Helgen 29-30/9

Ulla träning i helgen! har gått riktigt bra!

Lördag var okej, hann som inte göra så mycket mer än att skritta, trava och glp sen var halvtimmen väldigt slut så de var lite tråkigt, blev inte ens trött i kroppen :o (helt otroligt)

Sen idag blev de mer jobb!, skolor i både trav och glp, enkla byten, byten, skänkelvikningar i både trav och glp! Verkligen jätte jätte roligt :D

Trivs så himla bra med honom!

Har anmält oss till Ö-vik nu, mest bara för att få en start innan vintern, helt utan förväntningar, men visst är de roligt om det går bra =)

Har varit barnvakt till Alfred hela helgen också, så det ska bli skönt att få sova i sin egna säng ensam inatt, men de e ju extra pengar och de behövs (:

Imorgon börjar skolan också =) ska både bli jätte jätte roligt, men samtidigt lite jobbigt ;) men som sagt jag har ju hittat mig en vän som ska visa var jag ska vara ;)

Torsdag =)

Iza besiktades idag! Gick fint :D

Radon är så söt, kom galopperande imot mig i hagen idag :D det värmer i hjärtat (: red en liten stund på banan idag (: bara joggade lite (: imorgon ska vi ut i skogen igen :D

Har iaf anmält mig till Ö-vik nu, 14 oktober, kul att tävla en gång innan vintern så jag vet hur han beter sig =)
sen ska vi bara träna vidare =)

Ulla träning i helgen :D

Måndag 24/9

Har precis kommti hem från stallet (: och första uteritten på Radon!

Gick kalas bra! red uppför specksta och runt i skogen där uppe, Han var jätte jätte snäll trots att konstiga människor som kom ut ur skogen osv var lite farligt! Blev lite laddad när vi galopperade men det var jätte jätte roligt :D

Imorgon ska vi rida lektion för Ingrid :D

Jag har världens bästa hästar ;)

På torsdag ska Iza veterinär beiktas och går det bra blir hon troligast Gävle bo i helgen :o Känns lite hemskt men är man inte gjord av pengar så har man inte så mycket att välja på! :(

Mot duschen och sedan jobbet ;p

                                         image11

Söndag 23/9

Helgen har varit minst sagt hektisk.
Som ni säkert redan vet så skulle ju Radon komma igår, och ja de gjorde han ju men det blev inte riktigt som planerat ;)

Fia & jag pallrade oss upp och ut till stallet redan kl 7 för att släppa ut hästarna, sen var de ju klubbdressyr och Fia skulle rida två klasser. Radon skulle komma runt tolv (trodde jag) och jag hade bestämt med familjen från Gävle att dom skulle komma och titta på Iza kl 3. Så vid strax innan tio kommer Ingela in med en jätte skitig Iza.

Borstade och gjorde henne fin, sen satte jag mig och väntade, väntade och väntade. När klockan närmade sig halv tolv fick jag ett Sms från Outi (radons förra ägare) att dom åkte från Umeå då. PANIK halv tolv + tre timmar = klockan skulle vara närmare tre.

Ringde till familjen från Gävle som var väldigt förstående och skulle stanna och äta och ta good tid på sig upp. Men ändå panik känslan ville inte riktigt släppa.

Vid kvart i tre rullade min nya prins in på stallplanen. klev ut ur transporten tittade runt på anläggningen och inspekterade sedan sin nya fina hage ;p alla grejor blev parkerade ute i stallgången (förlåt alla som var tvungen att vistas i stallet under den här tiden ;P ) sen skrev vi alla papper. och precis när de är klart ringer familjen från Gävle och säger att om är här. Ut och hämta Iza i hagen, visa henne, gick jätte bra. Hon var på sitt bästa humör och charmade alla (: Söt fisen!

så tillslut efter mååånga timmar i stallet fick vi äntligen bege oss hemåt.

Och allt gick bra! Radon är numera härnösands bo och idag har vi gjort preimär passet i ridhuset (: Fin hästen! och Iza ska om allt går som det ska bli Gävle bo :o Ursch!

Fick sedan nu ikväll också veta att det ÄNTLIGEN!! är klart med skolan också! så på torsdag börjar jag (tror jag)
 
Ne nu ska jag hoppa ner i sängen, för jag och Radon ska ut och utforska härnösands skogar imorgon och göra dom farliga så passa er ;)


Torsdag 20/9

Alltså vad gör folk som inte har häst?


Har varit "utan" häst i en dag och håller redan på att dö av tristess. Ändå var jag upp en stund på ridis imorse och tog in Stavino till Olle, men nu då?
Har städat hela lägenheten, bytt sängkläder osv, så nu är de jätte fint här =)
Har i och för sig mina söta teoribarn idag också =) Sen kanske man ska åka och träna eller nått (:

Rally-gul snö (skratt)

                

Onsdag 19/9

Avundsjuka, FY FAN!!! förstår inte varför de ska vara så svårt!!!

Iza har iaf fått flyttat ifrån sin älskade Amo idag. Så jag hoppas att hon kommer trivas bra ute i Älandsbro :)
Ska ju rida henne på fredag så såå länge får hon inte vara utan mig ;)

Och på lördag kommer RADON :D



image8 image7

=)

Alltså jag gillar hösten!

image6

image2     image3



image4

Tisdag 18/9

Bara fyra dagar kvar nu!! :D Oj vad en vecka kan gå långsamt helt otroligt!!
Imorgon förmiddag flyttar iaf Iza ut till Ingela =) Och i helgen kommer en familj från Gävle och ska provrida henne =)
Var ner på Klöver igår och köpte lite nya borstar och små grejor och beställde ett nyttt vitt schabrak :D

Skolan står fortfarande väldigt still. Och jag jobbar så mycket som möljligt just nu =)


Bara 96 timmar kvar nu :D :D :D LÄÄÄNGTAR!

Onsdag 5/9

Ja igår blev det klart :D Radon ska bli Härnösandsbo, och med de sagt kanske ni förstår att det gick kalas bra att provrida i söndags :D Vilken häst! Hoppas vi kommer trivas tillsamans :D

Iza ska få fytta ut till Ingela, bättre kan inte en ponny få det!

Kom precis hem från första dagen på nya jobbet, alla som hade varnat mig för att de var tråkigt och hemskt. Jag tyckte nästan de var lite roligt, för inget kan seriöst bli värre en att städa skitiga hotellrum.

Till helgen bär det av ner till Sfrk där DM går av stapeln! Iza får inte vara med iår heller, trots att det ifjol var planen men så går de om man blir skadad. Åker istället ner med Ingrid och Amo! Men nästa år kan man ju hoppas att jag äntligen ska kunna vara med på mästerskapen :D

Sen är jag snart på väg på ett möte med skolan! Så vi får väl se hur de går, har inte sådär överdrivet mycket förväntningar kan jag ju lugnt erkänna ;P

Återkommer ;D

RSS 2.0