Skäms på mig

Uppdateringarna har fått stå åt sidan ett tag nu. Har varit så otroligt mycket att göra så timmarna räcker inte till.
Är inflyttad i min fina lägenhet nu iaf och fick igår till och med upp gardiner. Ser fortfarande ut som ett bombnedslag men det kommer!

Nu ska jag skutta iväg till jobbet och jobba två timmar, köra blommor, ta reda på tvätten, ta hand om prinsen och sen åker vi ner till Ikea. Behöver införskaffa lite hyllor osv för att kunna fortsätta uppackningen.

Bilder kommer när allt är klart ;)

Helgen har varit kanon, otroligt mysig fredagskväll (det måste vi göra om) och igår var det party efter jobbet hos Hanna. Trevligt värre!

Annars är det rätt så bra med oss. Eller så bra som det kan vara ;D

Nu går flyttlasset ;D

Dagen började alldeles för tidigt med att lämna in bilen på verkstaden.
Fick som tur var skjuts av Fia så jag slapp gå ända upp till stallet.. Radon fick sig ett pass i ridhuset och var riktigt fin idag, börjar förhoppningsvis se ljuset och komma på hur otroligt kul det här med ridning är igen ;) När man är vid en brand tröskel funderar man ibland på varför man inte samlar frimärken eller något istället ;)

Nu på eftermiddan fick jag också hämta nyckeln till min alldeles egna lilla lägenhet :D
Fick dessutom hjälp av Fia, Hanna och Magnus så nästan alla mina saker är nu uppkörda till lägenheten också :D Tack så otroligt mycket för all hjälp!

Så imorgon blir det till att fixa och trixa, ska dessutom köra dubbla vändor blommor och hinna med en sväng i skogen på prinsen.

Planen får bli att sova första natten i lägenheten imorgon tror jag :D

Godnatt

Fort

Veckorna går så sjukt fort för tillfället, tänk att det redan på söndag är första advent och att vi om en vecka börjar räkna ner till julafton.

vi har fått in så fina adventskalendrar på jobbet så jag ska införskaffa en med nalle puh motiv :D


Full fart mot en ny fullspäckad vecka

Började dagen med ett pass i ridhuset med Radon, idag gick det faktiskt riktigt bra. Vi är och har varit precis under en sån här jätte tröskel igen, där det mesta känns förfärligt och det inte är så väldans roligt att rida. Men emellan allt är han ju ganska fin.

Sen har jag jobbat från 14, skulle egentligen ha fått gå hem klockan 21 men Magnus frågade om jag inte kunde stänga åt honom, och inte tackar jag nej till extra timmar. Pengar, pengar, pengar ;) Kan jag behöva eftersom jag kommer behöva åka en sväng till Birsta när jag fått nyckeln till lägenheten.

Veckan som kommer är full fart som vanligt. Jobbar 7-16 här på macken både imorgon och på tisdag också ska ju Radon få komma ut och röra på sig efter det. Onsdag bär det av till Kliniken för återbesök för Conny och förhoppningsvis får jag min nyckel till lägenheten så att jag iaf kan få flytta över några kartonger :D
Torsdag ska bilen lämnas in för att repareras lite och på kvällen ska jag försöka hinna träffa en kompis. Fredan kommer förhoppningsvis mer eller mindre ägnas åt flytt och så även lördan med undantag för några timmars jobb.

Vilken tur (när schemat ser såhär fullspäckat ut) att jag mer eller mindre bara gör roliga saker ;)

Vuxenpoäng

Torsdagen spenderades med att samla in vuxenpoäng ;)

Började dagen med att åka ut och ta hand om Radon + rida ett pass i ridhuset.
Snabbt som ögat gjorde jag honom färdig och for upp med bilen till besiktning (ja jag hann med att köra ut blommor här innan också)

Bilen behövde lite små fix så efter besiktningen for jag över till verkstan för att boka en tid, som förövrigt infaller nästa torsdag.
Efter det for jag upp till stallet en sväng igen för att fixa det sista och ta in Upan åt Fia.
Vidare till Klarinettgatan för titt på min nya fina lägenhet :D
For sedan ner till HärnösandsHus och skrev på kontraktet så om allt går som det får jag flytta in redan nästa helg :D

Åkte upp till skolan och hämtade Alfred och spenderade kvällen/natten med honom. Begav mig hemåt igen vid halv två.

Igår var jag rätt seg på morgonen måste jag säga, åkte ut till Radon och fixade, han fick en välförtjänt vilodag. Vidare ner för blomutkörning och upp på jobbet. Jobbade till 17, sen var det full fart med hästar som skulle in och jag skulle på något sätt hinna duscha och göra mig iordning. strax efter sex var jag iaf på plats hemma hos Fia tillsammans med Sandra. Det blev middag på Skeppet och New Moon :D

Idag är det jobb fram till 16 sedan blir det ett dressyrpass på Prinsen

Dygnsrytm

Ja min dygnsrytm har förändrats något de senaste veckorna, vet inte om det alltid är till det positiva.

Ligger gärna kvar i sängen till närmare halv tio, jag som gärna klev upp innan åtta tidigare. Dessutom är jag inte det minsta trött förren klockan passerat ett. Vad är det här? Kanske dags att ändra på? Fast... inte den här veckan, det får bli ett senare projekt.

Ha precis skjutsat iväg Annnica, så nu ska jag äta lite frukost innan det är stallet som gäller.
Och vet ni? det regnar bara nästan idag ;)

Jobb och träning

Idag har det varit full fart som vanligt =)
Händer inte så mycket, jobbar så gott som varenda dag. Både blommor och på macken, var väldigt längesen det var såhär roligt att gå till jobbet!

Igår var jag och Sandra hemma hos Hanna på myskväll. Hur härligt som helst! Tack tjejer det måste vi göra om.

Nu ska jag och min syster snart iväg och träna, ska sova här i natt för att kunna leka taxi åt Annica Pannica imorgon bitti. (Är man världens bästa storasyster så är man ;P)

Radon har fått tagit det lugnt med promenader i ösregnet. Men imorgon blir det ett pass i ridhuset igen innan det blir mackjobb för mig.

Torsdagskvällen ska jag spendera med Alfred! Och på fredag är det jobb och New Moon tillsammans med Fia och Sandra, kommer bli en super kväll!

Helgen spenderas sedan mer eller mindre på jobbet!

Hoppas ni alla har det bra där ute i regnet, för det har jag!! :D

Träningshelg

I helgen har ju Ulla varit här igen.

Började med att förklara att det har känts helt okej nu på slutet och att traven hade känts bättre än galoppen.
Ulla började med att cheka av skolor åt båda håll och både trav och galoppen. Hon konstaterade sedan att vi behövde ta igenom lite till eftergift och få honom lite mer loss och lösgjord. Sagt och gjort, fick jobba tempoväxlingar blandat med tio metersvolter där jag skulle vara stenhård på att han formade hela tiden, fick dessutom lägga in både skolor och skänkelvikningar för att lossa honom.

Super jobbigt, eftersom hon dessutom var på mig konstant med att inte ta någonting ihanden och Radon gjorde ju inte allting på en gång utan protesterade en del... Men på slutet hade vi kommit igenom en hel del

 

Idag hade vi ett annat läge från början, fick fortfarande påminna både mig och honom om hur noga det var med att vara eftergiven hela tiden, att rida ordentliga hörpasseringar i varje hörn och att spåra och forma varenda steg vi tog. Fick rida lite skolor först i trav och så länge vi kom ihåg ovanstående var det ju inga problem. Sen fick vi lägga en diagonal med 4:or, en med 3:or och en med 2:or, inte heller det var några problem. pustade och fick sedan jobba med 1:orna. Fick ligga innanför fyrkanten och göra volt i varje hörn när han kändes kvick i bakbenen och med mig fick jag gå ut innanför långsidan och göra "byt/byt" Funkade riktigt bra i vänster varv, var lite svårare i höger, för där försvann gärna kroppsdelarna, men även här fixade vi det tillslut =) jobbade lite trav på stället, några längningar och lite piruettgalopp innan vi gav oss. Jätte roligt pass och det kändes som att även om vi fick slita som djur var Radon väldigt med mig och vi kommer garanterat ha träningsvärk både han och jag imorgon :p

 


Uppdatering

Har varit extremt dålig uppdatering här på bloggen på slutet, har inte riktigt hittat motivationen.

Uppdatering av veckan som varit:

Måndag:
Körde jag ut blommor på förmiddagen, red Radon en sväng i ridhuset, han var riktigt fin. Och var ner med Ryttarsatsningen på Clinic i Timrå på kvällen. En riktigt bra Clinic med Jump Club.

Tisdag:
Fick Radon gå ut i skogen, red istället Kotten åt Ingrid som var i väg tillsammans med Ingela och Therese på Jump Club för Instruktörer. Körde blommor och hade de tre första lektionerna innan Therese och Ingrid hunnit hem igen. Precis när jag var klar med det får jag ett sms av Magnus med frågan om jag kan jobba, så jag kastar bara på mig jobbkläderna och jobbar där nere 18-22.30

Onsdag:
Radon gick ett pass i ridhuset, traven var helt okej men galoppen var jag inge vidare nöjd med. Jobbade 13-22 och blev dessutom kvar på jobbet ett tag efteråt. Trevligt var det iaf.

Torsdag:
Var otroligt segt att ta sig ur sängen, körde racer mockning hos Radon, slog mitt eget tandläkarbesöks rekord (på 7 minuter var det avklarat), körde blommor och jobbade på macken 12.30-17 Sedan ut till Radon igen för en mysig kvällspromenad i mörkret.

Fredag:
Tidig morgon, eftersom vi skulle vara nere på Kliniken med Conny för återbesök klockan nio. Gick bara bra och vi var hemma igen lagom till mina blommor. Ut till ridis för att ta hand om Radon, var ner en sväng på jobbet och fick dessutom fara iväg med en blomma till då Erika ringde. Träffade Världens bästa Fia nere på Wirströms för fika, sen for vi och handlade, åt tacos, promenerade, pratade. Ja en super kväll med världens bästa kompis helt enkelt, jag kan säga att det behövdes.

Lördag:
Hämtade jag upp Tuva strax innan halv tio. Hon följde med mig ut till stallet och fick hjälpa till att luncha och packa säckar, dessutom tog vi in och borstade på Palle och gick en sväng. Tuva var lyrisk över att vi gick så långt och i skogen (behöver jag säga att vi inte gick speciellt mycket längre än till busshållsplatsen :P) sedan blev det glass innan jag släppte av henne hemma igen och åkte iväg och körde blommor. Kvällen och dagen idag har spenderats med träning


Tuva och Palle påväg ut till skogen

 


Söndag

Veckan har fortsatt varit smått hysterisk med massor av saker att göra varje dag, men fort har det gått ;)

I fredags var vi (Ok personalen) hemma hos Thomas på personalmöte och middag, hur trevligt som helst måste jag säga :D Bäst var ändå, Åh Jävlar, när jag klev innanför dörren. Det är då jag inser hur ofta mina stackars kollegor får se mig i ridbyxor eller Ok skjorta och hästsvans....

Igår var det stallet som gällde på dan och sedan jobb från 15 till 22.
Idag jobbar jag fram till Thomas kommer, skulle gissa på att jag är härifrån runt 15 =)
Sen blir det en tur i ridhuset med Prinsen.

Fullt upp

och kaos har det varit den här veckan, det går inte alltid som man har planerat. Läs mer om det på Ingrids hemsidan(som är under uppbyggnad)  http://ingridnystrom.webs.com (under senaste nytt)...
Så det har varit rätt långa dagar med fullt upp.

Radon har gått riktigt bra i veckan, har tagit det rätt lugnt och jobbat rund och massa lösgörande, inga massa krumiliurer ;)

Stänger macken ikväll och imorgon är jag ledig, ska på personalmöte/middag hos Thomas imorgon kväll, trevligt värre. Annars blir det jobb hela helgen!

En hektisk vecka är över

Nog för att jag gillar att ha mycket att göra hela tiden, men ibland blir det faktisk lite för mycket. En sån vecka har det varit den här veckan och jag är riktigt glad att det är söndag. Även om dagen idag varit betydligt lugnare.

Flytten är avklarad (för en stund) kommer ju gå ett nytt flyttlass om ca 1 månad då jag äntligen får min lilla lägenhet (som dom håller på att renovera nu)

Idag har prinsen och jag varit ute i skogen och skrittat närmare en och en halv timme, blev lite kallt om fingrarna på slutet men annars var det super bra väder med sol och plus grader. På eftermiddan åkte jag ner med Ingrid till Timrå där hon skulle mönstra med häst nr 2 =)

Den här veckan som kommer blir betydligt lugnare (som det ser ut nu iaf) jobbar bara tis, ons, fre-sön + blommor. Ska dessutom se om jag kan hinna träffa några av mina vänner, har Melinda preliminär inbokad imorgon och Sandra och Hanna på onsdag. Kommer bli grymt! Dessutom tänkte jag köra ett pass på friskis och svettis imorgon kväll bara för att det är så roligt. Också ska Världens bästa Prins igång och jobba igen!

Sovdags tror jag visst!

Mötte btw Malin på ridskolan i förmiddags, var otroligt längesen jag såg henne och jätte roligt att få prata en stund med henne, tänk att det var fem år sedan vi var ute på tokiga uteritter där hon höll i sig för glatta livet, att det var fem år sedan hon hjälpte mig med fisan ute i Smitingen. Tänk vad mycket som har hänt på fem år!? Var kommer jag vara fem år framåt i tiden?! Rätt spännande att fundera på!


RSS 2.0