Tävlingsdag 1

Japp imorse bar det av ner till Kungsnäs för deras regional/nationella dressyrtävlingar.

Ingrid var först ut av oss och red ett FEI program. Amo var riktigt fin i traven, men hade några ordentliga missar i galoppen som tyvärr drog ner en massa poäng :(

Radon och jag startade en Msva:1a idag och han kändes riktigt fin på framridningen. Banan inne var tyvärr jätte tung så vårat travprogram var inget att hurra över direkt. Knackigt och hackigt. Däremot var galoppen helt okej förutom en förarglig miss i serien som jag helt och hållet får ta på mig.
Hamnade på närmare 59% med lite spretiga domarsiffror mellan 57-61,8% ;p
Så två stycken utanför placering får jag ändå vara nöjd med i det startfältet!
Nu laddar vi om för morgondagens klass som är något av dom här FEI programmen.


Höst

Ja nu är det höst på riktigt när Radon blivit av med vinterpälsen och är inställd i stallet för första gången sen i maj =)

Gårdagen bestod av stall, stall och stall :D Började med att rida min egna, han var riktigt fin red igenom helgens program utan större problem med en riktigt bra vänsterpiruett och en fin fin serie :D
Sedan var det lektionsdags innan jag högg tag i klippmaskinen och befriade Radon från pälsen.
Hann precis klart innan det var dags att rida ett pass på Putte.
Så nu är jag anmäld på honom också i Umeå, det blir spännande :D

Ne dags att sätta fart så man kanske nästan hinner med det man ska idag :D

Ny vecka

och en faktiskt ganska lugn sådan, jobbar bara mina 50% på ridskolan. Riktigt skönt! Men nsta vecka blir det minst sagt full fart igen ;)

Har hunnit med att varit på Friskis både måndag och tisdag, det är underbart roligt att träna. Idag blir det ridning av både Radon och Putte istället!

Tävling till helgen åker ner till Sundsvallsridklubb och rider Msva:1 på lördan och något av dom här FEI programmen på söndan! Känns som om det var en evighet sen vi var iväg sist så vi får se om vi kommer ihåg hur man gör! (:

Ne dags att kliva på cykeln och flyga iväg till stallet!


RSS 2.0