Måndag 30/7

Länge sen jag skrev någonting nu, alltå flyter på jag jobbade sista dagen på First i lördags och började idag uppe hos Sofia =) rider gör jag också =) har anmält mig till hemmatävlingarna :D så de blir debuten!

om en vecka far jag och Fia till sthlm :D bor på hotell och hela allt d, ska bli riktigt riktigt mysigt. Och sen kommer vi hem och då den helgen är det ulla träning :D SKÖJJ!!!


Måndag 16/7

Guud vad tiden går fort, helt sjukt! Sommaren är ju nästan slut. Ja inte riktigt är ju faktiskt sex veckor kvar, men de känns som om tiden bara rinner iväg..

Min kära lilla syster fyller 15 imorgon! Moppe tjejen, oj hon var ju alldeles nyss jätte liten :o så ikväll bli det middag på Höga kusten hotell =) Gooood mat där :D

Mycket, mycket jobb nu. skulle ju egentligen bara ha jobbat fyra veckor på hotellet och sen varit ledig i två innan jag ska vara med Sofia, men personalbrist gjorde att jag fick jobba mina två lediga veckor på hotellet iaf. Men gott om pengar är det ont om. så det blir ju bra!

Fia och jag har iaf bestämt oss för att åka till Stockholm. Så lite semester blir det iaf =) Så 6 augusti bär det av mot en tre dagars tripp i huvudstaden med hotell och hela köret :D Sen ska jag åka upp till kusinen i Ö-vik också nästa helg :D ska bli jätte roligt =) sååå längesen vi träffades (: Måste bara hitta någon som kan ta hand om Iza :o Men det löser sig säkert =)

Helt underbart skönt iaf att bo här ensam inne i stan! Jag vill flytta hemifrån!! (sorry mamma ;P )
 
Nu till träningen ;P den går väl inte sådär mega bra, eller jag jobbar ju typ 8 timmar om dan och rider varje dag men annars blir det inte mycket. Men igår ringde min kära vän Anna så nu ska vi ta oss ut och gå varje morgon före jobbet! Så idag blev det 35 minuters promenad i det otroligt fina vädret :D
Sen ringde Marianne och sa att det var SJUKT! mycket jobb på hotellet :S Så nu vet ni var ni har mig hela dan :(

Mot jobbet!
 

RSS 2.0