Mycket att göra=Dålig uppdatering

Har iaf varit Ulla träning i helgen. Radon har varit riktigt fin!

Idag satt Ulla upp och red honom och hon tyckte jätte mycket om honom. "Vilken rolig häst att rida, så känslig och sympatisk." Sedan blev lektionen ännu mer petig och precis, super nyttigt och hur kul som helst! Nu ska det slipas detaljer :)

Har dessutom köpt en ny telefon i helgen, så nu har jag äntligen en det går att ringa på/med ;P
Håller på att lägga in lite musik på den nu och ladda för Skåne resan på torsdag. Håller dessutom på att bli förkyld så jag ska lägga mig i sängen läsa och lyssna på musik nu :)


oplanerad utgång

detta skulle bli en lugn familjekväll, nu sitter jag hemma hos Fia, färdig sminkad och på väg ut. Oj så det kan bli...

Jag som har morgonjouren imorgon.. Men vi skulle inte vara ute så länge så vi får väl se hur det går :D

Ha en trevlig fredagkväll =)

Mer död än levande

Ja ursch vad jobbigt det var att träna idag..

Känner mig alldeles död nu så det är nog dags för sängen och lite rolig körkortsteori kanske...?!


Nu äré klippt

Japp Radon är numera naken hund och all hans super fina färg som bortblåst (snyft)
Men när man blir svettig av att promenera ut i skogen (som var fallet idag) känns de bäst att ta bort lite päls innan träningen i helgen.
Klippmaskinen jag använda är dock inte riktigt den bästa och sånt här små plock som vid huvudet osv blir inte så J*vla bra ;) Men mindre päls har han och de var väl huvudsaken.

Kom precis hem från körskolan, gick faktiskt riktigt bra att köra idag och jag tror Ola var liiiite imponerad iaf ;p Jag kan ju drömma om att de var så :)
Så nu är jag inbokad på hakbanan vet dock inte datum än då de tydligen var lite köö :/

nu blir det nog matdags innan de är gympadags (fast nu verkar min gympa dejt ha dragit sig ur.... GRR)

Torsdag

Vilket innebär att det närmar sig helgen med stormsteg :)

I helgen blir det Ulla träning för fulla muggar :) Börjar med morgon jour på lördag morgon sedan ska jag, mamma och Annica ner till sundsvall/Birsta. Jag måste bland annat köpa en ny telefon då min mer eller mindre lagt av helt och hållet. Går nu bara att skicka sms (ibland) I går morse när alarmet ringde hade hela telefonen hängt sig och gick inte att stänga av.. GRR!

Sedan vid ett ska vi hämta upp Ulla vid järnvägsstationen i sundsvall eftersom det tydligen inte gick ngn anslutning till Härnösand denna gång.

Nu till dagens planering.
Ska äta lite nu sedan promenera i det fina vädret upp till ridskolan och rida ut med min prins :)
Vid fem har jag körlektion igen (blää) Diggar inte riktigt min körskollärare....
Klockan 20.00 är det dags för friskis och svettis igen (jobbigt värre)
Dessutom ska jag hinna ladda tvättmaskinen och fixa lite annat smått och gott =)

Ha en underbar torsdag!

snart tillbaka

Ja nu är jag snart uppe i statistiken jag hade innan det oplanerade bloggpausen. Är ju ändå drygt 50 unika läsare om dan på min blogg helt otroligt..

Idag har jag helt fräckt varit hemma från skolan. Blir så otroligt frustrerad då jag måste sitta 7 timmar/dag och inte göra någonting bara sitta och vänta på att tiden ska gå. Har så otroligt mycket mer att göra hemma och i stallet så det känns totalt meningslöst. Och med det menar jag verkligen inte att jag inte vill gå i skolan.
Det är ju precis det jag vill!
Ska jag ändå vara där var tredje vecka kan dom väl ge mig något att göra, något att bita i....
Måste ta tag i det här problemet, känns bara inte riktigt som jag orkar just nu. Svårt att se några lösningar har jag också för tillfället men de brukar ju komma och gå så jag sitter här och väntar på dem så länge...

Har istället idag hunnit med att fixa iordning lite på mitt rum med papper osv, tagit en ganska lång promenad, ridit Baldi, haft teorigrupp samt hjälpt dom i stallet innan, tagit hand om Radon och ridit lektion på Saleta.

Fia red Radon på lektionen nu ikväll, kan ju säga att jag är grymt avundsjuk. Tur att jag får rida honom i helgen ;) Men dom såg ut att trivas ganska bra ihop och Radon är så söt när han "kan själv" Min häst är riktigt fin :D
Dom ska föresten åka ner till Timrå och rida lag klassen för att representera HRK i finalen :) Saknas ekipage och jag och Ingrid är ju nere i Skåne den helgen!


Övningskör

Gör jag för fullt just nu, och vi kom nyss in från senaste åkturen.

Kör med min mamma och hon kan inte skillnaden på höger och vänster så inför varje kurva (då hon inte tidigare berättat var vi ska) måste jag fråga om hennes höger är samma som min höger annars kan vi hamna ngn helt annanstans ;)

Nästa körlektion torsdag! Vill verkligen ha det där körkortet nu!!

Annars har jag och Fia varit ute i skogen och ridit idag. Min häst är fortfaranade inte som vanligt, jag vet inte om det är att han har märkt att hösten kommit, att han inte har ngn kompis att leka med i hagen längre och därför bara står still om dagarna eller om det helt enkelt är för att han vilade/skrittade förra veckan. Ruskigt pigg är han, och ännu mera fjollig för flugfångaren i stallet ;) Men det var en ganska mysig tur med galet härligt väder =)

Hade Ingelas 15.00 grupp också, med VP och LR osv ;) vissa av dom har jag inte sett rida på ett tag och blev riktigt förvånad över hur mkt som hade hänt :)
Skojj!

Ne dags att krypa ner i sängen och läsa körkortsteori tror jag visst!

Gah!!

Jag fixar inte det här längre..

Har aldrig någonsin förstått varför man ska sitta i plugget 7 timmar/dag och inte göra ett skit!! När jag är där vill jag plugga, lösa uppgifter, skriva uppsatser.. Men iställer sitter vi bara och väntar på att klockan ska gå...
Måste ske ngn förändring de kan inte hålla på så här ett år till!!

Nu sitter jag alltså och sitter igen, och väntar på att klockan ska bli tolv. Det värsta är att det är för lite tid att hinna göra någonting vettigt! Varför stannade jag inte i sängen imorse?!

Efter skolan ska jag iaf skynda mig ut till stallet och ha Ingelas 15.00 grupp eftersom hon är ledig idag. Det ska bli super roligt ;D Har inte haft några lektioner på länge nu =)

Sen ska jag rida ut en sväng på min prins, har ju lånat ut honom till FIa imorgon på lektionen eftersom hon evt ska åka med honom till Timrå och div 2 finalen (jag är nere i skåne då) så jag kanske borde låta henne rida honom nångång innan iaf ;)

I helgen är det Ulla träning ;D och jag får vara med den här gången. Har ju missat dom två senaste pga ridledarkursen.

1 år

Ja idag är det precis 1 år sedan Radon fick flytta söderut och bli Härnösandsbo :D
Ett helt underbart år ;D (iaf om man ser det i hästväg)

Igår var jag och min prins ute i skogen. Han var BOMB! och det var verkligen skräck blandad förtjusning att sitta på ;) Han var grymt fin och samtidigt letade jag efter handtaget på sadel några gånger ( som uppenbarligen har flyttats över till hoppsadeln )
Men det var roligt :D Sen när vi nästan var hemma efter mer än en timme höll han på få hjärtattack när några barn sprang och gjorde massa konstiga ljud bakom ett hög plank ;P

Den här veckan är det skolvecka =( Ur tråkigt!! Dessutom är planen att jag ska förutom att gå i skola och hinna ta hand om min häst hinna jobba och köra ett antal körlekitoner! Lycka till Mia!

ovik  trav radon radden radan ovik-w innan-start

galopp s6301611 s6301652 s6301613 s6301230 s6301536 s6301386

s6301385 sluta jemt radon-och-fia-jemt image129



 

Back on track?

Ja livet börjar så sakta återgå till det normala igen...

Hästen har vilat/tagit det lugnt hela veckan. Tror det var väldigt välbehövligt men jag har haft fullt upp i princip dygnet runt iaf. Dessutom har jag varit sjukt trött efter att ha tappat några timmars sömn förra veckan.

Igår var jag med Ingrid och Kotten till Ånge, låååång resa för en klass.
Hrk ekipagen gjorde en grymm prestation =) I första klassen var Anna och Canard trea och Josefin också placerad (6:a kanske? Vit rosett iaf :)
I andra klassen som dessutom var Lag klassen gick Therese och Don ut först av oss och gjorde en ritt utan större missar. Jossan och Victory red alldeles efter henne och även dom gjorde en säker ritt. Och deras poäng 62 samt 65% satte nog oss lite i respekt ;) Sedan var det dags för Ingrid, Kotten skötte sig verkligen super bra hela dagen, jag är imponerad. Inne på banan var han lite för laddad och dom hade några missar. Men däremellan var han finare en tidigare starter och även det visade sig å resultatet strax över 66% och en delad ledning tillsammans med ett kraforsekipage. Kramfors gjorde även dom riktigt bra ritter så Anna hade lite press på sig om vi skulle vinna.
Men super Canard gjorde det igen ;) trots en felridning så lyckades dom skrapa ihop samma poäng som Therese och med ridskolekoffecienten gjorde det att vårat lag vann :D Även denna omgång!!! :D

Ingrid slutade på Andra plats, och Josefine på femte.
Jätte duktiga men vi var hur trötta som helst när vi nådde stallet igen vid halv nio igår kväll.

Nu väntar jag på att min lilla syster ska vakna, vi lovade nämligen i ett svagt ögonblick att städa här hemma. Sen ska jag rida ut en sväng på min prins :D Samt titta till Ingrid kusar eftersom hon är nere i Njurunda och dömer ponnydressyr idag =)

Paus

Ja som ni har märkt har det varit dåligt med uppdateringar..

Och det kommer fortsätta så

Förklaring kommer kanske så småningom

Säger bara : Vilken JÄVLA vecka!

Dagen efter ;)

Hade en riktigt trevlig födelsedag igår =) spenderade den på ridskolan tillsammans med mina vänner där ;) Åt både tårta och bullar ;)

Tck så jätte mycket för alla fina presenter jag fick!! Coolast var nog fågelburen ;) Mer om det lagom till min 20 års dag :P
Det jag blev mest förvånad över var att när jag kom hem från stallet vid sisådär kvart i elva tiden igår står en jätte jätte fin blombukett på bordet adresserat från mina två chefer. Thomas och Magnus. Tack!
Fick en jätte fin klänning av FIa också som verkligen var jag =) Super mysig! Annicas present var en heldag i Birsta ;) Mer om det också senare =)

Nu sitter jag och äter frukost. Väntar på att höra ngt från Fia, tror vi skulle försöka sätta oss med projektarbetet en stund innan jag börjar på ridis.

Helgens tävlingar =)

Igår red jag först en La:3a på Amo Mak, Jag är nöjd med tanke på att jag ridit hästen 4 gånger innan ;) Hade några ordentliga komunikationsmissar men överlag var han fin. Och det var Jätte roligt :D 61 % och en andra plats :D

Sedan red jag en Msvb:3a på Radon jag var jätte trött och hade inte alls någon trevlig känsla. Vi gjorde iaf vårat bästa och slutade på drygt 57% vilket visade sig räcka ända till två utanför placering.

Igår red jag först Msvb:4 på Radon hade en mycket mycket trevligare känsla i kroppen på honom, dock gjorde vi endel rejäla missar men den här klassen är jag nöjd med :D Slutade på 56,48 % tror jag det var.

Laddade om och red helgens sista klass La:4 på Amo. Var så otroligt trött då jag kom ut från banan att jag knappt mindes hur de kändes ;) Men det var grymt roligt. Hade en synlig miss där han bröt i ett hörn men annars var han riktigt fin :D 62,4 % och de räckte till en tredje plats.

Det gjorde också att vi slutade 2:a i DM:et efter Emma Edwardsson :D Jätte roligt :D

Dagens schema

10-15 Skola ( arbetsmiljö och säkerhet och elsäkerhet är bland annat det som står på schemat)
16-17 Lektion tillsammans med Fia och Atlet för Ingrid
18.00 Banbyggnad inför helgens tävlingar
19.00 (eller så fort vi är klar med bana) Fika uppe hos Lena tillsammans med: Fia, Ulrika *2, Sofia och Ingrid

Sedan är det garanterat sovdags för att orka med helgens bravader! Dessutom birde jag hinna städa här eftersom jag får fin främande som ska bo här i helgen ;)


Några bilder från Ö-vik

Här kommer äntligen några bilder från ö-viks tävlingarna!

Kolla gärna in flera på både oss och andra ekipage på http://www.britta-foto.se 

           


Tycker att första galopp bilden är riktigt läcker! Britta är verkligen super duktig! och hennes hemsida är väl värd ett besök!!

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men där här veckan är det fullt ös! DM i helgen på hemma plan så det är massor som ska fixas.. Ska dessutom rida två hästar :D

Sov dags hinner förhoppnigsvis höra av mig imorgon =)

RSS 2.0