Fullt upp

Ja just nu känns det som om alla mina blogginlägg bara berättar om hur mycket jag jobbar.. men just den här veckan hinner jag faktiskt inte med så mycket mer!

Men jag har hunnit med premiärpasset på utebanan. Hur underbart som helst även om det var lite väl blött.
Hunnit med ett besök på kliniken, ett antal promenader och dessutom en springtur.
Radon gick riktigt bra i förrgår. Idag var det däremot ingen hitt.... Kanske lite väl höga krav på mig själv, både eftersom han gick så bra i förrgår och för att det börjar närma sig tävling igen!

Imorgon startar jag med en privatlektion på morgonen. Ridning av Radon, teorilektioner åt Susanna och sen ska det packas och putsas så jag slipper göra allt för mycket på fredagkväll då jag jobbar 06.30-16.30 (:

Ne nu ska jag städa upp lite här i röran innan det börjar bli dags att stänga :)

Panik!

Fick alldeles nyss lite (eller jätte mycket) panik över min nästa vecka..
Skulle ju ha varit ledigt idag och imorgon eftersom jag jobbat 12 dagar i sträck nu, men pga sjukdom och bortfall blev det jobb hela dagen idag och så också imorgon.
Att jag dessutom hade resten av hela veckan inbokad med jobb och nu fick ännu mer, gjorde att paniken infann sig. Visst det är roligt att jobba och kommer bli grymt när lönen kommer men känslan av att ligga lite i baktakt och att jag dessutom ska tävla till helgen gjorde att de blev lite för mycket.
Det här löste jag genom att lista allt som ska göras i veckan, alla jobb, alla tider, all ridning och allt övrigt.
När jag fått upp det på papper insåg jag att det faktiskt kommer att gå och jag kommer hinna rida som planerat även om det kommer bli lite tufft.
Sen att städning, tvättning och matlagning kanske kommer lite i kläm i veckan får man leva med.

Det slog mig att jag alltid gjort såhär när jag fått panik över någonting. När det var mycket plugg i skolan tillexempel började jag med att städa runt omkring mig och sedan skriva ner allting jag ska hinna med och göra. Det funkar för mig. Hur gör ni andra när det blir så här alldeles för mycket? För det händer ju oss alla emellanåt :)
Så om bloggen blir lite lidande i veckan vet ni varför (den är inte med på min lista ;P)

Hoppas ni har/haft en underbar söndag och att ni tagit vara på det underbara vädret.
Nu ska jag fylla på tobak och jobba vidare.
Tror dessutom att det händer saker på en massa fronter nu. Känns bra tror jag :)

Dålig uppdatering= mycket att göra

Eller ja, kanske inte mer en vanligt, men jag har inte riktigt prioriterat bloggen i det här läget :)
blev jobb precis hela påskhelgen för mig inte bara långfredan ;)
Långfredagen var precis som det låter otroligt lång, var extremt lite folk på macken och tiden gick i vissa fall nästan baklänges. Resten av helgen var det som tur var lite mera snurr :)

Ridningen har ju varit lite upp och ner på slutet jag har haft lite svårt att veta vad jag letar efter för känsla och om det är så att Radon jobbar på som bara den och de därför känns skit ibland eller om det faktiskt är skit. Så Ingrid satt upp och red typ 7 minuter i söndags och det räckte för att jag skulle få en bild till känslan och bekräftelse att det faktiskt går åt rätt håll. Så i måndags kändes han helt plötsligt mycket bättre, så antingen har Ingrid ett hemligt trollspö hon plockat fram eller så var det psykiskt för min del ;)

Idag var det tidig morgon som gällde, redan vid kvart över fem åkte jag hemifrån. Hämtade upp Melinda som var snäll och följde med mig på äventyr idag och for upp och lastade in Radon.
Jag hade nämligen fått träningstid för Maria Eriksson nere i Timrå. Då Fia inte kunde vara med.
Strax innan sju var vi på plats och hann rida fram innan Ia kom vid halv åtta. Hon har ju bara sett mig (eller ja mig har hon sett mååånga gånger) men mig och Radon en gång tidigare och det var närmare tre år sedan (Gud vad tiden går fort) Så hon började med att checka av lite, fick rida galoppslutorna som dom ligger i St:George och sedan även en galoppsax. Fick visa fyror, treor och tvåor och sen säger hon: Också vänder du in och gör ettorna också. Jag: Men det kan vi ju inte. Hon uppmanar mig att prova och vips har vi fixat fem byten i varje :D Dock ur den lätta galoppen men ändå. Visade upp piruetterna också och höger var hon nöjd med medan vi fick jobba lite till på vänster. Får tänka att höger skänkeln ska stå rakt ut, att jag ska vända med framdelen och att baken bara ska sladda med. Låter bra va? ;)
Sedan blev det lite trav jobb och diagonalslutor, även här var hon rätt så nöjd, lite små detaljer att slipa på. Han blir ibland lite kvick i fötterna i traven och vill inte riktigt vila på stegen så det fick jag också lite tips på hur jag ska jobba på. En otroligt rolig träning med andra ord och jag var väldigt peppad när vi rullade hemåt igen. Så jag hoppas att jag får chans att vara med fler gånger.

Sen var det blomkörning och blåbärsläger som gällde.
Är lagom trött just nu så jag tror faktiskt att det är sovdags ;D

Imorgon ska prinsen och jag gå en promenad, det ska köras blommor, ha blåbärsläger och jobba på macken 16-22 :)

Godnatt!


Sista dagen

med "riktiga" lektioner för min del. Känns så himla tråkigt. Har varit otroligt roliga fem veckor iallafall :D

Radon kändes bättre idag och jag kunde faktiskt till och med känna emellanåt!
Jobbade rätt mycket galopp, byten åt alla håll och kanter och massvis med övergångar och det lönade sig. Hittade riktigt trevlig känsla i vänstergaloppen! Yeay ;)
Hade en privatlektion innan personlamötet och sedan har det rullat på med lektioner hela eftermiddan och kvällen (:

Imorgon blir det jobb imassor. Sandra hörde av sig och frågade om vi kunde byta pass och jag är inte den som säger nej till fyra extra timmar en långfredag inte :) Pengar till mig :D :D
Annars ska Prinsen få gå ut en sväng i skogen och jag ska förhoppningsvis också hinna med en promenad.

Måste verkligen se till att hinna städa här hemma också, med hur kul är det att prioritera? Fast.. som sagt det är väldigt snart dags ;D

Glad påsk på er allihopa :D


RSS 2.0