Lördag!

Vaknade i stugan och åt frukost ( Fullkornsbröd med ägg och äpplen och nektariner) med mamma ute i solen! Åkte in och jobbade vid halv nio, var klara med alla rummen vid ett. Har precis Ätit lunch blev något så otroligt som pasta och korv ;)

På väg mot stallet!

Fredag.

Filmer: Little Miss Sunshine, Ladies in Lavender, The holiday.
 
Första två filmerna var verkligen jätte dåliga ;P men den sista var bra (: eller lite söt iaf :P Massa godis åt vi iaf!

Vi vaknade vid nio och masade och sakta upp :P får skylla sig själv om man sitter och tittar på film till klockan två :P
Flingor och jordgubbar till frukost, på väg mot stallet

Red uppför specksta (: jätte roligt och Iza var jätte söööt :D Sen städade jag hela lägenheten (mamma hade klagat på att det var skitigt :O )

Åkte ut till stugan och badade och bastade! KALLT i vattnet :P Sen åt vi grillat och färskpotatis och kladdkaka med jordgubbar till efterätt :P Sen tog mamma och jag en promenad. ca 7 km!

Sov i lillstugan! Mysigt!

Torsdag!

Hade ställt klockan på 8.00, nu är det slut på att sova bort halva dagen ;P eller ja längsta jag har legat i sängen är till tio men ändå. Frukost nu halv nio. Flingor och mjölk och självklart jordgubbar!

Sedan på väg mot stallet!

Red ca 45 minuter, Iza jätte snäll (: åt två skinkmackor och drack ett glas äppeljuice när jag kom hem, frukost nr 2 alltså ;)

dags att byta om, tänkte ta en promenad innan jag och Fia ska äta lunch på stan! (:

Promenad 60 minuter i rask takt mot sälsten med musik i lurarna. 15 situps och 10 armhävningar, nu en välförtjänt dusch (:

God "lunch" på stan med Fia, Tacopaj, sallad och vatten ;) kan det bli bättre! GRYMMT mätt blev man iaf!


=)

Åt några jobdgubbar vid 10 tiden,
Var sedan ute och sprang med Fia 2,5 km och gick sedan 1 km, var inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Åt jordgubbar och flingor vid 12 tiden..

På väg mot stallet

promenerade till och från och runt hagen och red en timme, vet inte om det räknas som träning men jag har iaf rört på mig ;) men nu ska ja synda och äta jordgubbar och glass, bara för att det är sommar och så otroligt gott!

Varma mackor till middag och lite mer jodgubbar fast minus glass den här gången ;)

om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.
Källa: Nalle Puh

Filmer:
Beck- Flickan i Jordkällaren, Wallander-luftslottet

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0