stallet och hade morgonjouren, mockade och fixade åt Radon och Cassie. Kom två barn på ponnyridningen :D trots de usla vädret.. 

Ja vi har regn :( spö regn :( 

Nu har jag precis kommit hem, blev ingen ridning idag, de orkade jag inte. Han kan hellre få vila någon dag så att jag blir frisk snabbt :)

Har varit ute och gått en sväng med Vittra igen så nu ligger hon utslagen i fotöjlen medan jag lånar Lavas dator, hade med mig min egna men hennes nätverkskabel passade inte, så jag lyssnar på musik på min dator medan jag sitter uppkopplad på internet med den här ;)

Tro om man kanske ska lägga sig i sängen och läsa en stund, innan det är dags att gå ner och handla nått att äta. Sen ska Vittra och jag ta en långpromenad upp till ridskolan och ta in hästarna. 

Just de, Vila skulle jag också göra :P Tänk vad dåligt man kan vara på nått sånt enkelt!

image81

RSS 2.0