Mot storstaden ;)

Ja om ungefär en och en halv timme bär det av mot Stockholm :D
Vi blir borta till söndagkväll =) Det ska bli riktigt skönt att komma härifrån ett tag! med trevligt sällskap och massa dressyr att se fram emot :D

Radon får stanna här hemma och ska få mysa ut i skogen i helgen med Kicki =) Hoppas det går bra :D Som vanligt tycker jag att det är jätte jätte jobbigt att lämna bort hästen till någon annan men samtidigt är det skönt att komma bort ibland och hämta nya krafter :D Och just nu behövs det!

Har gått kanon bra att rida i veckan verkligen jätte kul =) och han är så fin min stjärna =)
Han ska föresten vara med på luciashowen nästa helg men inte med mig =) Ingrid ska rida honom i dressyruppvisningen eftersom Amo är halt!

Ne Nu ska jag äta lite och sen bär det av ner mot bussen! =)

image26

Rolig helg (:

Ja i helgen var det träning för Ulla som gällde (:

igår började jag med att förklara vad som hade hänt,och vi jobbade en massa lösgörande och att han inte skulle ta stöd och "hänga" i min hand. Såg säkert inte så snyggt ut men det var grymt jobbigt tyckte både jag och Radon. och vissa stunder var han riktigt fin (:

Sen idag började jag där jag slutade igår. Ingenting i handen och jätte fin häst (: så vi fick jobba volter och öppna i trav med övergångar till skritt i öppnorna, sen fick vi göra samma sak i galopp, och vänstergaloppen där han tidigare i veckan bara bytt kom vi också fram till hur jag skulle rida (: Sen fick vi rida delar av bakdelsvändning i galopp alltså mot piruetter (: gick bättre till höger en till vänster (: sen fick vi avsluta med att rida tre serpentiner med byte på medelinjen. Fick till ett riktigt stort och luftigt v-h byte :D så då fick vi avsluta :D Jätte jätte roligt att rida idag (: han är så fin min häst :D

Och som Ingrid sa efteråt: "nu har ni inte bara hittat tillbaka, ni har kommit ett snepp vidare till :D"

Tur som en tokig att de bara är tre veckor kvar tills hon kommer nästa gång (: och då skulle hon släpa med sig en sadel hon trodde kunde passa (:
 

:D

Äntligen är vi tillbaka där vi var förut :D En och en halv vecka tog det men nu är svackan som bortblåst! Roligt att rida idag, även om vi ställde mer krav i galoppen så han började byta igen :P så får han som vi sa göra vad han vill så länge han känns som vanligt och vi kan gå tillbaka till det :)

I helgen är det Ulla träning :D :D Skojjsigt! Annars händer de inte så mycket just nu! Det är IS överallt :( Jätte tråkigt!

Ne bäst att ringa och kolla var han har tagit vägen :P

                 

. .

Hade riktigt trevligt igår =) Det är roligt att dansa! Tack så mycket för att jag fick följa med :D

Allt för sällan visar man för andra
Glädjen att dom finns där varje dag
Alla har behov utav att känna att man är nå't bra
Man håller ofta Viktiga Små Ord långt kvar där inom sig
Svårt att ge beröm och våga säga; "vad jag gillar dig!"

Att man älskar mat eller nåt annat
Det är nåt vi säger titt som tätt
Varför är beröm till sina vänner inte lika lätt
Man håller ofta uppskattande ord långt kvar där inom sig
Ge beröm till nån du tycker om och säg; jag gillar dig

Man håller ofta Viktiga Små Ord långt kvar där inom sig
Ge en kram till nå'n du tycker om och säg; jag gillar dig!

:D

Nu känns det mycket bättre!
Ingrid satt lite på honom så var problemet löst!! Tur att man har henne säger jag bara :D :D

Fia och jag var nere på stan idag, synd att man har noll pengar säger jag bara :( Fikade iallafall väldigt gott =)

Tråkigt väder också med slask :(

Ne bästa att hoppa in i duschen ska tydligen med jossan och johanna, ut ikväll :o

:D


Film!

Mia & Radon, Ö-vik

Äntligen har jag lyckats lägga upp filmen =) dock inte riktigt så som jag ville men ni får hålla tillgodo såhär ;)


Gick Piss att rida idag =( Ingrid undrade vad det var jag höll på med. Noll plan =( Men ska rida igen imorgon bitti så då tar vi nya tag :D

Sen ska jag och Lena till Sundsvall imorgon eftermiddag :D Mysigt!!

Godnatt!

=)

Äntligen har jag fått filmen från Ö-vik (bättre sent än aldrig)

Ska göra ett försök att lägga upp den här, så fort min dator vill samarbeta :)


Annars gick det ganska bra att träna i helgen. Alltid svårt att rida för någon ny, i lördags kände vi oss bara för så att hon skulle få en chans att se vilka vi var. Radon var lite tung i handen men på slutet ganska fin =)

På söndan fick vi jobba mycket galopp, rakriktining och sätta honom mer i galoppen.

Men ikväll är det lektion för ingrid :D

Regnet det bara öser ner!

Jo visst överlevde vi hoppningen =) men bra vette tusan om det gick ;)

Hoppade M:et först i trav och sen i galopp kanske 70 cm. Pigg och laddad Radon som hoppade snällt men det kändes som om det var ett tag sen han hoppade?! Det svåraste var att hitta en jämn rytm alltså inte lätta för tidigt men samtidigt inte backa in i hindrena. Det är som lite annat att hoppa honom än att hoppa fisan! ;P

Han kunde iaf ha Iza´s hoppsadel så jag slapp hoppa i dressyrsadeln. Men Radon var som sagt väldigt snäll och både han och jag tyckte det var roligt =)

Igår var vi ute på en jogging tur i den lilla snön som hade kommit. Och jag har ju numera den lyxen att kunna rida på dagarna då det är ljust. För vi hade superfint väder och lite snö när vi var ut, men senare på eftermiddagen började det regna och det har regnat hela natten och även nu på morgonen. så nu är all snö vi såg som bortblåst!

Idag blir det en promenad ut i skogen eftersom vi fick tid både lördag och söndag att träna för Maria =) det ska bli riktigt skojjigt :D


=)

Ikväll är det hoppning som gäller ;p återkommer senare om jag överlevde! =)

Sen på lördag ska jag få rida för Maria Eriksson =) det ska bli riktigt roligt :D för vi bara hoppas att hon också tycker om honom ;) men vem kan undgå att göra det?!

Annars flyter det på ganska bra! Vi har börjat planera årets lucia show :D förhoppningsvis blir det lika bra som förra året, men vi har mycket att leva upp till! Några saker kommer vi använda igen men på lite andra sätt. Känner redan nu att jag, iår igen, tagit på mig alldeles för mycket men det blir säkert bra tillslut!

Så 9 december måste alla komma och kolla på våran lucia show :D Ni får nog dock inte se mig i balklänning iår! men som sagt det kommer bli en roligt show :D

Iza verkar ha funnit sig bra i sitt nya hem och jag ska se om det går att ordna att åka ner och hälsa på henne nått =) det är ju inte så långt till gävle :D

Ne nu ska jag gå ner på hemköp och köpa någon lunch innan det är dax att fara till stallet =)


RSS 2.0