Sjuk...

Ja de senaste veckan(orna blir det ju nu) har jag varit otroligt förkyld. Förra helgen låg jag helt däckad och de andra dagarna har jag med nöd och näppe tagit mig igen om det som ska göras. Nu känns det, peppar peppar, bättre så jag hoppas det inte vänder och tar om.

Det har alltså inte hänt så mycket mer än jobb. Prinsen känns fortfarande jätte fin och vi längtar som tusan tills tävlingarna startar :D


Ledig

Jag idag har jag hör och häpna varit ledig och dessutom inte gjort speciellt många knop! Ur skönt ibland även om en eller två dagar räcker.

Tog en promenad upp till stallet i det fina vädret strax efter lunch och red herr häst i ridhuset, kändes sådär varken super eller dålig ;) Fixade och donade lite tills Thomas slutade och vi åkte förbi farmor där vi fick både middag och efterätt med oss hem :D En snabbis in på Ica innan vi dog i soffan tillsammans med maten och little Big planet 2 ;D

Nu fick jag order om att fixa chips och nötter innan melodifestivalen drar igång. Missade förra veckan och har inte ens hört låtarna.

Bäst att sätta fart =)
Ha en bra lördagskväll =)

fredag

Gick oväntat bra att jobba var lite jobbigt att ladda om vid sju bara =)
Sen hade jag ju Fia och Thomas som sällskap den sista timman! Gillas!!

Efteråt ringde Ida och "tvingade" oss ner till Annica så hem och svidade om innan det begav sig och vi hann med både prat, skratt, dans på svenssons och pizza innan vi både stupade i säng!

En trevlig fredag kväll helt enkelt =)


Bjuder på en fantastik bild på oss - Ida som var uppe och lekte =)

Fredag

Onsdagen började med en promenad upp till jobbet där vi åt en semla och drack lite kaffe innan vi promenerade vidare ut till stallet.
Red ett pass på Herr Prins i ridhuset och han var även idag riktigt fin, fortsatte att jobba serierna på volt bland annat (super nyttigt) Funderade om man kanske skulle vara ambitiös och fixa en film någon gång.
Sedan var det dags för lektioner där det var manfall i första gruppen, det märks att det går mycket sjukdomar just nu. I andra gruppen var det hoppdags och det bjöds på massa skratt och även tårta ;)
Kvällen avslutades med att jogga hem, promenera till Waynes och inta fika läge. Planerande av sambos kommande födelsedag tillsammans med systeryster och massa prat mellan himmel och jord tillsammans med Fia.

Torsdagen startades med jobb på macken öppnar ju varannan torsdag. Sedan vidare till stallet, red först Prinsen som fick ett lite kortare pass idag. Sedan fick jag äran att rida ett pass på Harald och oj vad härliga ridskolehästar vi har :D Galoppjobbade mest och vi fixade allt från skrittfattningar till tre serpentiner i galopp :D Super skojigt, personlamöte med semlor ;p, lektioner och senare på kvällen passade jag även på att göra posten certifieringen :)

Idag är det jobb,jobb och jobb som står på schemat jobbar från halv sju till halv elva med en liten liten paus på mitten =) Men imorgon är jag ledig =)

Det håller i sig ;)

Gårdagen flöt på utan större överaskningar.
Prinsen fick en dags vila och jag jobbade mer än vanligt då jag hade Ingrids lektioner på kvällen också super skoj!

Idag började jag och Thomas med en sovmorgon (ända till halv nio sov jag ;p) Sedan en promenad ner till stan för att leta bokstöd till våran nya hylla i köket, men vi hittade ingenting som föll oss i smaken :/ så det blev en lunch på Kanal Cafét innan vi begav oss till jobbet.

Jag hann med en promenad med Radon också, eller jag promenerade, Radon hoppade mest runt i andra änden av snöret. Ibland funderar jag på om han verkligen vet hur gammal han är..

Tillbaka på plats igen hade jag mina lektionsgrupper som var riktigt duktiga idag :D innan jag vid åtta begav mig hemåt.
Nu har jag passat på att städa lite här hemma och oj vad mysigt det är när det är alldeles nystädat.
Väntar på att min andra hälft ska komma hem börjar snart fundera på om han gått vilse påväg hem från jobbet ;)

bjuder på en mysig men gammal vinterbild =)


Träning dag 2

Även idag har det varit träning för Ludde.
Radon kändes riktigt fin vi fortsatte på gårdagens jobb och idag satt serierna som en smäck.
Jobbade även lite piruetter både som dom ligger i intermedier programmet och även efter långsidan. Höger bättre än vänster som vanligt... Men båda helt okej.

Sedan letade vi bästa möjliga läge i traven och prövade oss fram med olika övningar men tillslut kom vi fram till att bäst effekt fick vi av att tänka ökning och samla innan han ökar.. ( som vi gjort sedan tidigare alltså)

Har varit en rolig helg och det har känts jätte bra att få bekräftat från ännu en att vi är på rätt spår! :D

Nu ikväll har Annica och jag varit duktiga och varit iväg på friskis och svettis =)
Så nu ska jag kasta mig in i duschen dricka ett till glas vatten och sova.

Träning dag 1

Ja igår var det som sagt dags för träning för Ludde.
Åkte ut till stallet direkt efter jobbet och passade på att titta på en hel massa ekipage innan det var min tur. Sån lyx när träningen är på hemma plan :)

Radon kändes ritkigt fin och vi fick jobba lite programdelar ut Intermedier där fokus hela tiden var att lura ögat få det att se ännu lättare ut med ännu mer flyt.
Fick även jobba seriebyten på volt, fantastiskt nyttigt för både jag och Radon behövde vara på hugget och inte tänka för mycket ;)
Ända vi igår hade lite problem med var kvickheten i att ta byteshjälpen när serien låg på diagonlen men det sitter lika mycket i mitt huvud, då jag är rädd att han ska gå iväg slutar jag rida och bara bromsar, dumt, väldigt dumt!!

Idag är det jobb till två som gäller sedan är det träning idag med :D Idag skulle vi titta lite på piruetterna så det kanske är dags att man lär sig intermedier programmet!

Det roliga var iaf att hon höll med oss i årets mål som blir att starta och rida minst en intermedier klass.
Så nu ska detaljerna och tekniken finslipas sedan är vi mer än redo för en ny rolig säsong :D


Dags att ta tag i bloggandet?

Det har hänt en hel del sen jag bloggade senast och nu börjar faktiskt inspirationen återvända!

* Har blivit sambo och är fruktansvärt lycklig med det
* Har flyttat från min lilla etta och in i en super mysig 4:a 
* Fått vikariatet på ridskolan förlängt så fram till sommaren får jag fortsätta med det roligaste som finns (:
* Prinsen har hunnit med att ha lite jullov och är nu riktigt riktigt fin.
* Jag jobbar dessutom kvar på OkQ8 där jag som vanligt trivs som fisken i vattnet ;)
* Bokat och fixat så vi åker till Åre i april ett helt gäng underbara människor..

Har säkert hänt en massa mer också som just nu inte ryms i mitt huvud men nu ska jag försöka skärpa mig ordentligt med uppdateringen!

Ingrid har haft semester den här veckan så jag har haft dubbelt så mycket lektioner som vanligt vilket har varit frutansvärt roligt, även fast hon saknas en hel massa här hemma. Men nästa vecka återgår förhoppnignsvis allt till det normala.

Har idag hunnit med att släppa ut hästarna och jobbar dessutom 9-16 på Ok hade tur att Lena kunde luncha åt mig =)

Ikväll ska jag dessutom träna för Ludde för första gången ska bli riktigt riktigt roligt :D


RSS 2.0