Fredag!

Gick riktigt bra att jobba (: Mycket folk och jag trivs verkligen jätte bra :D
Trots halsont och att jag låg och hade frossa innan jag gick dit (:

Sen kom mamma och hämtade mig så vi kunde åka upp med Kraften åt Radon och ta in honom (: Blev avsläppt hos Lava på vägen hem och hälsade på Vittra som ska vara med mig i helgen medan Lava åker bort (:
Sen har jag bara ätit middag och legat under en filt framför tvn.

Nu är det nog dags för sängen, har morgon jouren imorgonbitti sen ska jag ta hand om Radon och Cassie, rida, ha ponnyridning och vara med Vittra (: Så jag har inte lite att göra direkt ;)

Godnatt

image80

Sjuk :/

Ja imorse när jag vaknade hade jag en stor klump i halsen, gick bara inte att svälja, den här klumpen har växt under dagen och nu är det helt omöjligt att få i sig någonting inte ens vatten går ner! Aj aj aj :( Tror än så länge inte jag har några andra symtom men man känner sig JÄTTE hängig när man har ont i halsen..

Var ut till stallet och mockade och gick en promenad i solen med min prins, nu har jag legat på soffan en timme och försökt få i mig något att äta (Lyckades inge vidare)
Nu ska jag traska iväg mot OK för 4 timmars jobb! Sen blir det helt klart sängen!

Kvällsfika!

Nu har jag brytit alla onyttigheter och ätit två ägg, en avokado och ett äpple som kvällsfika (:
Så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och läsa slutet på min bok, som trots en seg början faktiskt efter 300 sidor börjar bli lite rolig och intressant (: Synd att de bara är ungefär 50 sidor kvar nu..:/

Godnatt! <3

Jag överlevde :D

haha! Jag överlevde den här dagen också, även om jag nästa fick hålla andan för att den skulle gå ihop!
Gick helt okej att rida lektion imorse iaf! (: Sen sprang jag ner till Ok för att jobba 6 timmar, gick faktiskt ganska bra idag :) Tror inte jag gjorde bort mig SÅÅ mycket, även fast dom får stå ut med mina rop på hjälp titt som tätt ;)

Sen sprang jag tillbaka till stallet och hade teori med barnen, sista gruppen den här veckan. For med Ingrid bort till Fia för tårtkalas! Jag tror hon blev ganska glad över presenterna iaf (: de hade jag blivit :D

Har ätit grymmt dåligt idag! Frukost halv sju imorse och dom som känner mig vet att de inte blir så mycket till frukost, 4 digestivekex på väg från stallet till jobbet, ett äpple och en korv under tiden jag jobbade, en kexchoklad på väg upp till stallet igen och MASSA tårta och andra godsaker hemma hos Fia, uj uj uj!! inte bra alls!
tro om man kanske ska gå och ta sig en macka eller någonting nu innan man ska sova ;P

Grattis Fius :D

Grattis Fius på 18årsdagen :D

image79

Grattis till mig på namnsdagen (:

Jätte super trött var jag i morse när klockan ringde och jag har precis konstaterat att de inte finns någon plats i mitt schema för mat idag :O Men de löser sig nog!
Ne nu ser jag Kickis bil här utanför (hon är värre än mig på att vara tidig)
Ha en trevlig dag (:

sovdags!

Håller på dööö på min syster snart! Hon snor alla mina grejer och tar med sig dom härifrån! det är inte så att hon bara lånar dom! det säger jag ingenting om, men när hon tar min väska och packar sina grejer för att vara hos pappa en månad, eller min eyeliner och parfym med sig en dag i skolan! Alltså det är mina saker köpta för mina pengar och då vill faktiskt jag kunna använda dom när jag vill, inte behöva leta runt hela huset för att sedan inse att dom har försvunnit härifrån!!

Som sagt gå in här och låna för att sedan direkt lägga tillbaka är inget problem, att fråga om lov att låna en tröja eller liknande är inte heller något problem! Men när hon bara tar... de gör mig GALEN!

Ne nu är jag trött och grinig så de låter säkert värre än vad de är, men man bli så less när hela morgondagens planer på packfronten förstörs!!!

Godnatt gott folk!

Onsdag!

Var som sagt ner på stan idag, hittade lite fina presenter, hoppas jag iallafall! Jag skulle bli glad :D
Sen var det 20 minuter innan bussen kom så jag gick in på Waynes och fikade en snabbis! Snacka om att folk kollar konstigt på en då man sitter och fikar ensam vid ett bord!

Sen var jag och Radon ute i skogen idag! Han blev lite upprörd när vi mötte plogbilen två gånger som sprutade snö så sen var han hyper typ hela vägen hem. Men men han är väldigt söt ändå!

Sen red jag Vialli som var allmänt seg idag, men ja..
Hade teori med barnen vi var runt och åt hästmat idag, vilket som alltid är mycket uppskattat!

Tittade lite på när ryttarsatsningen red och filmade lite grann innan jag åkte hem, ja alltså jag har gjort en hel massa mer saker också men de känns så dumt att ta upp allt här ;)

Nu ska jag packa ihop lite kläder och sånt till imorgon, för det är en sån här dag som man får hålla tummarna för att den ska gå i lås.

07.00 hämtar kicki mig här utanför, mot stallet
09.00 Lektion för Ingrid
11.00 ska jag vara ombytt äten och klar nere på Ok
17.00 har jag jobbat klart och springer mot stallet
17.30-18.00 Veckans sista teorilektion
18.01 Ta in hästen
Så fort som möjligt åka upp till Fia och äta tårta :D

Kommer nog sova gott imorgon kväll!! Säger bara att det är otrolig tur att jag inte skulle gå i skolan imorgon också, de hade som inte fått plats ;P

image78

Slask!

Det började ju snöa igår, så de underbara vår vädret försvann och nu är det bara massa slask på gatorna :(
Jag som hade hoppas på att kunna ta fram cykeln idag utan att slå ihjäl mig, men det får tydligen vänta!

Det underlättar ju otroligt när man kan cykla istället för att gå, transporttiden minskar med ungefär 50% underbart!! (:

Så nu är det bara att hålla tummarna att de här tråkiga vädret försvinner fort som ögat!

Stressad?

Sov oroligt, drömde en massa, som vanligt mardrömmar om att jag inte kommer i tid, att jag springer och springer utan att komma någon vart. Panik!! I natt cyklade jag även utan att komma fram. Undra om jag kanske är en aning stressad för tillfället?! :P

Nu ska jag i allafall strax kila ner på stan och se om de möjligtvis går att hitta någon present åt Fia.
Jag ska faktiskt vara riktigt lat idag och åka buss till stallet, de har inte blivit ofta på sista tiden!

Ska troligast ta hand om Cassie över sportlovet också, så jag behöver absolut inte vara rädd för att ha lite och göra ;)

Igår hade vi första Usek mötet med nya styrelsen. Jag känner mig lite hm, oegagerad är fel ord men ah jag vet inte.. Det gick iallafall fin fint (: Förutom att jag blir grymt irriterad på folk som är sena, och när folk inte kan säga vad dom tycker och tänker! Alltså jag lovar att jag har slutat att bitas ;) Jag är inte sååå farlig ;)

Ihelgen ska jag kidnappa Fia och övernatta i en lägenhet på östanbäcken :D Niiice :D


.

Äntligen hemma (:
Har varit en lång dag! Gick helt okej att rida Vialli idag (: Radon var riktigt fin i början och sen tror jag kraven ökade på oss för vi båda tyckte de var lite jobbigt! Ska rida lektion igen på torsdag morgon!

Imorgon ska jag ta mig ner på stan och se om jag kan hitta någon födelsedagspresent. Sen ska jag upp till stallet och rida Radon ut i skogen var tanken. Måste bestämma datum och sätta upp lapp om min gröna kort kurs också (:

Nu blev det tydligen vinter igen ett tag :/ Jag som precis tänkte ta fram cykeln...

Imorgon fyller Olivia år :D Så jag hoppas verkligen jag hinner dit en sväng och äta tårta :)

Tisdag!

Tog lite sovmorgon imorse då jag inte känner mig riktigt kry :/

Ska strax bege mig bort och promenera en sväng med Zingo innan de är dags att rida farbrobarbro.
Sen har jag dubbla teorilektioner idag och ikväll rider även jag lektion!

Min chef ringde också alldeles nyss och utökade mitt arbetspass på torsdag från 4 till 6 timmar, så nu jobbar jag 11-17 istället och sen springer jag upp till ridskolan för att hinna till min teorigrupp 17.30 :P *pust* tur att jag är ledig från skolan då så att jag hinner rida på morgonen annars hade de här aldrig gått :) Men pengar är bra :P

Ne nu är det dags att äta lite och sen gå iväg (:
Bloggar säkert ikväll igen! (:

image77
Min vän Fius <3

Godnatt!

Grymt trött är jag nu! Och har allmänt ont i kroppen, så de blir bara en kort inlägg och sedan sängen.

Var först ute och gick med Zingo i nästan en timme idag, sen gick jag vidare och kollade lite när Ingrid red innan de var personalmöte. Red Farbrobarbro på teoritiden! Han var lite stel och tung i handen, så där som han kan vara ibland på måndagarna!

Gjorde lite annat smått och gott innan det var dags för träningsmötet! Det får utebli från de här inlägget!!!
Sen var de dags att rida lektion på Lucky, han var allmänt ut och in och bak och fram! känns som om jag skulle vilja sitta på honom några dagar till för på slutet började det släppa trots att de inte var en övning som gynnade oss!

Jag börjar få lite panik över att Fia fyller år på torsdag och jag inte har hittat på någon present!!

Måste dra ner på stan en sväng på onsdag tror jag! (vadå sista minuten ;))

Ne som sagt dags att sova!
Puss


Måndag!

Borde egentligen börja gå hemifrån nu för att hinna med allt som ska göras idag! Men sitter fortfarande i pyamas :)

Radon får vila idag, men ska rida lektion ikväll och Vialli om någon timme så jag klarar mig bra ändå ;)

Ne nu måste jag springa!

Hoppade!

Ja idag har Radon och jag hoppat (: Med lite hjälp av Fia (: När vi på slutet förstod att vi borde samarbeta gick det ju nästan bra (:

Sen var det årsmöte, jag och Radon fick våran fina pokal "KM-dressyr 2007" står det på den :D

Jag hade kvällen i stallet och orkar inte riktigt gå hem emellan, tog in ridskolehästarna, fixade åt Radon och gick en promenad med Mirran och Jossan. Förutom att Mirran höll på springa in i mig gick de fint (:

Sen när jag nästan var klar kom Anna och frågade om jag ville åka hem, så då slapp jag gå ;P

Imorgon bitti ska det ut och testas springskor! :) Sen skulle jag kunna hålla på hela kvällen och räkna upp saker som händer imorgon så det orkar jag inte riktigt..

Har precis sett lite på Wallander-Mörkret, jätte bra, tror de är den bästa av Wallander filmerna enligt mig. Jag har sett den X antal gånger förut men tycker den tar upp ett problem som väldigt lätt göms undan!
Drogerna kommer mer och mer, man hör folk som tar överdoser, unga tjejer som blir bjudna och smakar, Folk som blir drogade på krogen!
Var är världen på väg?, vad ska vi göra åt det här problemet?, ska vi nu behöva vara rädd när vi går ut för att ha roligt? bara för att någon kan ha lagt någonting i våran drink?

Vet att jag har diskuterat det här någongång förut tillsammans med olika personer. Någonting måste göras! Hur ska vi stoppa detta? Fick höra för några veckor sen att det tydligen såldes droger på min lilla systers skola också! Hallå en f-9 skola, vad kommer sen?! Varför är det ingen som gör någonting?!

image76
(Fia & jag<3, Lite knasiga och trasig är vårt transdocksgäng ;P)


Söthästen :D

image75

Söndag!

Jahapp då var det söndag igen!
Veckorna går verkligen sjukt snabbt!

Har varit duktig nu på morgonen och städat mitt rum och fixat tvätten :)
Nu tänkte jag snart äta någon lunch och börja gå till stallet.
Klockan 15.00 är det nämligen årsmöte där borta! (:

Lång dag! (:

Ja den här dagen har varit väldigt lång. har varit hemma ungefär två minuter därav den dåliga uppdateringen!

Gick ju ner på stan och fikade med mamma iförmiddags, satt där en stund och pratade innan vi bestämde oss för att gå en sväng genom stan på vägen hem, stannade som vanligt för att prata med alla ungefär för varje 5 meter vi gick, men så är de att ha en populär mamma ;)
Köpte ett par nya springskor! Så nu har jag inga undanflykter att inte ta tag i träningen ;P
Och godis :D
Mötte sedan upp coola Fia (: Eller frän var det hon var idag :)
Gick förbi hemma och hämtade ridstövlarna och promenerade vidare mot stallet (: Hurtigare hurtigast!!

Red ett dressyrpass i ridhuset och Radon var riktigt trevlig :D Kunde rida igenom både La:5 och Msvb:3 (dock i vårat korta ridhus, men ändå)

Promenerade sedan ända hem till Fia! Oj oj oj hurtiga klubben ;) Åt dock godiset jag köpt på vägen!
Sen blev jag medbjuden på middag hos hennes farmor  och farfar :) God mat men proppmätt blev man!

Sen var det lekkväll på ridskolan ikväll så vi bestämde oss för att åka upp dit och kolla hur det gick för dom! Blev överhoppad av alla barnen som kom springande, hann dock inte leka så mycket utan satte oss och tittade på Super zebran istället med barn i knät och överallt! Stängde in dom på rummen och sa godnatt innan vi tillslut begav oss hem!

Så nu är jag helt slut! Ska bli underbart skönt att få krypa ner i sängen :)

Och helt otroligt är det! Jag har missat ALLA del tävlingar i Melodifestivalen, jag som brukar sitta klistrad framför tvn när sånt visas! Uj uj uj...
Tror Fia knäppt lite bilder idag, så jag ska försöka tigga till mig några av dom :D

Godnatt!

Lördag!

Vaknade rätt så tidigt imorse och hade som vanligt svårt att somna om! Låg och läste en stund innan jag bestämde mig för att kliva upp.

Nu har jag suttit och tittat på 4- och 5-åringarna från bruksprovet på Flyinge :) Riktigt riktigt fina hästar, det går inte riktigt att förstå hur unga dom är!

Snart ska mamma och jag gå ner på stan och fika lite :D Hon har lovat att bjuda mig på fika eftersom jag klarade ridprovet i onsdags ;)

Sen bär det av ut till stallet :) Hoppas att Fia vill följa med mig :D och att vi kan hitta på något skojsigt efteråt!
En sak är säker iaf, jag kommer måsta köpa godis ;)

image59

Gasch!

Har ungefär precis just kommit hem!

På väg till jobbet mötte jag nämligen min farmor som frågade lite fint om jag kom ikväll. Jag såg ut som ett stort frågetecken och undrade vad händer ikväll?
Farmor såg ut ungefär som om jag missat något livsviktigt och sa jamen Rasse fyllde ju år igår!
Ja de visste jag, men jag hade ingen aning om vad som hände ikväll ändå. Ingen som har uppdaterat mig om det!
Farmor skakade då lite menande på huvudet och sa: jamen vi hämtar dig klockan 17.00 då.

Jag jobbar till 18.00 och sen ska jag gå ut på stallet och ta hand om min häst.
 
Gick iallafall bättre att jobba idag :) Var riktigt roligt när man väl börjar lära sig de mesta! Även om det är mycket jag inte kan! Tack Hanna för att du står ut med mig ;) (jag skriker på henne så fort allt inte går som jag vill ;))

Promenerade ut till stallet i mörket och Mockade åt Radon. Han fick förövrigt vila idag. Sen ringde jag farfar som kom och hämtade mig.
Åt middag hos Rasmus och grattade honom, åt även lite tårta och andra goda grejor (:

Men nu blir det hopp i säng med ett fläng! Grymt trött!!
Ska gå och fika med mamma imorgon förmiddag, sen blir det nog ett dressyrpass i ridhuset sen har jag ingen aning om vad dagen bjuder på?! :D

Måste bara få skryta lite! (:

30 av 30 på sahällskunskapsprovet, visst jag tyckte inte de var så jätte svårt men spika de trodde jag väl inte riktigt jag skulle göra. Roligt :D

nu ska jag slänga i mig något att äta och sen springa iväg till jobbet!

Hej hå!

Fredag!

Vaknade imorse av att mamma säger högt och tydligt onej det regnar ute! Vänder mig om och sover vidare, och nästa gång jag vaknar har regnet slutat ramla ner från himlen men det är fortfarande relativt grått ute. Skyndar iväg till svenskan och gör som vanligt inte så mycket på lektionen, får veta att vi ska hålla tal v. 14 så nu skulle jag behöva hjälp att välja ämne att prata om, talet ska vara mellan 5-10 minuter långt och vi ska välja ett ämne som intresserar oss, Vad ska jag välja??

När jag nu för en stund sen klev ut ur klassrummet lyser faktiskt solen :D

Annars känner jag mig allmänt sliten idag.

Nu är jag hemma och äter lunch (fiskbullar och potatis) innan jag ska skynda vidare mot sahällskunskapen, vi skulle tydligen få veta provresultaten idag, hoppas det gick bra!

Hihi (: hittade glass i frysen :) så nu måste jag tröstäta lite ;) Mina jeans håller ju på att bli förstora :O inte bra alls! jag har inga pengar till att köpa nya!

Sen i eftermiddag ska jag göra ett nytt försök att jobba ;) förhoppningsvis går det ännu bättre idag, sen när jag är klar där ska jag springa upp till stallet och mocka och ta in Radon (som förövrigt får vila idag)

Hoppas ni får en bra fredag :D


Trött!

Ja nu har jag äntligen kommit hem!
Jobbade fyra timmar idag, första dan på Ok, jag tror inte jag skämde ut mig och det var riktigt roligt :) Trevliga jobbar kompisar och en alldeles för stor blårandig Ok skjorta, kan de bli bättre?! ;) Dock var jag helt värdelös på Tobakts sortementet ;P Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt till er som handlade de av mig idag :)

Sen promenerade jag bort till stallet och red ut på Radon, blev en tur uppför Nilssonsbacke :) Där var det faktiskt lite snö så det gick att galoppera. Jobbigt tyckte Radon som pustade och frustade!
Sen hade jag min sista teorigrupp den här veckan (:

Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på tv, kanske ska kolla om det finns någon middag i kylen först! (:

Torsdag!

Har varit på skolan och haft samhällskunskap, pratade om de olika partiernas ställning till arbetslöshet. Hade kanske varit roligt och intressant om man gått i en annan klass med en lite mer engagerad lärare, men men ;P

nu har jag precis stoppat i mig tre digestivekex ska springa iväg och jobba fram till två, sen blir det stallet ridning och teorigrupp. Sen måste jag plugga lite ikväll!

Mot jobbet!!

Ingen fika!

Ne det blev ingen fika med Anna idag då hon gått och blivit sjuk! Krya på dig gumman! så får vi ses så fort du mår bättre igen!!

Jag klarade det :D

Idag var Therese och jag ute på en liten utflykt, vi tog nämligen hennes bil och åkte ner till Kungsnäs där ridprovet 2008 skulle gå av stapeln :)

Började med att dom gick igenom lite om hur det skulle gå till och delade ut hästar. Jag skulle rida på ett fuxsto vid namn Sweathart (Svea)
image74
En ganska trevlig och ambitiös dam, när jag väl fick henne att ta i lite grann och komma upp lite i formen var hon riktigt trevlig. Skritt, trav , glp i båda varv innan Gittan sa att jag kunde skritta. Sen var det dags för nästa häst, då fick jag rida Tom, en Fux valack (: Han tyckte jag var riktigt trevlig och hittade ett trevligt läge i traven, honom fick jag inte galoppera på innan gittan sa åt mig igen att sakta av.
Fick knappt ens analysera min ridning innan dom var vidare till nästa.
Sen var det dags för hoppdelen och hör å häpna så var jag knappt nervös, jag hade bestämt mig för att fixa de och känna efter sen så de blev så. Fick nu rida en till valack, Gadd, som dock såg ut lite som ett sto (:

Travhoppade först ett räcke med bom framför, sen galopp på samma hinder som nu blivit oxer, sen bana med oxer, räcke, och sen en linje med räcke, oxer med 5 galoppsprån mellan. Hindrena låg på kanske 80-90cm. Gick bra! :D Fick ta om linjen 1 gång för att avståndet skulle stämma bättre.

Inte heller här fick jag analysera min ridning särskilt mycket!

Sen var det samlig i cafeterian och intygsutdelning och det stod faktiskt godkänt på mitt :D
Underbart :D

Sen nu ikväll red jag lektion på Radon, han var lite stel i början men efter ett tag blev det bättre, skolorna var bättre än på länge och galoppen var helt okej, Bytena fina :D Roligt :D
Nu har jag anmält mig till Färsta också :D La:5 och Msvb:3 :D Har hör och häpna fått Leif att ställa upp och köra! Kors i taket!  Sen blir det förhoppningsvis tävling i Högbo också i April :D

Imorgon är det första dagen på mitt nya jobb, håll tummarna ;)

image71


Onsdag!

Grr! > <  Blogg.se vägrade släppa in mig igår kväll så det blev inget inlägg :(

Dagen igår gick fin fint iaf (: Radon var piggelin, har ökat kraftfodret en aning (han jobbar ju lite mer nu än när jag fick honom :))

Sen fick Radon byta box igår också! Så numera står han i en fönsterbox mittemellan Pirre och Mirran! Cayenne stod där förut men "Kärringarna" bråkade så mycket :P

Idag då, ska Therese och jag ut på en liten utflyckt ;P Ni kanske får veta målet ikväll om det gick bra.. Annars håller jag det nog för mig själv ;)

Sen ska jag ha min teorigrupp och senare ikväll ska jag och Radon rida lektion med RS (:

Efter det ska Anna och jag fika :D

Tisdag!

Blogg torka!!!
Känns som om jag inte riktigt har något viktigt att skriva (:
Har inte hänt så mycket sen i går kväll (:

Idag blir det iallafall först en promenad med Zingo, sen ska jag och Radon ut i skogen och förhoppninsvis hitta nått ställe med mindre is där det iaf går att trava.

Så sjukt tråkigt att det bara är Is den här vintern! Ett mega tjockt lager som inte heller vill smälta! Igår kväll kunde man titta ut genom fönstret och se att de snöade, men ack vad lurad man blev, de haglade som 17.

Sen ska jag rida Vialli idag också (: Finns inga så lätta lektioner som han orkar att gå på än förutom på fredagarna så han får vara med mig ett tag till (:

Ikväll är det också teori, synd bara att ingen i våran grupp har ramlat av, för tårta hade smakat bra (: Men i och för sig brukar dom vara ganska duktiga på att ta med sig fika ändå. Jag kanske ska titta om vi har några bullar i frysen att bidra med?!

image1
Ibland saknar jag dig något otroligt mycket!

Besöks rekord!!

Idag har jag haft besöksrekord här på bloggen! Hela 55 unika läsare ;) Coolt! Hoppas ni stannar kvar och tar del av mitt liv ;)

Har precis kommit hem från stallet och är lagom trött just nu!
Två hästar har hunnit blivit ridna (Vialli var riktigt trevlig idag också, även om orken inte riktigt är på topp) Och Sen red jag Parazs som var mycket mindre skev än förra gången jag satt på henne :D Roligt :D

Sen var jag och Radon ute på promenad i 45 minuter (: Gick runt Örsjön och över specksta stallet!
Och jag å Zingo var också ute och gick i iaf 40 minuter, så mina ben är underbart trötta nu :P

nu tror jag det är dags att hoppa i säng har en känsla av att dagen imorgon inte blir mindre jobbig direkt!
Och då ska ni inte tro att jag klagar, tvärtom jag älskar mitt liv tillsammans med underbara människor som peppar och tror på mig, och de underbaraste djuren i världen :D

Hade Fias barn idag också eftersom hon stackarn är sjuk, haha dom var riktigt roliga ;)
Hjälpte till att longera guinness så dom kunde galoppera på lina, sen var vi ute och lekte häst (för att känna hur lite man måste ta i tyglarna för att hästen ska känna det i munnen ) skojjsigt (:

Måndag!

Måndag morgon, jag har en oroväckande känsla i halsen :O Jag vägrar att bli sjuk, så jag tänkte helt ignorera den och lämna den hemma nu när det snart är dags att gå.

Ska första nu gå upp till Zingo och ta en promenad med honom (blir nog inte så värst jätte lång med tanke på hur otroligt trött jag är i mina ben, och vilken träningsvärk sen. Tog mig knappt upp ur sängen) Sen ska jag ta en promenad med Radon (han lär ju ha ungefär lika mycket träningsvärk som jag) på tur sen står Farbro barbro! Han har faktiskt börjat galoppera nu och i hm. onsdags var han riktigt riktigt trevlig :D

Sen rullar dagen på med diverse aktiviteter och avslutas med en dressyrlektion ikväll 20.30

*pust*
hihi (:
Bäst att skynda iväg så jag hinner med mig (:


Ny design (:

Nu börjar min blogg bli riktigt riktigt fin :D

Tack för all hjälp Missmimmi :)

Blir så mycket roligare att skriva om det är fint (:
såg för ett tag sedan på en annan del av Köping, hade aldrig tidigare sett det programmet men min lilla syster sa att det var jätte bra och jätte roligt så jag tänkte när jag inte har något annat att göra kan jag väl ge de en chans.
Men jag tycker mest att det är förnedrande för dom där stackars människorna, alltså visst dom tycker säkert att det är jätte roligt att bli filmade i deras underbart söta vardag men alltså förstår dom att folk faktiskt sitter och skrattar åt dom?!
Ne tummen ner för det programmet!

Sen skulle jag se på Wallander också, men det var ju en repris från tidigare, Jätte tråkigt! Så det blev till att de på Cold Case istället (:


:D

Åh, min häst är så otroligt fin :)
Tränade för Ulla idag igen, jag hade otrolig mega träningsvärk när jag satt upp men Radon kändes riktigt fräsch och fin :) Sen blev han bara häftigare och häftigare :D Red lite enkla byten (jätte svåra) men fick till dom hyffsade på slutet. Gjorde sedan övergångar mellan alla gångarterna, skritt-trav. trav-galopp, galopp-halt, galopp-skritt, trav- halt osv.. Å vips blev hästen ännu häftigare :D Otroligt mega roligt och jag skulle kunna rida hur länge som helst (eller ja, jag var helt slut efter 20 minuter)

image71

Nu är det bara en månad kvar till säsongens första tävling :D
Längtar :)

Nu är det dags att hoppa in i duschen tror jag :)

Underbart gäng! (:

Sorry för den dåliga uppdateringen idag... Har haft en del att göra.

När jag klev upp imorse (runt halv nio) satte jag mig för att göra klart skoluppgifterna, en blev färdig och in mailad och den andra är det bara lite fin puts kvar på innan den också ska mailas in! :) Känner mig riktigt stolt över mig själv.

Sen var det dags för frukost och promenad upp till ridskolan. Mockade och fixade iordning till Radon sedan var det dags för helgens första träningspass.
Han kändes helt okej i uppvärmningen och första "riktiga" galoppen var bättre än vad den brukar :) Roligt!! :D Så Ulla tyckte de var dags att begära lite till. Oj vad jobbigt det blev helt plötsligt tyckte både jag och Radon.. Traven blev riktigt häftig på slutet :D Men ursch vad jag kommer ha träningsvärk i magen och benen imorgon, det var inte lite att sitta på direkt.

Sedan skyndade jag mig att släppa ut honom i hagen igen och hem för att duscha, åt en macka också vilket visade sig vara smart eftersom det dröjde lite till middan.

Åkte upp till Magnus där dom hade haft personalmöte (den delen missade jag eftersom jag red då) där var också Thomas, Ellinor, Daniel och Hanna :D Vi gick bort till bowlinghallen och spelade en timme och jag var faktiskt inte riktigt lika dålig som jag trodde jag skulle vara.. där dök också Robin upp en stund. Sen gick vi tillbaka till Magnus för Tacos, Guitar Hero och Sing star! Det sistnämnda lyckades ingen slå mig i ;) (kan kanske bero på att jag var den helt klart mest nyktra vid den här tidpunkten) ;p Underbart härliga människor och det var riktigt riktigt längesen jag hade så här roligt :D Känns som om det kommer bli roligt att jobba :D

Ne nu är det dags att hoppa i säng, tänkte försöka befinna mig på ridskolan klockan nio imorgon förmiddag för att titta lite på träningarna (hann ju inte titta på dom idag ;))


image53


*gäsp*

Det känns som om den här dagen har varit otroligt mega lång?!

Kanske för att jag var ut och red idag innan skolan.. Och har hunnit med en massa annat smått och gott :)

Förhoppningsvis kommer de en ny design i början av nästa vecka :D Roligt :D

Nu ska jag bara se på utrösningen på lets dance innan jag går och lägger mig!
Imorgon ska jag göra klart två skoluppgifter, sen är det ulla träning och sen ska jag iväg med Ok personalen :)
Hoppas på en trevlig dag/kväll :D

:)

En av mina två nya chefer ringde precis och bjöd med mig på personalmöte/teambilding/middag/fest imorgon :D
Roligt :) Hoppas det blir trevligt!
Dom skulle börja redan klockan 15.00 men precis då ska jag träna för Ulla, så jag skulle dyka upp så fort jag bara kunde :)


Hungrig!!!

Jag är verkligen super duper hungrig nu. Var måååånga timmar sen jag åt, och då blev det bara tre pannakakor..

Fick nyss ett sms av Annica att hon snart var hemma iaf så jag skyndade mig att sätta på ugnen, allt för att göra att pizzorna blir klara snabbare....

Ikväll blir det nog bara tv tittande.. Lets dance?! :)
Sen råkade jag köpa en påsa stjärnor när jag var och handlade och eftersom min syster inte äter sånna onyttigheter får jag nog den för mig själv. Muhahahahah! ;)

Nu kommer hon i dörren, bäst att gå så att vi får någon mat idag! (:

image70

Jobb :)

Jaha då har man fått jobb då :D Ska jobba extra på OkQ8 :D Börjar på torsdag med intoduktion :) Härligt med lite pengar igen :D

Sen var jag och handlade.. Kom ihåg allt jag skulle köpa utom Mjölk, hur 17 kunde jag glömma mjölken? det är väl sånt man alltid alltid köper?! Ja det blir till att promenera ner till Hemköp och kompletera :)

Nu ska jag slänga mig i soffan och bara slappa :D Underbart :D

Ego bilder!

Helt otroligt, jag har lyckats fastna på bild ;)

image68             image69

Nu börjar jag bli nervös... jag hatar sånt här...! :) Men det blir säkert bra! Bara dom inte bits ;)

10 minuter!

Ja min lektion nu i eftermiddag var ungefär 10 minuter lång...
Gick dit sa hej och fick en uppgift som ska vara klar till på tisdag, kändes bara som lite slöseri med tid. Inte hade hon rättat klart proven vi skrev heller...

Nu har jag hjälp mamma och städat, borde väl egentligen sätta mig på en gång och göra den där uppgiften men jag orkar inte riktigt..

Skriver en inköpslista tänkte gå och handla efter jag varit på intervjun. Det ska bli hembakad pizza här ikväll :D Min systeryster ska få baka :)

Fredags Promenad (:

Klockan ringde halv sju imorse (JÄTTE trött var jag då) så jag slog av larmet och sov en 45 minuter till...;P

Började gå till stallet men blev upplockad efter en liten bit (: Radon och jag tog en tur uppför specksta backen, det gick att både trava och galoppera trots all is. Och Radon var super piggelin :D Roligt :D
Dock var det liite för kallt för att vara optimalt och liiite för hårt, men man kan väl inte få allt heller ;)

Nu har jag precis slängt i mig en potion pannkakor och sen väntar duschen. Börjar skolan klockan 12.05 så... :)

Läst i dagens tidning idag om alla supportrar som bråkar och förstör, jag kan inte riktigt förstå hur man kan göra något sånt. Man förstör ju sporten totalt och dess ryckte. Laget vinner ju inte mer direkt för att man går och förstör för motståndarna.
Ridsporten är ju väldigt förskonad från det där tack och lov. Första gången jag har sett något sånt på en hästtävling var för några veckor sen, då en väldigt lättklädd kille sprang in på banan och hade Animal freedom skriver över hela kroppen! Töntigt tycker jag! Ingen som tävlar på så hög nivå skulle kunna lyckas om inte djuren mår bra :)



<3

Nu kom min underbara söta lilla syster in med en ros och en liten chokladkaka till mig :D Jag som bara skulle äta godis på lördagar från och med nu ;)

<3s dag present :)

Ja jag har faktiskt fått flera "presenster" idag :)

Fick ett Alla hjärtans dag kort av farmor och farfar, Gelehjärtan av en tjej på stallet och en mascara och sminkborttagning av mammi :)

image67

Rolig reklam ;)

Jag älskar verkligen den här baby reklamen!



Skrattar lika mycket varenda gång jag ser den :P

Trött

Känner mig lite trött och sliten.. Sova kanske skulle vara en bra idé?!  Men sova är tråkigt och ensamt, det är mycket roligare att sitta här och prata med olika människor och läsa roliga bloggar :)

Planen imorgon är att hoppa upp ur sängen när klockan ringer och åka ut till stallet, rida och ta hand om Radon sen ska jag ner till skolan och ha en lektion.. Sen ska jag på jobbintervju (hoppas hoppas hoppas det går bra) Sen har jag ingen blekaste aning om vad jag ska hitta påunder eftermiddagen, någon som har nått förslag? Sen ska tydligen min lillasyster och jag laga middag :) Det brukar bara kunna sluta på ett sätt :P Hon lagar maten och jag dukar ;) Matlagning är inte direkt min starkaste sida.....

I helgen är det Ulla träning :D

:)

Efter många om och men har jag bestämt mig för att öppna bloggen igen :) Plocka bort löseordet och försöka göra en make over här :) Får se hur det går med de sist nämnda men jag ska göra ett försök :)

Om det nu är någon som inte gillar det jag skriver är det bara att låta bli och läsa, och jag vill igen understryka att jag här skriver ner mina tankar, det som händer och till viss del vad jag känner och tycker om olika saker..
Det är mina tankar och åsikter och ni behöver inte hålla med. En dagbok på internet helt enkelt! 

Alla <3s dag!

Dags att uppdatera lite igen kanske...

Igår var det 8 år sedan Rusty togs bort!

Tänk vad tiden går fort, och vad mycket som har hänt..

Den här veckan har det väl inte hänt så mycket, hoppade Canard i måndags eller ja markarbetade, fem studs på böjd spår och fyrklöverövingen i mitten på den andra volten. Det var ganska skojjigt :)
Red Radon på lektion i tisdags, gick sådär, kände mig mest ivägen för dom andra då jag var tvungen att hitta på lite egna övningar för att få honom att bli eftergiven och inte hänga i min hand. Men på slutet kändes de bättre.

Igår hade jag tänkt rida ut efter mötet med skolan men de blåste så mycket så vi bestämde att flytta lektionen idag till igår istället :) Radon var mycket finare idag och kändes lite mer som vanligt när jag började :) Fick riktigt trevlig trav vissa stunder (men ursch och fy vad jobbigt det blir att sitta då) och två riktigt luftiga och fina vänster byten :D Roligt :)

Nu ska jag strax gå upp och hämta Zingo, sen ska vi gå bort till ridskolan och ha mental träning med Don :) Sen tillbaka med ZIngo igen. Och sen ska vi göra ett nytt försök att rida ut, få se om det går bättre idag...:)
Sen har jag teori med barnen :)

Lördag

Ja då var det lördag igen (: Vi ska snart fara iväg ner mot Stockholm och Västervik, så helgen kommer spenderas där. Kommer hem imorgon kväll någongång (:

Ha en trevlig helg ;)

image12

Fredag :D

Det är fredag, det är sol :D :D det blir man glad av! Just nu får man leta små saker som gör en glad :)
Har precis slutat skolan så nu ska jag åka upp till stallet och rida ut i solen :) sen att de säkert inte går att göra mer än skritta är en annan femma (: men det är sol :) hihi! :)

Imorgon åker vi ner till stockholm, eller vi skulle börja åka till västervik.. Mååånga timmar i bilen, men men det blir säkert jätte trevligt :) Kommer hem igen på söndag kväll/natt?! Ingrid ska rida radon på söndag så det blir ju jätte bra :) Sen nästa helg är det ulla träning igen :D underbart :D

tänk vad lite sol kan göra (ett tag iaf)

En annan som gör mig glad är min underbara vän Fia :)
image66
Tack för att du finns!

Ne nu ska jag ut till min andra underbara vän Radon :)

Onsdag

Varför hamnar man alltid vid datorn när men egentligen borde plugga?! :P Har ekonomi prov på fredag och jag har inte läst ett dugg! Urk! Just nu känns allt annat än plugg lockande, sova, städa osv,,;) Men de är väl som det brukar.

Veckan har iaf varit upp och ner och väldigt jobbig.:(.. Red Canard på lektionen i måndags det var ganska roligt men han blev så arg på mig :O :) Men på slutet var han fin :) Sen hoppade jag humlan igår :) Hon är verkligen jätte rolig att hoppa :) 5 ½ och två kombination hoppade vi (:
Igår fick farbrobarbro galoppera för första gången på väääldigt länge, fattade galopp och galopperade tre språng i varje varv ungefär :) så på fredag ska han troligtvis få gå sin första lektion :)

Sen har jag varit barnvakt åt en väldigt söt vovve också :) Ska promenera med honom tre dagar i veckan :)

image64
Vi har förövrig hellregn och is igen :(
I tisdags kom Johanna med en semla åt mig, jag blev verkligen jätte glad :) Tack :D
image65
Knäppte förövrigt en jätte söt bild på Foxy och Bellis förra veckan (väldigt dålig kvalitet) :P

Åter till plugget!!


Söndag! (:

Idag vaknade jag av att solen lös in genom fönstret :D HÄRLIGT!!!

Klev upp och åkte med Leffe ut till stallet tog hand om Radon, tittade lite på sussieträningen och åt tårta :D
Sen kom Fia och hämtade mig också åkte vi upp till Sollefteå för att provrida en häst. Varken jag eller Fia blev väl sådär jätte imponerad, den verkade väldigt snäll men jag tror alla av våra ridskolehästar både rör sig bättre och är tevligare! (: Men det är bara leta vidare :)

Nu tror jag att jag ska ta och lägga mig raklång i soffan hela kvällen (om ingen annan kommer med nått bättre förslag)

Imorgon ska jag först ut och gå med Zingo :D Sen är det stallet som gäller :) och premiär turen med nya stövlarna ;)

Grattis till Elin och Ingrid som fyller år idag :D

Tråkigt!

Jaha, då har jag fått sätta lösenord på bloggen också! Har kommit fram till att jag faktiskt mest skriver för min egna skull och då vill jag inte ändra mitt sätt att skriva bara för att de ska passa de som läser, därför blev lösenord den bästa lösningen. Då kan jag hålla koll på precis vilka som läser (:

Var ut på stallet och tog in lite hästar, Radon, Mirran och Amo sen frågade therese om jag inte kunde hjälpa henne att ta in ridskolehästarna också (: snäll som jag är svarade jag självklart ja och det var ett helt pussel innan vi fick alla på rätt plats. Fast Lucky och Parazs var sötast som tyckte dom skulle bo tillsammans inatt! (dom hade lite brottom in idag om man säger så).

Sen har jag legat i soffan mer eller mindre hela kvällen och tittat på film med mamma.

Min mamma tillsammans med min fd samhällskunskapslärare kom på att jag nog ska skriva noveller :) så jag håller faktiskt på med debuten just nu. Får vi se om den ens kommer vara läsbar när den är klar. (jag har en förmåga att börja skriva jätte bra och sen aldrig få ett slut på det :P)

Imorgon ska jag först ut på stallet och ta hand om Radon, titta lite på sussieträningen och äta tårta :) Sen ska jag åka med Fia till Sollefteå :) Spännande :)

Godnatt!

Lördag!

Ja då var det lördag igen! Det var idag jag och Radon skulle ut på en längre uteritt :/ de går dåligt.. Isgator och regn gör att de nog bara kommer bli en skritt tur :( jätte tråkigt!

Ska väl nu om ett tag börja gå dit upp iaf får vi se vad vi kan hitta på för roligt!

Sen ska jag titta lite på Sussie träningarna och lovade att hjälpa till att hämta in två ponnysar till ponnyridningen på Lidel så de ska jag väl också klara av (:

Sen vet jag inte riktigt vad som händer?! Men det visar sig väl (:

        image63

(:

Har spenderat kvällen och eftermiddagen med Johanna och Fia :) Väldigt trevligt, när skolan slutade gick jag ner på stan och mötte Fia. Vi bestämde oss efter att ha konstaterat att ingen av härnösands fik serverade semlor att det blev ett besök till på Wiströms. Dit kom också såsmåningom Sara, Jossa, Antus, Johanna och Filip. Sen kidnappade Fia och jag Johanna och gick först och hämtade ut mina fina stövlar :) (passade kanon bra) Sen gick vi förbi hemma hos Johanna och tittade på hennes fina fina lägenhet! JAG VILL OCKSÅ FLYTTA HEMIFRÅN!

Fia och jag tog en promenad upp till ridskolan och tog hand om Radon och åkte sedan med Taxi Ingrid (men som idag bestod av chaffören Kenneth) hem (:

Beställde kyckling favorit från mini och sen kom Johanna, vi tittade lite på tv men pratade mest! :)

Nu har dom precis åkt hem så det börjar väl bli dags för mig att sova. har ju inte blivit så mycket av den varan på sista tiden!

Jävla puckade idioter, förstår ni inte att ni gör henne illa! Är hon ledsen blir jag ledsen! Varför lägga sig i sånt som fungerar! Nej sluta göra henne ledsen!

image62
Mina nya fina ridstövlar (:

*gråter*

Underbart fin sång! Lyssna!!!
Den hade jag velat fått av min pappa när dom separerade!
Rinner tårar...

http://www.youtube.com/watch?v=xTysSmiXcO0

Läslogg

Sitter här och försöker skriva en läslogg till svenskan, jag har läst boken vingklippt ängel.
Vet egentligen precis vad jag vill skriva men fingrarna vill inte lyda och tankarna flyger iväg till annat.

Boken är jätte bra och har framkallat en mängd tårar. Läs om ni inte har något bättre för er ;)

Sen är det nog dags att anmäla sig till umeå också (: har alltid lite ångest innan jag klickar på skicka knappen (:

 

Sjukt bra låt som spelas om och om igen (:

Fredag!

Jag känner att det är dags att uppdatera lite oftare nu! Mest för att jag är runt och klickar på alla andras bloggar och blir irriterad när det inte finns något nytt att läsa :) Men sen kom jag ju fram till att de ser likadant ut på min.

Sen kommer ju ingen orka läsa dom här super duper långa inläggen heller.. Fast frågan är varför jag skriver? Är det för att folk ska läsa?
Ja jag tycker det är kul när rekordet på unika sidvisningar blir slaget och det rekordet är nu uppe över 50, jag tycker det är roligt att få kommentarer. Men samtidigt använder jag nog bloggen mest som en ventikation, det är roligt att skriva. Så det är nog en blandning av de båda.

Nu är jag nyduschat och snart påväg till skolan, jag ska bara äta lite frukost först!

Mina nya ridstövlar har kommit nu också :) så dom ska hämtas och provas senare i eftermiddag :) Hoppas hoppas dom passar!

RSS 2.0