Jobb

Just nu jobbar jag i princip dygnets vakna timmar, lyckades med 14 timmar idag. Jag klagar inte utan är jätte lycklig över att få jobba, och tycker det är hur kul som helst, speciellt att få ha lektioner.

Men man kan ju säga att bloggen blir lite lidande..

Imorgon ska jag försöka hinna med och köpa födelsedagspresent åt Fia innan det blir jobb på macken! :D

Kan tillägga att Prinsen är väldigt fin just nu och det är hur kul som helst att rida :D

Återkommer när lite mer tid ges!

Kallt!

Ja just nu känns det som om det är lååångt till sommaren eller ens våren anländer. Ursch vad trött jag är på all snö och kyla nu, just för tillfället snöar det iaf inte fast termometern står på -23 grader + att det blåser. Jippie Yeay!

Den här veckan har jag gjort massor och ingenting, precis som det ska vara tror jag!

Hunnit med en sväng på Ikea med mamma, fikat hemma hos Lena vilket var väldigt trevligt, varit på lillasyrrans teaterföreställning och umgåtts med mina fina vänner.
Radon har jobbat på för fullt (och varit riktigt fin) och jag har hunnit med både spinning, friskis&svettis och ett antal promenader.

Dessutom har jag faktiskt hunnit med och jobba några timmar också (: Även om det inte blev riktigt så många som jag skulle ha önskat! Jag tycker ju som sagt det här med jobb är väldigt roligt :D

Nu ska jag bädda ner mig under en filt med mina mysiga tofflor, en stickad tröja, varm choklad och läsa klart boken jag håller på med! den andra delen i Hammarbyserien. Riktigt riktigt bra faktiskt!

på återseende :D

Tiden går så fort

Vips så var klockan över halv elva, jag som bara skulle duscha och gå och lägga mig efter träningen som slutade klockan nio.. Men var tvungen att slå igång lite musik vilket resulterade i att jag blev kvar framför datorn, och de vet väl alla hur farlig den är? Vips så har timmarna försvunnit och klockan är mycket igen! *suck*

Har varit ledig idag, inte det bästa jag vet direkt, jag gillar helt enkelt att jobba!

började med ett pass på Prinsen i ridhuset, han var riktigt riktigt fin :D ûber roligt att rida även om det var jobbigt som bara den.

Åkte ner och körde blommor, vidare till Ica och köpte en semla som jag åt framför en av veckans videonyheter (kommer tyvärr inte ihåg vad den hette) ner och hämtade Annica för fika på Rutiga Duken (dagens andra semla) och en sväng på stan var tvungen att köpa nya jeans leggings då mina gick sönder igår och jag då insåg att jag bara har ett par andra jeans (som dessutom håller på att gå sönder) och två par mjukisbyxor. Det märks att jag senaste året i princip bott i mina ridbyxor (:

Hjälpte Annica med lite replikläsning och fick som utbyte middag (: Innan vi begav oss upp på Friskis för att hoppa runt på Petras pass. Hur kul som helst men väldigt jobbigt.

Ne nu är det sovdags (egentligen för längesen), Imorgon blir det promenad med Prinsen, blomkörning, lite jobb och en sväng till Ikea med mamma på kvällen (:


Är otroligt tävlingssugen nu, tur att det inte är långt kvar nu, licensen förnyad och första anmälan ska skickas in. Säsongsdebut i Umeå 13-14 mars :D

Tänkte bara

Meddela att jag lever!

Har varit urusel bloggning de senaste veckorna, tanken var att det skulle bli änding på det nu.

Men.. Då ringde min syster så vi ska gå och fika innan det är träning ikväll.

Prinsen var iaf jätte fin idag även fast det kändes som om min mage skulle gå sönder (ja det var grymt jobbigt)
Ne dags att packa ihop träningskläderna och hämta upp systeryster!


Onsdag

Full rulle i går (som vanligt kan man väl nästan säga)

öppnade på macken och jobbade fram till tolv, brummade ner och körde ut lite blommor innan jag swischade vidare upp till stallet, där jag hade lyxen att ha en mer eller mindre iordning gjord häst (allt för att hinna rida innan ridhuset blev upptaget) TACK igen! Fick till och med några minuter över.
Radon kändes riktigt fin igår också och jobbade på riktigt bra.
Underbart kul att rida igen :D

Fikade tårta och överlämnade födelsedagspresenter åt Ingrid.

Vidare hem och slängde igång en tvättmaskin och bytte från ridbyxor, ner till Blomstertider igen och ännu flera blommor eftersom Fia gått och blivit förkyld :(
Hem och hängde tvätten innan jag hämtade upp Melinda för Fika/mat på Waynes. Som alltid hur kul som helst att träffa henne. Synd bara att man inte hinner ses oftare (gäller alla mina vänner för tillfället)

En riktigt bra dag med andra ord :D

Tisdag

Började morgonen med att åka ut till stallet och ta in Radon och Upan åt Olle som kom och fixade fötterna på dom!

Red lektion för Ingrid, Radon jobbade på riktigt bra och det var stört kul att rida (: Känns bra att motivationen återvänt! Tack för det ;)

Var hemma runt tre och åt lunch/middag och duschade. Svängde förbi jobbet för att låna hem en av filmnyheterna och blev kvar och pratade med HannaMontana en stund innan bilen gick vidare till Ica för att inhandla diverse förnödigheter.

Hem och tittade på filmen, en riktigt tänkvärd och söt film, se den om ni har möjlighet (500) Days Of Summer.

Bytte om och for iväg på Friskis och Svettis. Petra som hade pass ikväll och det är riktigt roligt, men oj så jobbigt!

Väl hemma igen har min kreativa sida (ja den finns faktiskt ;P) Fått jobba lite, bildbevis kommer så småningom ;D

Nu är det sängen som gäller för jag öppnar imorgon vilket betyder att jag lämnar hemma innan halv sju imorgon bitti.
Godnatt<3

Måndag avklarad

Ja idag har varit en sån här ledig dag, då jag inte gjort så väldigt mycket men ändå en hel del!

Började med en välförtjänt sovmorgon, ända till nio låg jag kvar i sängen! Brummade ner till jobbet, smakade på semlorna ;) Vidare till blomstertider för utkörning av blommor. var klar runt halv ett då jag ringde farmor för att höra om dom var hemma vilket dom var. Så jag svängde förbi där och fikade innan jag mötte Hanna på stan.

Hämtade bland annat ut mina nya stallskor :D Tack Farmor!!

Swischade upp och tog hand om Radon och tog in både honom och Upan innan jag åkte förbi hemma och hämtade träningskläder, åkte förbi jobbet igen och hämtade ut mina skor som hade kommit :D Så nu har jag både hela stallskor och vardagsskor :D
Tillbaka till farmor där jag blev bjuden på middag. Underbart gott!
For ner på badhuset tillsammans med Fia och körde ett as jobbigt spinningpass innan vi for till schell och köpte semlor. Kvällsfika hos Fia! Alldeles för längesen vi sågs :(

På väg hem ringde Therese också så nu ser jag fram emot ett väldigt spännande samarbete som ni garanterat kommer få höra mer om!

Ne dags att studsa in i duschen och sova! :D
Godnatt

RSS 2.0