Hemma igen

Efter ett super mysigt dygn med stadspromenad, middag, bio och hotellfrukost ;D

Nu ska jag skutta iväg till stallet och rida * 2 och sedan blir det till att svida om innan det bär av ner till Sundsvall igen för middag tillsammans med mina kollegor :D


Helg!

Öppnade igår på macken, gick rätt bra fram till strax innan lunch, då jag inte riktigt vet vad som hände? Kanske de senaste veckornas stress och jobb som kom över mig, var otroligt nära att bryta ihop men det gick ju det också!
Hade super tur att Magnus kom förbi jobbet så jag fick skjuts hela vägen ut till stallet (tack igen!)

Personalmöte och jobb där ute hela eftermiddan, och redan då mådde jag bättre. Tjejerna var jätte duktiga och jobbade på super bra!
Red ett pass med Herr Prins på ridbanan också, eller vi började i ridhuset men flyttade sedan ut. Han har ju vilat sen i söndags men var riktigt fin igår. Det var fruktansvärt roligt att rida! :) Sen var jag nästan tillbaka på banan igen! Tänk vad bra det är när man får göra saker som mer eller mindre bara ger en massa energi! :D

Vidare hem och åt lite middag innan jag skuttade iväg på Friskis och deras genrep inför danspasset som startar till veckan. Var fruktansvärt roligt och jag är så otroligt imponerad av min lillasyster (som är en av ledarna)
Så har ni lust att träna och möjlighet att gå på det så gör det!! :D Nu är jag laddad till tusen att ta upp träningen på allvar igen. Så det är bra att det startar redan nästa vecka.

Idag känns det nästan som om jag är ledig, sovmorgon till halv åtta, ätit frukost i lugn och ro fixat och donat lite här hemma och ska alldeles strax bege mig till stallet där jag först ska rida och sen jobba 5 timmar.
För er som inte vet kan jag ju berätta att jag fått 50% där ute fram till jul iaf :D Otroligt kul :D

Så fort jag slutar sen ska jag skynda mig iväg ut till farmor och farfars stuga där vi ska äta dom traditionella kräftorna! Sen väntar faktiskt en ledig helg! Med Sundsvallsbesök och massa ridning =)


Onsdag

Precis hemkommen från ännu en mer eller mindre hektisk dag!
Har lite dåligt samvete över att min häst blir lite bort priotriterad just nu men förhoppningsvis återgår allt till det "normala" redan till helgen.

Öppnar den här veckan så det är tidiga uppstigningar som gäller. Jobbar fram till cirkus två sen swischar jag vidare till stallet och har lektioner resten av kvällen.

Igår hade jag den otroliga lyxen att komma hem till lagad mat :D Då blir man så glad :D

Idag har jag efter jobbet varit och träffat Världens bästa Melinda :D Hon är hemma några dagar mellan sina resor så vi var tvungna att köra en uppdatering av allt dom hänt sen sist, de var en del kan man vl lugnt säga. Blir alltid så glad när jag träffat henne och insåg hur otroligt mycket jag har saknat henne!
Håller tummarna att vi hinner träffas minst en gång till innan hon åker vidare till Island!

Ne nu tror jag minsan det lite film innan det är dags att återta hositontalläge :D


Jag är så glad att jag har så underbart fina vänner <3

Bloggtips!

När motivationen till bloggandet tryter skulle det vara trevligt att få veta vad ni som läser skulle vilja läsa mer av?

Ni är ju ändå över 30 stycken som varje dag klickar er in här dagligen! (:


Hysteriskt!

Ja den här veckan har varit minst sagt hysterisk!
Har jobbat precis hela dagarna.
Vi har haft ett jätte roligt blåbärsläger på förmiddagarna med tolv super sköna tjejer! Jag hade ridning med ena gruppen och teori med hela gänget innan Ingrid tog över för ridning med grupp 2.
Idag var det avslutning med barbacka ridning och tårta! :)

Därifrån har jag skyndat vidare och varannan dag jobbat 12-18 och varannan 15-22 på Ok. De dagar (tis, tors) jag slutade strax efter sex hann jag med att rida också.
Men Radon har tyvärr stått ganska långt ner på prioriteringslistan den här veckan,och han var trots det ganska fin igår =)

Väl hemma har jag i princip bara stupat i säng!

Helgen blir lite lugnare. Imorgon har jag lite sovmorgon innan jag har morgonen i stallet (alla hästarna är ju ute så det räcker om man är på plats strax efter nio) Sen ska prinsen motioneras innan jag jobbar 17-22.

Söndagen ser ungefär liknanade ut om man bortser från morgonjouren.
Dessutom kommer min prins nr 2 hem natten mot söndag! Som jag längtar!!

Ne dags att räkna lite tidningar kanske så man får gå hem någongång sen =)


Full fart!

Gårdagens kvällen spenderade jag med min kära mor på logen :D
Riktigt fin kväll god mat och trevligt sällskap, senare under kvällen damp Lisa, Olsson och Karin också! Mycket nice! Att dessuton husbandet som spelat där hela sommaren är riktigt bra gör ju bara det hela ännu bättre.
Var hemma runt 12 och somnade som en stock!

Öppnade macken idag och det var mer eller mindre kaos hela morgonen, var väldigt nära att jag bröt ihop och gav upp där ett tag. Men om inte annat blir man ju iaf stresstålig. När jag kom dit hade, förutom allt annat som var knasigt, glassmaskinen typ exploderat och det var glassmix ÖVERALLT! helt sjukt!
Jobbade till tre, snackade en stund med Magnus och cyklade sedan hem och bytte om.

Blev ett dressyrpass idag också, Radon brukar i vanliga fall aldrig gå tre dagar i rad men med tanke på hur mitt schema ser ut nästkommande vecka var det lika bra att passa på att rida när det faktiskt fanns tid.
Blev mycket jobb med övergångar och förändringar idag. Det kändes att det var dag 3 och han blev speciellt i vänstervarvet lite låg, lång och rak.
Varierade trav-skritt, trav-mellantrav blandat med volter och skolor och rätt vad det var la jag en volt åt höger också för att hitta rätt på spretande delar igen!

Han är nämligen riktigt fin i höger varv och när orken försvinner blir det en sån markant skillnad på varven. Jobbade sedan samma i galopp med galopp-skritt, galopp-mellangalopp blandat med volet, öppna och fv sluta. Även här la jag en volt till höger ibland (då i fv galopp) och hittade på så sätt rätt på honom igen!

Som sagt så har jag ingen aning om hur mycket jag kommer hinna rida i veckan. Var inte riktigt planerat från första början att jobba 150 % ;) Både blåbärsläger (som är överfullt :D) och heltids mackjobb :D
Dags att sova nu tror jag visst ;)

ledig dag!

Skulle ta sovmorgon i morse vaknade tio i åtta ;D Ersch då, men har tagit det läskigt lugnt på förmiddan.
Packade ihop min smutstvätt och åkte i min nya fina bil över till andra sidan stan för att tvätta. En liten miss i planeringen var att tvättstugan inte var ledig förren klockan tolv. Så jag parkerade mig med en bok här för att invänta klockan!

Så nu blir det tvättning för fulla muggar innan det är dressyrdags med prinsen.

resten av dagen ska fortsätta i samma makliga tempo och kvällen bjuder på lite umgänge med min mamma som kommer hem ikväll =)


Bjuder på en bild på min nya bil;D

Nämen titta :O

Ett inlägg till och bara en dag efter det senaste ;) Vem vet blogglusten kanske ha återkommit ;)

Igår när jag närmade mig slutet på min arbetsdag fick jag ett sms av Fia där hon åter igen bjöd på middag :D
Hur bra som helst :) Dessutom hängde den en bukett rosor på min ytterdörr när jag kom cyklande hemåt.

Behöver jag säga att jag har det väldigt bra och jag är otroligt lycklig som har så underbara människor omkring mig!

Nu har jag precis avklarat etapp 1 för dagen, jobbat på ridskolan. Var rätt lugnt idag och jag hann med ett pass på Prinsen också. Han var riktigt fin :D

Så nyduschad och klar ska jag nu bege mig ner till jobb nr 2. Stänger där ikväll så hemkomst blir någon gång efter 22.30 Men imorgon är jag ledig :D Oj vad skönt det ska bli :D


=)

Att jag faktiskt har några läsare som fortsätter klicka sig in här på min blogg trots den minst sagt torftiga uppdateringen är helt otroligt! Bara därför känner jag mig tvungen att iallafall publicera några rader :)

Tävlade i helgen i Timrå, Dm 2010, efter en minst sagt dålig uppladdning med feber nästan hela veckan innan, var jag ända till fredag osäker på om jag skulle åka eller inte, att jag dessutom sålde bilen under veckan och på så sätt fick lite transport problem gjorde inte saken lättare. Men iväg kom vi och jag måste säga att jag är hyffsat nöjd med resultatet även om jag var sjukt besviken precis efteråt.
var nämligen 1 poäng från placering både lördag och söndag och med andra ord bara två poäng i från att faktiskt knipa bronset i Dmet. Men en 4e plats mot seniorerna får man väl sammanfatta som helt okej resultat...

Just nu hinner jag inte göra mer än att jobba, är schemalagd på 12 timmar varannan dag och 11 de andra dagarna och däremellan försöker jag hinner rida och sova! på lördag är jag faktiskt ledig och det ska bli grymt skönt!!

Fia, Benka och jag åka föresten fram och tillbaka till Vemdalen i måndagskväll och jag blev med bil igen :D Så nu är jag ägare till en jätte fin mörkblå fyrhjusdriven passat :)

Ne sovdags tror jag minnsan och dags att ladda för en ny lång dag på jobben imorgon =)

Oinspirerad

till att skriva? nej inte egentligen, men det händer en hel massa som jag inte vet om jag vill ha publicerat på internet (:
Därför blir det väldigt svårt att skriva, svårt att välja vad man ska ta med och inte, därför blir det lätt ingenting skrivet istället.

Var mer eller mindre ledig i helgen, super skönt tog faktiskt en riktig sovmorgon igår och bara låg kvar i sängen och myste, i lördags var vi på Skeppet och åt middag jag och min familj! Super trevligt!

Idag tror jag har varit den längsta dagen någonsin.

Började 07.30 på jobb nr 1 som idag var ridskolan. Var därifrån runt halv ett, gjorde iordning lite lunch och tyckte där runt två att dagen började närma sig sitt slut men inte då.
15 började nästa pass på jobb nr 2 macken, där jag idag stänger. Slutar alltså om ungefär en timme, då kommer jag stupa i säng innan en liknande dag tar sin början i morgon.

Lyckats med målet har jag iaf, sa att jag skulle stoppa in så mycket jag bara kunde nu under tre veckor och med tre dagar ledigt och vissa dagar 11 timmars jobb kan man inte annat säga än att jag lyckats bra.Blir trevligt när lönen kommer, har dock mer eller mindre inget övrigt liv, man kan väl sammanfatta det med att det är verkligen inte lätt att vara kär! ;D

RSS 2.0