Nu far jag!

Hejdå alla. Nu åker jag ner mot Sundsvall och tåget :)

Kommer hem igen på fredag förmiddag!

Kanske uppdaterar från mobilen om ni har riktigt tur annars får ni veta vad jag varit med om på fredagkväll. Eller ännu senare ;)

Puss


Min prins får stanna hemma med Lena och Ingrid så han får det garanterat kanon =)

Ångest över packningen

Jag hatar verkligen att packa!!!
Försöka klura ut vad man kan behöva och vad man kan lämna hemma, och sedan som om det inte vore nog med det ska allting få plats i resväskan också! Ne ursch och fy!!

Ska väl strax börja bege mig ut mot stallet, har ju lov den här veckan så det är ingen speciell tid jag behöver börja. Men jag ska hinna skritta ut en sväng på prinsen, hoppas jag får sällskap =) och dessutom pratades det om tårta på personalmötet och det går ju inte att missa =)
Sen har jag ingelas kl 15 grupp, dubbla teorilektioner och sedan två lektioner ikväll också.
Hem och äta samt packa det sista och sedan går tåget 23.20 från Sundsvall :D
Framme imorgon förmiddag strax efter tio och då hoppas jag någon finns på plats för att hämta upp mig :D

Ne bäst att sätta fart så jag hinner med allt som ska hinnas även idag :)


Placerad :D

Har bott kanon bra hos Ingrids mammas kusin Anita. Super god mat och riktigt trevligt! Fick sova ganska länge i natt eftersom man skulle ställa tillbaka klockan och vi hade en trevlig kille som morgon fodrade våra hästar! Jag startade inte förren kl halv tre och jag var först ut! Fick hjälp av Ingrid på framridningen och han kändes helt okej :) red in i programmet och hade inga super missar men han längde ut sig lite i formen ibland och rätade ut sig lite i skolorna. Fick nästan 60% för den ritten och det gav oss 4e och sista placeringen :D Så otroligt roligt att äntligen få en placering i msv :) och det var inget jätte dåligt startfält heller :) hur jul som helst! Så nu sitter jag i bilen påväg hem. Hem och packa för imorgon kväll går tåget, ska först ha tre eller om d var fyra lektioner på ridis sen åker jag :D

Msvb:2

Då var ritten avklarad och vi sitter på läktarnen och väntar på att nästa klass ska starta! Riktigt nöjd med känslan speciellt på framridningen, även stundvis inne på banan! Poängen var dock ingenting att hurra över! 57 % men "bara" 15 poäng från placering! ;) ingrid var inte så nöjd med sin ritt då hon enligt henne inte orkade rida ihop honom, 59 % och precis utanför placering! Nya tag imorgon! :) ska strax duscha och sedan mot anita där vi ska bo i natt!

Äntligen internet i telefonen

Vilket betyder att det förhoppningsvis blir uppdateringar nästan direkt efter klasserna i helgen :D Hoppas det uppskattas :) nu tillbaka till idol där anna och alice är dom bästa enligt mig :)

Fredag

Och allt är packat och klart inför morgondagen. Hästen är badad och imorgon bitti ska det bara knoppas och sättas på transportskydd, ändå finns det inte de minsta tävlingsstämning :O

Hoppas den kommer mer ju närmare Umeå vi kommer..

Mitt mål är iaf att vi ska klara av att leka oss igenom programmen, utan att varken jag eller han spänner oss. Klarar vi det är jag nöjd oavsett poäng.

Önska oss lycka till!


Borde sova

Hemma igen från bion och jag borde verkligen inte sitta här utan ligga i sängen påväg mot drömmarnas land. Börjar klockan 8 imorgon bitti och sedan är det full fart ända fram till kvällen.

Såg High school musical 3, super mysig film =) Fick en att fundera på vad som egentligen kommer hända efter skolan.
Jag har några spännande alternativ, men jag är redo att släppa allt och lämna alla och bara åka?

På måndag natt går tåget till första stoppet. Hoppas att det verkar super bra så att jag inte behöver fundera nått mer. Och att allt löser sig som jag vill.

Gah, mycket tankar fram och tillbaka, önskar nästan att skolan hade fortsatt ett år till. Lämna allt tryggt och säkert och ta det stora klivet ut i den "okända" världen, är jag redo?


Den här snyggingen har iaf sån tur att han är inräknad i alla mina planer, så än slipper han mig inte ;)

Torsdag

Ja torsdagen började med en promenad till ridskolan, hann se det sista när Ingrid red Kotten, han såg riktigt fin ut!
Sedan var det dags för min och Radons tur, red igenom programmet vi ska rida på lördag (msvb:2) på samma sätt som igår. Bara lekte oss igenom. Gick faktiskt riktigt bra! Som sagt vi ska göra allt vi kan för att lyckas med det till helgen. Det blir vårat mål, att bara leka!!

Sedan var jag ögon åt Ingrid när hon red igenom programet på Amo. Fick dessutom reta henne lite för att hon inte komihåg programet (eftersom hon en halvtimme tidigare skrattat åt mig för att jag fattade galopp vid fel bokstav)
Amo var inte riktigt lika fin som han varit ett tag och släppte lite i ryggen. Men han glimtade till då och då och rider hon honom så hela tiden slår dom alla ;)

Ner till körskolan för lektion som tur var fick jag skjuts ner av min extra mamma ;p Gick bra att köra och nu har jag dessutom äntligen fått ett datum för halkbana.

Tillbaka till stallet (även här fick jag skjuts, riktigt bortskämd idag), kontorsjobb med tråkiga sisulistor. Tog hand om Radon och putsade alla grejor inför helgen. Så skönt att ha det gjort redan på torsdagen så är det bara badning och knopppning på fredan.

Nu har jag precis ätit och ska alldeles strax sätta upp håret lite fint och promenera ner till bion. Fia och jag ska nämligen kolla på film ikväll :D

See ya


Mot helgen!

I tisdags var jag och Radon ute och gjorde skogen farlig ;) Jobbade massa tempoväxlingar uppför specksta. Mot slutet var han riktigt fin och med mig!

Dessutom hann jag med att åka på min lillasysters teaterpremiär, jäklar var duktig hon var ;D

Igår var det JÄTTE segt att kliva upp, min fökyldning har långt ifrån släppt och i tisdagskväll var jag mer eller mindre helt deckad! Tog mig såsmåningom ut till stallet, där jag red Radon för Ingrid på förmiddan. Vi jobbade program på ett lite annorlunda sett. Lekte med form och rörelserna även fast jag var tvungen att rida de bestämde rörelserna, Funkade hur bra som helst. Så nu ska jag försöka göra så då vi kommer in i Umeås ridhus också, även fast jag vet att det kommer vara mycket svårare då både jag och Radon blir lite spända, men övning ger färdighet!

Sen var det full fart med två teorigrupper + Therses lektion. Den var förövrigt super skojjig att ha, roligt när jag ibland får ha andra grupper än dom med ledare ;)

Direkt då det var klart var det bara att börja borsta Tizziana som jag skulle rida kvällspasset på ;p Hon var super fin hela passet :D Underbart :D Hade tydligen varit lite spänd mot slutet i tisdags, vilket kändes i början men sen gjorde hon riktigt fina diagonalslutor i trav och väntade på mig hela tiden. Roligt!

Idag ska jag alldeles strax promenera ut till stallet, för en sista duvning av Ingrid inför helgen. Sen är det körskola, tillbaka till ridis och pappersjobb som gäller. Förhoppningsvis ska Fia och jag hinna med att gå på bio ikväll också =)


Vilka är ni?

Som minst är det över 40 stycken som läser min blogg, varje dag. Vilka är ni? Man blir ju allt lite nyfiken.

Super trött nu, hade markarbete med Alfen, gick väl bra =) Som sagt jag orkar inte mer en typ tre varv runt fyrkanten utan att bryta ihop ;p nja nästan så illa är det iaf..

Ska sova nu, men de blåser och stormar någonting helt otroligt ute så jag tror snart att vårat hus blåser sönder, lycka till att sova då..

Hoppas bara det värsta går över tills imorgon då jag och prinsen ska ta en promenad i skogen.

Ne men ni som läser lämna en kommentar :D

Godnatt


Måndag

Fortfarande inte riktigt kry, går omkring och snörvlar hela tiden. Kunde därför inte riktigt prestera på topp denna helg men de som satt på läktaren sa att min häst varit fin, så jag får väl lita på dem ;)

Har varit på möte med skolan, ingenting nytt alls..
Annars har jag longerat barn och haft teori idag.
Ska alldeles strax gå ner till stallet och ha Therese barn grupp, hon är nämligen ledig mån-ons = lektioner för mig :D
Sedan ska jag rida lilla Afrodite =)

Annars händer de inte så mycket just nu förutom att jag gör mitt bästa för att vara frisk som en nötkärna till helgen för då är det säsongens sista tävling för oss i Umeå :D

Fredag

En dag i soffan och jag är så otroligt less. Samtidigt vet jag att kör jag igång som vanligt kommer jag att krascha! Hade feber igår eftermiddag men nu på morgonen mår jag mycket bättre =)
Så jag ska bädda ner mig i soffan en stund till och sedan borde jag vara fit for fight :D

Radon var riktigt fin i Onsdags då vi red program ;D Kanon =) Igår var det inte riktigt lika tip top (kan ha berott på att jag inte heller riktigt var tip top ;))

Vad har hänt mer? Det har kommit en ny häst till ridskolan, Nota Bene tror jag den hette. En fux som verkar super snäll.

Det är spökkväll ikväll med närmare 60 barn anmälda OMG! O.o Vi kommer med andra ord ha fullt upp hela fredagskvällen. Fia och jag ska samla ihop alla barn, promenera med dom till Geresta och sedan släppa iväg dom i skogen två och två ;p

I helgen är det Ulla träning igen :D Skojj!

Mot soffan och vidare!

Full fart hela tiden.

Och jag ser inget stopp? Hade ett helt tomt novemberlov framför mig, där jag riktigt såg fram emot att bara ta det lugnt. Det är bara det att igår fylldes så gott som alla dagarna upp. Dock av roliga saker men ändå!

Dessutom har min värsta fiende, halsontet kommit tillbaka grr!

Annars är det som sagt full fart =) ingen chans att ha lång tråkigt iaf. Red ut på Radon igår och red Amo på lektionen på kvällen =) Amo var riktigt fin och de var super skojjigt, behövde inte hålla i mig i handtaget en ända gång, var knappt ens jobbigt ;)

Idag är det skola, sedan stall med teori och uteritt på Radon, sedan ska jag hinna med att jobba också mellan 20.30-22.30 Drygt!

En väldigt skojjig sak är däremot att jag har anmält mig till Umeå nu :D Så vi kommer iväg och får göra en sista start innan vintern =)

Novemberlovet kommer bli väldigt spännande, återkommer med det såsmåningom :D

Anonyma kommentarer...

Tycker folk som kommenterar anonymt är så otroligt fega, ursäkta men man måste ju kunna stå för det man säger och tycker.

Dessutom när någon ställer frågor, hur ska jag då kunna svara???
Ne irriterande är vad det är. Så om man inte kan skriva sitt namn, behöver man inte kommentera alls!

Radon var riktigt fin idag också, och jag kom på hur jag ska rida i enklabytena :D Dock mycket lättare på volt, så jag måste lära mig tänka så då jag rider raktfram också!
Sen har det bara varit massa jobb hela dagen. Intervjun med tidningen gick bra, får se hur mycket dom skriver som jag verkligen ha sagt ;) dessutom blev garanterat inte bilderna så bra i Ösregn ;P

Körlektionen blev inställd så jag fick en timme till att spela på, vilket jag verkligen behövde. Hann hem och slänga i mig mat innan jag nu varit och jobbat drygt två timmar.
Jobbade med en as kul tjej som heter Sandra (har nästan aldrig träffat henne förut) Men vi hade grymt roligt (:

Nu är det sängen som gäller min dag börjar 08.00 imorgon och sedan är det full speed fram till ungefär 22,45 Yes ;)

=)

MIn häst är fin ;D Han var riktigt riktigt rolig att rida idag på lektionen. Tror jag blev lite inspirerad av att vara en helg på Flyinge så nu är det nya tag med det mesta :)

Han var riktigt in både i skolorna och när vi började jobba lite mot piruetterna :) Skojjigt värre =)

Nu är det sovdags, imorgon ska vi fixa med projektarbetet, någon tidning ska komma och göra en intervju med mig, rida lektion för Ingrid, körlektion, jobba, dessutom hinna med att göra de jag annars alltid gör på torsdagar, HEJA!

Fredag blir ungefär lika hektisk, lördag åker vi ner till Sthlm och kolla på hästar, Söndag klubbdressyr. Ska rida Lb:1 på Tizziana och något av Msv programmen på Radon :D


Laddning inför start!

Mycket som händer nu!

Hemma igen efter en helt otroligt underbar helg i skåne :D
Har inte skrattat så mycket på länge, värst var det dock då vi skulle kliva på nattåget hem igen ONT I MAGEN! ;p
Ganska nice att se på tävlingar med Ingrid på ena sidan och Ulla på den andra. Jag var svamp i mitten och sög i mig allt dom sa ;)
Dessutom har det druckits mycket varm choklad i helgen då det var kallt i ridhuset, vi har sett super fina hästar så man nästan fått gåshud och träffat väldigt roligt folk :)

Hann med att träffa Annso på söndagen innan vi åkte hem också. Jätte trevligt, avslutade dagen/helgen med ett besök på en italiensk resaturang med super god glass.

Annars går livet på full speed. Händer så otroligt mycket just nu, men jag vill inte riktigt berätta vad förren allt är mer klart. Men de närmaste vet och för er nyfikna kommer de dyka upp här så småningom.

Imorgon blir det frukost på Wirströms med Fia (ska dessutom projektarbeta lite) sedan stallet. Lektion på Radon för Ingrid på kvällen, Längtar :D


Packning pågår...

Ja den här veckan har vi verkligen haft sjukt mycket att göra.

I måndags red jag Camir en stor brun valack som ridskolan haft på prov i en vecka, tyvärr räcker den inte riktigt till så den får åka hem imorgon.
Igår var Ingrid och jag upp till Vännäs och hämtade hem en ny ridskoleponny Tizziana, ett skimmel sto på 10 år, så nu hoppas vi att hon funkar super. Dessutom jobbade jag tre timmar och hann med att rida Radon, dock var klockan närmare 11 innan jag kom hem.

Idag fick jag faktiskt lite sovmorgon eftersom jag dessutom varit sjukt förkyld denna vecka.
Red Tizziana i ridhuset en sväng, riktigt rolig ponny att rida ;D Sen har jag bland annat haft två teorigrupper och ridit Radon.

Nu är det dags att packa eftersom jag och Ingrid åker ner till Skåne och Flyinge imorgon eftermiddag :D Ska bli riktigt roligt. Dock är inte packa riktigt min grej.... inte resa heller för den delen eftersom jag så lätt blir illamående, men de går säkert bra :D

RSS 2.0