Torsdag

Ja snart har hela min jobbiga vecka gått! Jobbar nämligen 8-9 timmar/dag hela veckan :/
Gott om pengar är det ont om, så det är väl bra (: Har ju dessutom precis bokat tåg och boende till Flyinge i oktober :D Så dit går en hel del av lönen denna månad.. Ingrid och jag åker ner och kollar på deras dressyr show 3-5 oktober :D Ska bli riktigt rikigt roligt :D

I Tisdags var Radon och jag uppe i specksta och badade :) Helt otroligt att det fortfarande är så mycket vatten där, de har ju inte regnat så mkt direkt :) Men det gick fort upp över mina fötter!
Sedan var jag ute och promenerade över en timme också på kvällen :)

I går jobbade jag först till 17.15 sen cyklade jag upp till ridskolan och red lektion för Ingrid, har ju börjat rida i den gruppen ons 18,30 =) Första terminen någonsin jag inte rider på tisdagar. Kommer kännas grymt konstigt... :P Jobbade med att rida upp på medelinjen lägga en 8m volt till höger om vi kom frånhöger och vänster om vi kom från vänster sedan rida rakt igen och lägga volt åt andra hållet. Sedan gjorde vi samma i galopp med ett byte vid X. Avslutade med att jobba lite öppnor. Radon var jätte fin :D super kul att rida :D

Nu har jag varit ute och kört lite bil. Körkortet är ju snart innom synhåll :D Ska alldeles strax cykla iväg till jobbet, sedan blir det uteritt för fulla muggar. Har ju hand om Atlet i helgen också då Fia åker iväg och roar sig på egen hand :)

Ne mot jobbet!!


Jobb för hela slanten

har det varit idag.

Klev upp runt halv nio, fixade och donade med lite allt möjligt..
Började jobba klockan elva. Gick faktiskt gaanska snabbt och smärtfritt idag! Trots att jag hade sjunkt ont i magen eller egentligen i ryggen största delen av tiden...

Slutade strax efter fem då jag tog min silverhojj och cyklade upp till stallet, packade ut tävlingskåpet och mockade. Sedan skrittade Fia och jag ut på pojkarna, som inte verkade alltför trötta.

Nu har jag precis ätit "middag" och ska byta om för Fias och min kvällspromenad. Mamma har ju tydligen gjort nått super program till oss, eller ja... vi får nog göra det själva med hennes hjälp!

Föresten har jag anmält mig till Norrlandsmästerskapen i ö-vik också. Blir en La:5 och Msvb:4 på lördan och La:6a på söndan :D Skojjigt värre :D Har dock ingen aning om hur jag ska komma dit eftersom min super skjutsare ska till Ås och dömma.. Men jag har tydligen fått en Road Manager som ska lösa de, så för  tillfället tänkter jag lämna det problemet..:P


Tävling i Timrå dag 2

Lastade vid 8 imorse utan några som helst missöden :D Båda hästarna transkade rakt på transporterna!

Framme i god tid och hann titta på La:4 där Eva och Cayenne blev placerad :D Grattis!!

Sedan var det dags för mig att rida fram, hade planerat perfekt då det var 20 minuters paus mellan klasserna och jag sen hade startnummer 2, var framriden och klar när precis 20 minuter  hade gått för en tänkte jag medan startnummer 1 rider hinner jag klä på mig, dricka vatten och kolla program. Det är bara de att klassen blir nästan 20 minuter försenad då dom inte har protokoll och skrivare!!! GRR! Lagom irriterad man blir då da, speciellt i den här värmen.
Aja inte mkt att göra ngt åt. Msvb:3an var det idag alltså, hade några ordentliga missar men däremellan var han ganska fin :) Slutade på lite drygt 59% och med de hamnade vi 2 utanför placering ganska precis i mitten. Så det får jag väl ändå vara rätt så nöjd med! :)

Nu blir det lugnt i två dar innan vi ska rida för Ingrid på onsdag. Jag jobbar som en tok hela veckan. Sedan börjar del 2 av ridledarutbildningen närma sig. Inte alls sugen på att åka dit igen men men..:P Efter det är det NM i Övik som gäller :D Om jag nu hittar på ngt sätt att ta mig dit?!


Innan La:5 igår! :)

Tävling i Timrå dag 1

Åkte vid nio imorse efter lite lastningsproblem (inte med min häst) Eller problem var väl att ta i, tog längre tid än 3 sekunder ;)

Framme i godtid och hann titta på en del ekipage innan det var dags att rida fram. La:5 var första klassen inomhus, både jag och Radon var sjöblöt i svett innan vi ens gick in på banan, och det blev inte bättre av att man behövde ta på sig kavaj och dylikt :/
Gick hyfsat inne på banan :) Galopprogrammet bättre än traven, gjorde ett uruselt enkeltbyte och en takt miss i första längningen. De var väl de största missarna som drog ner mest! 63,47% Och det la oss på en 3:e plats där vi också låg kvar hela klassen ut :D 

Seda hann vi vila lite grann innan Msvb:2, kort framridning han var fin inne på banan, och vi hade inga katastrofmissar som vi ibland kan ha, en mellantrav som vi bara fick 3 på samt nån femma på en öppna och skritten (då jag inte komihåg vart vi skulle) Hjärnveksamheten fungerar dåligt i 30 grader...
Hade överlag en trevlig känsla. Men domaren höll inte riktigt med, blev belönade med 59,77 % och på det hamnade vi precis mitt i klassen.

Sedan fick Radon gå två ärevarv ;) Både för våran 3:e plats i A:5an och tillsammans med Gunilla Isaksson som hade ställt in sin Lina i transporten, de slutade nämligen på 3:e plats i Msvb:2an :)


Jag laddar i skuggan!


Radon laddar i skuggan


Framridning (:

Nu laddar vi om för imorgon då det blir msvb:3 och hoppas att det inte är lika varmt!!! 

Onsdag

Igår var Fia och jag ute och red på eftermiddan/kvällen. Skulle ut och skritta/trava lite grann men vi bestämde oss ganska snart för att rida till Sälstensrakan ;D  Blev dock inte riktig busgalopp som de lätt blir där ;) Utan vi travade hela rakan, men ingen mestrav utan pojkarna fick ta i ordentligt! Sida vid sida travade dom på ;p

Sedan skritt uppför backen innan vi galopperade sista biten påväg upp mot Torget! Radon blev jätte jätte taggad ;) Atlet kämpade hårt med att komma i kapp men förlorade då han inte är riktigt lika duktig på att trycka på än ;p
Väldigt roligt tyckte iaf både vi och hästarna att det var :D

Idag blev det dressyr! Radon är så himla fin nu ;D Sååå roligt att rida :D Red dressyr ca 45 minuter på utebanan. Ingrid hjälpte FIa samtidigt så ibland slängde hon ett öga och en kommentar till oss också :D Men som sagt han var riktigt fin :D Har ett helt annat tryck i honom :)
Fia tror att han gillar att vara förebild och visa Atlet hur man ska göra ;) Och att han ska visa att han verkligen inte behöver ngn mer vila :P

Jobbade sedan ett kort pass 3 h och 15 minuter... packade upp lite varor och så.. väldigt lugnt!

Borde hitta på nått skojsigt att äta nu, Vi funderade på om vi skulle åka och ta ett kvällsdopp någonstans men vi får se hur de blir. Jag borde städa här också ;/

Imorgon blir det dressyr för Ingrid på Radon, sen ska jag hoppa Kotten och efter det åker Fia och jag ut till stugan :)

Programträningen

Jag glömde ju skriva om programträningen igår!

Efter många om och men blev det ju dags att rida, ganska kort uppvärmning innan vi satte igång, jag red Msvb:2 an och han var riktigt riktigt fin :D ;D Underbart :D Satte alla byten, riktigt luftiga och fina, öppnorna var bäst hitills och högra diagonalslutan var också kanon, vänster behöver forma mer! Ökningarna var inga 7:or men som sagt vi hade inte värmt så länge (:

Blev dock bara en gån vi red igenom det! Men ska rida på torsdag igen ;D

Min häst är fiiin ;D

None

Tisdag

Igår var som sagt jag, Annica och mamma ut och åt (på Casa della Pizza) sedan var det bio dags och MammaMia! Helt underbar film, ville aldrig att den skulle ta slut! Otroligt vad mycket bra musik Björn och Benny har gjort! Imponerad!
 
Körde sedan ut till stugan i regn och mörker! Försökte köra över så många grodor jag kunde på vägen (URK!)

Imorse körde jag in igen och var sedan uppe på Leffes jobb och körde någon super manövreringsbana ;p Gick ganska bra tror jag ;p

Nu har jag precis kommit hem från Svartvik, Fia och jag trotsade blåsten och åkte dit (fast när vi väl kom fram blåste det inte så mycket)

Nu ska här ätas innan det är stalldags och uteritt som idag står på Schemat! Hästarna är föresten tjockare än tjockast nu när dom har nytt bete igen ;p


Radon laddar för fullt inför första starten i Östersund ;)

Måste ringa kundtjänst och klaga!

Jag hade ju faktiskt beställt sol idag!!! och nog för att det är varmt ute och så, men det är inte riktigt nått ligga på stranden läge.. GRR!

Hade riktigt roligt på jobbet igår även fast jag var så trött så jag ibland höll på somna stående ;p
Sen såg Fia och jag på Robotar, vet inte om den var bra eller dålig (och jag var faktiskt vaken hela filmen ;p) Men den var lite små rolig ibland iaf :)

Hade ju som sagt bestämt att vi skulle åka till stranden idag och få lite färg samt bada innan det är dags för programträning i eftermiddag. Nu lovar jag att det kommer vara såhär halvmulet lagom till tre nångång och sen kommer solen lysa precis då vi ska rida!

Annars är det bara fem dagar kvar till Timrå :D Vi är laddade :)

Ska föresten ut och äta samt gå på Mamma Mia ikväll med mamma och syster som förövrigt fyllde 16 i slutet på förra veckan :D

None

Seeegt

Hade jätte roligt igår kväll också :D Stressade hem från jobbet och bytte om, ner på stan och lyssnade på Smalare än Thord tillsammans med Fia och Elin*2 sedan gick Fia och jag upp till Therese och spelade lite Wii ;p Pernilla, Adam och Peder var också där :)
Sedan drog vi med oss dom ner för att lyssna på Nordman! Han var riktigt bra och jag hittade en Ingrid långt framme vid scenen att poppa med (även fast hon ibörjan sa att bara dom som hade ätit popcorn kunde hoppa) så slutade det med att hon inte kunde stå still ;)
Sen gick Fia, jag och Elin bort till Matverkstan och åt en pizza innan vi begav oss hemåt!
Hemma ungefär halv två.

När klockan ringde kvar i sju imorse höll både Fia och jag på att dö! Cyklade ut till stallet och morgonfodrade och släppte ut innan vi cyklade hem och sov några timmar till!

Lagom till lunch började vi vakna till igen och for ut till stallet och byggde klart hagen åt pojkarna, så nu har dom flyttat till den stora hagen med massa mat ;)

Joggade lite i ridhuset :)

Nu har jag varit nere på Hemköp och handlat, ska alldels strax byta om och cykla iväg till jobbet! Så fort jag slutar ska Fia och jag dega i soffan här och se på film :)

None


Lördag

Hade riktigt roligt igår :D Gick vid sju bort till Peder och Therese för förfest, dit kom även Fia,Sandra, Kattis, Amanda, Kattis kille och några fler ;p

Efter lite Wii spel och pratande gick vi vid strax innan tio ner till stadsfesten, jätte mycket folk :)
Hade super trevligt där till strax efter två då vi var tvungna att hitta någonting att äta främst till Therese :P

Var hemma ungefär kvart över tre igen! Som sagt riktigt roligt och trevligt :D

Klev upp vid tio imorse väldigt pigg för att inte ha sovit så länge :) Degade i soffan ett tag och promenerade sedan ut till Radon, red ut i skogen idag också. Bort till Örsjön, Radon var super pigg och det var väldigt roligt ;p

Nu har jag precis duschat och ätit Lunch/Middag ska hoppla iväg och jobba fram till klockan 21 sedan blir det nog en sväng ner på stadsfesten igen :) Evt hem till Peder och Therese innan. Blir garanterat lugnare ikväll eftersom vi ska upp och ha stalljouren imorgon bitti ;p

Fredag

Sov ända till halv nio imorse :D Super skönt :)

For till stallet strax efter tio, spånade och gjorde fint så vi kunde flytta in från utestallet (där vi fått tillbringa veckan) eftersom Emilio har städat och målat inne hos oss :) Jätte fint blev det (:
Red en sväng barbacka upp till specksta och igenom vattnet, var jätte djupt så trots att jag drog upp fötterna sipprade vattnet in i skorna ;p även en bus galopp upp till bommen ;p

Tittade lite på Fius och Atlet som idag gömde sig inne i ridhuset och for sedan upp till våran sommarhage nr 2 och fixade och donade. DEN ÄR STOR!  Så vi ska släppa pojkarna där imorgon, måste bara ixa ström dit först så ingen tar sig in i hagen. Om ni läst tidningen så har ni säkert sätt att någon/några varit och släppt ut Ponnysar ur sommarhagarna!

Nu ska jag nog lägga mig i soffan och läsa lite körkortsteori innan det är dags att göra sig iordning äta någon slags middag och promenera den långa vägen längs gatan hem till Peder och Therese för fest, och sen ner på stadsfesten :D

Torsdag

Vaknade 05.05 imorse och var hur pigg som helst, låg kvar i sängen till 06.15 (då jag tyckte de lät lite mer mänskligt) och klev upp då..:P

Promenerade till stallet vid strax efter åtta och red dressyr i ridhuset. Ingrid red samtidigt, och Radon var riktigt fin på slutet även om han tyckte det var sjukt jobbigt stundtals, ja vi ska inte sticka under stol med att jag svettades en hel del jag också ;)

Duschade och for tillsammans med Ingrid ner till sundsvall, Lunch på IKEA. Riktigt god pasta faktiskt för 25 kr, perfekt pris för en lunch.
Lämnade in en sadel på Handgrens och for sedan iväg bort på Kings, hittade VÄRLDENS snyggast Kandar, var verkligen perfekt förutom att det bara fanns ett kvar i strl Cob :'(  Hur ledsen blir man inte då?! Så nu nöter jag vidare på det jag lånar för tillfället.
Gick en sväng nere på stan också fikade glass :) Super gott :D
For vidare mot Clas Ohlsson bytte en kylbox åt Kenneth och sedan till Hööks där Ingrid köpte lite smått och gott :)
Sedan bar det av hemåt Härnösand igen!

Riktigt mysig och trevlig dag med massa skratt ;) Tyckte Ingrid skulle köpa rosa handskar, spö med blingbling och sporrar med blingbling bara för att få se Ullas min ;p

Ne nu ska jag laga lite middag :D


Timrå

Ja då var det ungefär en och en halv vecka kvar till nästa tävling och ryttarmedelandet har kommit :)

Vilket betyder att jag borde börja lära mig det nya programet!
Ska iaf rida La:5 inomhus för Moa Belin. Henne har jag aldrig ridit för på Radon bara en gång på Iza då hon var alldeles ny och de var väl kanske inte den bästa domaren jag ridit för men som sagt det var några år sedan och hon är troligast mycket bättre nu med mer rutin :D

Sen blir det Msvb:2 också (ett program jag aldrig ridit) Det ska Sussie Rudholm dömma (henne gillar jag :P) Och det går utomhus.

På söndagen ska jag rida Msvb:3 också då utomhus för Sussie :)

Så nu blir det till att lära sig nya programet och förhoppningsvis hinna rida det några gånger innan

Jag är laddad :D
Extra roligt blir det att Fia ska på samma tävling med Atlet :D Dom ska debutera i tävlingssamangang men också i Msv :D Super skojjigt :D

Onsdag

Klockan ringde alldeles för tidigt imorse, kvart i sju var jag uppe...

Promenerade ut till stallet och tog in hästarna eftersom prinsen skulle få fina fötter och nya skor klockan nio. Efter det tog vi en tur i skogen upp till bommen och ner mot Örsjön :) Mysigt...

Efter det var det dags för ett dressypass på Atlet, red tillsammans med Ingrid för att på så sätt kunna få några tips :)
Han kändes betydligt mjukare idag när jag startade och jag tyckte jag hittade ett riktigt bra läge :) Hoppas att Fia håller med :) Fina byten från Vänster till Höger, rena från H-V också men mycket svårare att lägga honom rätt :) Mest lösgörande jobb :)

Nu har jag ätit lunch och glass ;p tror jag ska ta en promenad bort mot vattnet och kanske gå och sola lite senare ikväll :) Jag är ju så otroligt blek och vara ute i solen hinner jag ju knappt :)

Tisdag

Åkte moppe med Annica ut till stugan igår. Hann med och bada en sväng i det kalla vattnet också, eller ja sååå kallt var det inte 19,5grader. Men eftersom solen (som förövrigt lyst hela dan precis gick i moln) så kändes det betydligt kallare...

Mysigt  middag med Jordgubbar och grädde till efterätt och sen tog mamma och jag bilen för lite övningskörning. Körde först uppmot Risnäs och sedan in ända till "min" mack och tankade och tillbaka.. Gick riktigt bra (jag tror jag har förstått konstruktionen, synd bara att dom satt etiketten uppochner) 
Körde förörigt in oss till stan igen imorse och då med Leif som passagerare också ;)

Sedan har jag varit ute i stallet fram till nu, hade ju bestämt att jag skulle rida dressyr på Radon samtidigt som Ingrid red Kotten och på så sätt kunna få lite hjälp och tillrättavisning trots hennes semester :) Radon var riktigt fin trots sin två veckor långa vila :) Så imorgon blir det promenad ut i skogen för att sedan jobba igen på Torsdag :)

Red även Atlet ( Fias pålle) eftersom hon fortfarande är väldigt hängig.. Joggade mest och han och Radon är verkligen helt olika att rida trots att dom är så lika annars ;) Men han var ganska skojjig att sitta på också :) Och jag hoppas jag inte förstörde så  mycket :) Ska rida honom imorgon igen och då samtidigt som Ingrid rider så kan hon kolla lite också (:

Nu är det lunch dags, otroligt hungrig och sen blir det hopp in i duschen :)

None


Måndag

Igår var Fia och jag ute och skrittade i över två timmar :) Hästarna verkade riktigt glada över att se oss (: Red ända bort till Notsand och sedan milspåret tillbaka, mysigt :) Höll dock på att fara i backen precis när vi kom hem till stallet igen då Fia nös och båda hästarna blev jätte rädda :P

Idag lyckades jag med någonting jag aldrig har gjort förut nämligen att försova mig!!! Känner mig verkligen jätte hemsk! Klockan ringde inte som den skulle och istället för att kliva upp halv sju som planen var vaknade jag tjugo över åtta...

Idag blir det annars en rätt lugn dag :) Ska jogga Radon lite på banan, övningköra med mamma och sen funderar jag på om jag ska åka ut och bada för första gången i år i stugan :) Om vädret håller i sig så :D

Hemma igen :)

Ja borta bra men hemma bäst stämmer verkligen :) Har haft tre underbara dagar i huvudstaden med världens bästa Fia, men de är alltid lika skönt att komma hem igen (:

Vi anlände ill centralen strax innan halv ett i onsdags och efter vi checkat in på hotellet (som bara låg en liten bit därifrån) begav vi oss till vårat underbar café Tully´s för semesterns första ecspressoshake ;D Sen var vi runt på stan resten av eftermiddagen, på kvällen hittade vi ett mysigt nattöppet café där vi satt ett bra tag :)

Fredagen började med super god hotellfrukost, sedan blev det stan igen :) Hemma en sväng på eftermiddagen och Fia sov någon timme ( hon stackaren var ju så förkyld) Sedan promenerade vi iväg mot Gröna lund :D Åkte slänggungan, och gick lustigahuset Fia tvingade mig också att åka VIlda musen! Jag som HATAR allt vad karuseller hette tyckte att jag var jätte modig :P men det var faktiskt nästan roligt :) Parkerade oss en liten stund i deras bar innan det var av innåt stan igen.. Skulle senare på kvällen träffa en Partic som Fia nästan visste vem det var.. Planen var att vi skulle gå tillbaka till gårdagens Café men vi gick liiiiite vilse och när vi väl hittade varandra hittade inte dom till ngt café så det blev glass på McDonalds istället ;P de gick det också (:

Lördagen började även den med en super god frukost :) Sen var det utcheckning och vi var bort till centralen med bagaget :) Sen gjorde vi en sista runda på stan :) Shopping för fulla muggar avslutade där vi började (på Tully´s) För att sedan åka buss 6 timmar hemåt :)

Som sagt jätte trevliga,roliga underbara dagar och det är verkligen skönt ibland att bara komma iväg och göra någonting annat :)

Shopping:
En klocka (svart väldigt enkel), en svart väska, en jätte mysig stickad tjocktröja, en ridjacka, två klänningar, ett par skor, en rosa kylväska osv. säkert någonting jag glömt..

Nu ska jag packa upp och städa här hemma, gå ner och handla lite mat ( finns verkligen ingeting här nu) Och sen ska ja ut och rida :D :D Nu är Radons sommarlov över :D

Kommer troligast lite bilder från helgens tripp :)

Packning pågår....

Ja ni som känner mig vet att det är bland det värsta jag vet... Har alltid sån ångest innan jag packat klart! URK!
Behöver nästan känna tidpress då jag gör det och väntar därför alltid till sista stund.

Har iaf plockat fram väskan och kollat vart hotellet vi ska bo på ligger så att jag har lite koll ;)

Lite bilder från idag på Prinsen som har lika tråkigt som jag av att inte göra något tror jag ;)






Dags att ta sig i kragen

Att det kan kännas så otroligt långt och jobbigt att gå ner i tvättstugan!
Var ner i morse och upptäckte till min stora förtjusning att det faktiskt var ledigt nu ikväll (: Perfekt eftersom vi åker imorgon.

Nu måste jag bara ta mig i kragen och samla ihop det som ska tvättas och springa ner och ladda.
Sen borde jag nog börja fundera över vad jag ska äta till middag också!?! Annars har jag bara packningen och övningskörningen kvar på min lilla lista.. Resten är klara :D

Mot tvättstugan var det....

Äntligen lite ledigt :D

Ja idag är jag äntligen lite ledig och det känns super skönt! På schemat står det till och med att jag är ledig en och en halv vecka men igår då jag skulle gå hem pratade dom redan om mer jobb på söndag så vi får väl se hur det går med det ;)

Igår efter jobbet blev jag bjuden på god middag hemma hos Fia med familj :) Super trevligt! Sen åkte vi ut till stallet och jag var busig nog att ta ut min sommarlovshäst på skrittur igen! Håller ju på att dö när jag inte får rida.
Var klar i stallet kring halv elva och sedan bar det av hemåt (:

Idag står diverse saker på att göra listan:

   • Köpa isolatorer
   • Stänga hage
   • Åka förbi jobbet med filmer
   • Packa inför Sthlms resan imorgon
   • Tittat på Fia då hon rider program  
   • Övningsköra

Ja det var nog ungefär det som dagen kommer att fyllas med (: och säkert en hel del annat smått och gott :)


Måndag

Ja då var det måndag igen!
Dock jobbar jag bara två dagar den här veckan varav en är avklarad :D Skönt!

Igår blev det en väldigt lugn dag, hade som ni redan hört alla jourerna, morgon-lunch-kväll utöver det var jag och kollade var vi ska bygga nya hagen åt pojkarna, handlade, skrittade ut en sväng och var ute och gick med mamma (:

Idag tvingade jag mig ur sängen klockan 8 (var helt sjukt trött?!) Tittade på Fia när hon red program innan jobbet, Var helt otroligt mycket bättre än sist så det blir nog as bra innan tävlingarna är :D Åh, jag är så ridsugen!!

Sen har jag som sagt jobbat 11-17 gick riktigt bra, Gudrun från Kaptensgatan kom in och frågade om jag kunde tänka mig att jobba där också, så vi får se om det blir ännu mera jobb nu, pengar är bra att ha :)

None

Sovdags

Ja jag vet att klockan bara är halv tio och att det är lördag kväll.. Men jag är sjukt trött efter att inte sovit så mycket i natt och sen har jag ju morgonen i stallet imorgon igen *suck* (inte min jour egentligen men Ingrid hade råkat missa att hon hade den så för att dom skulle kunna åka på semester tog jag på mig den också ) Så ar morgon och lunch åt henne och sen min egna kvällsjour! Jippie yey!

Har däremot inte så mycket annat att göra imorgon. ska skritta ut en sväng med Fius ( jag håller på dö av ridabstinens)

Annica och jag såg på film nu ikväll LOVE and other disasters varken bra eller dålig.. sån där typisk jätte bra film om man inte vill koncentrera sig mer än nödvändigt..(:


Tillbaka från staden

Blev lite shoppat, eller ja väldigt lite, glass och make up remove puffar :) 19.90 + 21 alltså 41 kronor :P

Sen var vi och letade presenter och min påhittiga lillasyster gjorde iordning jätte fint :)

var förbi och solade en sväng, så otroligt skönt :) Sen har Annica hjälpt mig och färgat håret. Förhoppningsvis blir det bra och en aning ljusare (har inte torkat än så de är svårt att se) Annars får jag helt enkelt gå med mössa på resten av sommaren.

Nu ska jag sno Annicas moppe och brumma upp till jobbet för att låna film medan hon gör mat (grillad kyckling och pommes) Sen blire film och glass time :D
Super mys!

Rensadeäven min dator idag (den har varit så seg och jobbig att använda så jag har mer eller mindre levt med mammas sen i våras) hittade ett klipp från när vi var och tävlade på SRK som jag tänkte dela med mig av :)



Lördag

Full späckad vecka som sagt ska försöka göra en samanfattning

Tisdag: Jobbade till 18.00 sedan ut till stallet, har ju hand om både Radon, Kotten, Amo och Cassie den här veckan, tar i och för sig inte så lång tid eftersom alla går ute men de ska göras :) Sen hade Jag programträning för Fia :)

Onsdag: For till stallet på morgonen innan jobbet. Sedan jobb hela dagen fram till fem, åkte med mamma och Leffe (även tillsammans med Fia och Elin) Ner till Gatufesten (gratis dag! ) Hade ganska trevligt :) Buss hem igen vid tio.

Torsdag: Uppe med tuppen och mot jobbet. Jobb till fem även idag, Cyklade ner på simhallen till mammas jobb och fick massage. Cyklade vidare mot Fire house och solade, blev bjuden på middag på Skeppet och sedan var vi och kollade på Sex and the city på bio :) en riktig myskväll med andra ord :)

Fredag: Var dagen då jag skulle vara ledig.. men ni som känner mig vet hur de brukar gå. Klev upp vid sju för att tvätta och medan maskinen gick var jag ute och sprang en sväng. Hängde tvätt var bort till ridskolan och bytte hage på Cassie,Amo och kotten. Sen hem och bytte om för att sedan jobba (ja ni hör ju hur duktig jag är att vara ledig) Jobbade dock bara två och en halv timme men ändå ;P Blev hämtad av Fius och åkte upp till ridis. Hade sits träning med henne och Atlet var riktigt riktigt fin :D Sen åkte vi hem till FIa och åt Marängswisch ;) Och såg på snyftfilm, sov över där då jag inte riktigt orkade ta mig hem igår.

Lördag: haft morgonjouren och hjälp Fia att hoppa duktiga :) Sen tagit hand om alla hästarna :) Nu ska min syster fixa mina naglar, sen ska vi gå en sväng på stan och köpa födelsedagspresenter åt Erika bland annat och äta glass :D Sen blir det bara en lugn kväll, det kan jag behöva :)

Och som sagt på Torsdag morgon åker Fia och jag bussen mot Stockholm för tre dagar i huvudstaden och boende på hotell :D Mys!!

Hoppas ni andra har ett skönt sommarlov iaf :) och att ni hinner ta det lite lugnt :)

None

Dåligt uppdaterat igen

Händer mycket nu.. har jobbat som en tok hela veckan och inte hunnit med nästan någonting annat..

Lovar er en ordentlig uppdatering imorgon så håll ut!

Fia och jag ska föresten på minisemester till Sthlm nästa vecka :D Börjar nästan bli en tradition :)

Men som sagt se framemot uppdatering imorgon

RSS 2.0