Onsdagen började med en promenad upp till jobbet där vi åt en semla och drack lite kaffe innan vi promenerade vidare ut till stallet.
Red ett pass på Herr Prins i ridhuset och han var även idag riktigt fin, fortsatte att jobba serierna på volt bland annat (super nyttigt) Funderade om man kanske skulle vara ambitiös och fixa en film någon gång.
Sedan var det dags för lektioner där det var manfall i första gruppen, det märks att det går mycket sjukdomar just nu. I andra gruppen var det hoppdags och det bjöds på massa skratt och även tårta ;)
Kvällen avslutades med att jogga hem, promenera till Waynes och inta fika läge. Planerande av sambos kommande födelsedag tillsammans med systeryster och massa prat mellan himmel och jord tillsammans med Fia.

Torsdagen startades med jobb på macken öppnar ju varannan torsdag. Sedan vidare till stallet, red först Prinsen som fick ett lite kortare pass idag. Sedan fick jag äran att rida ett pass på Harald och oj vad härliga ridskolehästar vi har :D Galoppjobbade mest och vi fixade allt från skrittfattningar till tre serpentiner i galopp :D Super skojigt, personlamöte med semlor ;p, lektioner och senare på kvällen passade jag även på att göra posten certifieringen :)

Idag är det jobb,jobb och jobb som står på schemat jobbar från halv sju till halv elva med en liten liten paus på mitten =) Men imorgon är jag ledig =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0