Man kanske till och med ska

fortsätta vara duktig på att uppdatera. Det är ju faktiskt lite roligt ibland ;)

Igår hade jag en jätte mysig förmiddag med Fia, vi startade med morgonpromenad, solning och frukost på duken innan vi skilldes åt. Fick ett sms inte så långt efteråt där hon undrade om jag inte kunde följa med och handla så vi åkte till Erikshjälpen med lite grejor, for förbi Härnösandshus och sa upp min lägenhet och vidare till Coop där vi vimsade runt en massa.

Efter lunch begav jag mig bort till stallet för jobb hela eftermiddan och kvällen.

Nu är jag påväg ut och ska rida prinsen en sväng i ridhuset innan det igen blir jobb hela kvällen. Har dock råkat dubbelbokat mig lite i kväll då jag både ska ha Ingrids lektion ( om hon inte hinner hem från kursen) och klippa en häst ute i antjärn... måste se om jag kan få tag på hästägaren och skjuta lite på det!

På återseende!


Dags för uppdatering?

Ja nu känns det verkligen som om det är på tiden för en uppdatering.

Har hänt en hel massa sen sist men det tar vi en annan gång kanske ;)

I helgen har vi iallafall varit på säsongens sista tävling i Umeå. Startade inte förren sent på lördag kväll så vi rullade från stallet strax efter lunch och hade god tid på oss.
väl framme hann vi både packa ur alla grejor och äta middag innan det var dags att göra sig i ordning. Radon har ju inte kännts så jätte bra den senaste tiden och jag har haft minst sagt fullt upp. Så det var med inte allt för stora förväntningar jag åkte upp. Men han kändes helt okej på framridningen och riktigt med mig.

Lördagens program var FEI Prix ST George som vi bara ridit en gång tidigare. Traven (som brukar vara våran svaga sida) kändes helt okej och när jag red ökade skritten (rakt emot poäng tavlan) såg jag att vi efter traven låg på över 61% vilket är riktigt bra för att vara oss! Galopp programmet flöt på med bara en förarglig miss i treorna som jag får ta på mig. När vi red upp och hälsade hörde jag bara någon som skrek från läktaren.

63,42% stannade poängen på och det räckte till seger :D

Igår var vi lite möra båda två tror jag, så traven blev lite mattare än igår men vi hämtade igen en hel del i galoppen så vi slutade femma på 62,17 % i gårdagens msvb:4

Är fruktansvärt nöjd med min lilla prins och känner mig faktiskt rätt inspirerad till vinterträningen, måste dessutom kolla vad som krävs för att få starta Intermedier nästa säsong...

Nu ska jag ta och klä på mig och gå ut och klappa om helgens stjärna ;)


RSS 2.0