Nöjd!

Ja jag är faktiskt riktigt nöjd med tävlingsdagen.
Valde ju att tävla endast idag eftersom Msvb:4 (lagomgången) och Msva:1 låg samma dag och jag ville verkligen rida Msva =)
Inget jag ångrar så här i efterhand heller eftersom jag kunnat fokusera på funtionärandet de två tidigare tävlingsdagarna.

Började alltså att rida Msvb:4, hade en totalmiss i första slutan då han bara bjöd galopp hela tiden vilket resulterade i en 1:a och det är ju kofficient på den rörelsen. Surt!
Däremot fick vi 7:or och en 8:a på lägningarna :D Som vi tidigare säsonger knappt fått 5 på. Så trots super missen hamnade vi över 61% och strax ovanför mitten i klassen.

Hann ställa in Radon en liten stund, hämta hatten och kolla på nästa program innan de var dags igen. Red i princip inte fram någonting alls inför denna start. Radon kändes fin även här och det var otroligt roligt att rida. Hade miss i vänster pirutetten och bytesserien lyckades vi schabla bort totalt ;) Men även här satte vi alla ökningarna :D Jippie! Trots missarna hamnade vi på över 61% :D Så just nu känns faktiskt inte 62% helt ouppnåligt.

Fått fina kommentarer både från domaren och från folk på sidan vilket alltid är väldigt väldigt roligt :)

Så nu laddar vi om för start i Östersund om två veckor. Gör på samma sätt där eftersom de också lagt lagomgången och Msva samma dag! =)

Det gick ju bra...

Insåg att det var 3 dagar sen jag uppdarterade senast. Ops, och jag som skulle bli bättre på det här! ;)
Så går det när man jobbar alldeles för mycket. För lite så känns det nu, även om jag älskar mina jobb så känns det liite för mycket att jobba mer en heltid, man hinner som inte ha så mycket till annat liv ;)

Igår tog jag och Prinsen oss en tur till Timrå och tränade för Maria Eriksson igen. Kändes rätt bra och var otroligt roligt. Stort tack till Fia som ställde upp och körde eftersom min bil valde at strejka :(
Jobbade skolor som dom ligger i Msva:1a hon var riktigt nöjd med mina diagonalslutor men öppnorna hade hon lite att klaga på. Fick även super bra tips när han vill gå iväg i bytesserierna och Radon blev lite förvånad ;)

Stänger bygget här ikväll imorgon blir det tvätt, inlämning av bil, ridning, dejt med Melinda, middag och utgång tillsammans med Fia och Sandra imorgon kväll :D

Innan helgen bjuder på jobb, jobb, jobb och massa stalljour ;D


=)

Dålig uppdatering skäms på mig!
Har hunnit med att tävla i Storvik. Ingen hitt även om söndagens klass var bättre en lördan.
Jobbat en massa både på ridskolan och macken.
Ridit har jag också gjort även om det blivit lite mindre av den varan. Motivationen har inte varit den bästa speciellt inte efter tävlingarna... Radon har däremot gått med både kicki ut i skogen och Ingrid på banan.
Har hunnit med en underbar semester i Åre tillsammans med Lisse, Frida, Fredrik, Johan och mamma. Vi hade verkligen super väder och åkte skidor hela dagarna.
Har dessutom varit i Vännäs i helgen och tävlat.
Gårdagen var helt okej med dryga 60%
Dagens klass är jag faktiskt nöjd med. Inga större katastrofer och en bra känsla gjorde att vi landade på strax över 62% Känns som om vi kanske kan hitta tävlingsformen i år också :D

Ne sovdags, bjuder på några mysiga Åre bilder som jag stulit från Lisse. Och lovar att jag ska försöka uppdatera snart igen ;)


 


RSS 2.0