Lördag

Hipp hipp hurra för Fia som fyller 19 idag ;D

Förmiddagen spenderades i stallet med morgonjour och ridning, Prinsen skötte sig utmärkt ute i skogen idag så idag förtjänar han prins titeln igen.

Sen har det varit full fart.

Nu är det utgång på G, Ska bli riktigt roligt.
Imorgon åker vi (jag och Fia med familj) till fjällen så det blir dålig uppdatering fram till torsdag då vi förväntas komma hem igen.

Men häng kvar!

Korgen here we come ;)


Världens bästa Fia ;D

Fredag

Hemma, sitter i soffan och tittar på Lets Dance.
Har ätit pizza och hämtat mamma.

Dagen började med ridningen för "särskolan" gick bara bra och hästarna är så himla snälla!
Sedan red Ingrid och jag satt på läktaren, pratade med Maria som var där och red och hon tyckte att jag måste rida Clara någon dag, så jag kanske får göra det.
Under tiden fick Prinsen nya skor av min braiga hovslagare Olle

Slängde i mig lite lunch innan det var dags för ridning, red världens sötaste Lucky Light idag. Han var riktigt riktigt fin!



Sedan tog jag och min Prins en promenad till Ok, men just då var han ingen prins utan mer ett monster ;) Så otroligt pigg och hoppade och for åt alla håll och kanter. Kanske är dags att dra ner på krafften igen?? Men vädret var helt underbart och emellan åt var han ju snäll ;)



Har hittat min sladd till telefonen det är därför jag laddar med massa bilder ;)
Sedan var det kontorsjobb, frisering och mockning innan det var kväll..

Imorgon har jag morgonjour, ska rida, titta på Fia, fika med Per, få masasge??, Fira min älskade vän Fius som fyller år och knoppa Chamonix. Också borde jag ju hinna med tt packa också eftersom vi åker till fjällen på söndag morgon. Så jag sover hos Fius imorgon :D

Nu ska jag slå in Fias paket innan det är dags att sova!

Fredag

Min Prins är så fin <3
Har jag sagt det förut? Ne, skulle inte tro det va?

Red lektion för Ingrid och han var riktigt jätte fin mest hela tiden =) Super skojjigt, jobbade skolor, enkla byten lite piruetter (de åt höger gör vi faktiskt "riktigt" bra) Och sen på slutet fick vi till en super ökning. Det är så roligt då det funkar!

Så nu skulle jag vilja vara hemma och rida istället för att åka bort ;) Fast jag vet att Prinsen får det alldeles jätte bra med Ingrid och jag kan behöva lite semester!

Annars igår var det städning här hemma och träning på Friskis som gällde!

Idag ska jag åka ut till stallet typ nu, hästen ska få nya fötter ( eller ja, förhoppningsvis bara dom gamla uppfräschade), det ska ridas ut, göras iordning hästar, hjälpa till med skolridningen, rida själv osv. Full rulle med andra ord!


Dags att knäppa nya kort? Det känns som om dom jag har börjar bli lite ut tjatade ;)

Torsdag, och snart har ännu en vecka gått

Vaknade av att mamma berättade att du, det snöar en massa ute idag. Då hade jag helst velat dra täcket över huvudet igen och somna om. JAG HATAR SNÖ! Tycker att vi har så det räcker och alla dom små vårkänslorna man fick igår är som bortblåsta *Suck*

Har precis ätit frukost i lugn och ro och snackat lite skit ;) Nu ska jag skutta iväg över gatan till skolan och hämta upp några papper som jag missade förra veckan då jag befann mig i skåne. Sen är det lite andra små saker som ska ordnas innan jag ska befinna mig på ridskolan 11.15 då Ingrid ska rida och jag är placerad på läktaren, efter det är de min och Prinsens tur.

Bäst att sätta fart om allt ska hinnas med! =)


Onsdag

Klev upp runt halv åtta och brummade ut till stallet, hade både Ina, Cassie och Radon idag så jag pasasde på att mocka och fixa redan imorse för att hinna.

Sen satt Fia och jag några timmar på bibblan och jobbade med vårat projekt arbete, det går sakta men säkert framåt.

For tillbaka till stallet och red ut på Prinsen, idag var han super pigg men skötte sig =) Så det var riktigt roligt att rida ut, solen lyste, det var bra underlag och jag frös inte det minsta ( trots att jag hade lämnat täckbyxorna hemma)

Hade dubbla teorigrupper, passade telefonen, räknade lite och fixade det sista åt hästarna, halv sju red jag lektion. Idag fick jag rida på Pojken, han jobbade på som bara den men tyckte jag var grymt jobbig.

Sen när jag skulle gå och ta in Prinsen (klockan var ungefär 20.00) stod han längst ner i hagen och vägrade komma. Trots att Ingrid tog in Amo och han blev ensam stod han kvar där nere, jag tror han tycker det är dags för sommarbete och utevistelse dynget runt. Eller så önskar han sig ett skjul i födelsedagspresent så han kan vara ute dygnet runt ;)

Hittar tyvärr inte sladden till telefonen, annars hade ni fått sett en super söt bild på en super trött Pojken efter passet :P
Nu får ni nöja er med en till bild på Prinsen!


Tisdag

Hemma, en tidig kväll, helt sjukt! :D Men väldigt skönt.

Började dagen med ridning för egen del, Radon var lite styv och träig i början men efter lite jobb blev lossnade det och den härliga känslan kom tillbaka igen, jobbade på att få bytet till vänster lite luftigare,höger bytena gör vi riktgt bra.
Sen jobbade vi skolorna i trav och galopp som dom ligger i FEI programmet som vi ska rida i Umeå, det var lite krånligt, ja inte själva skolorna utan dom gjorde vi ganska bra, men vi fick inget flyt. Hoppas att det är det att jag rider på kort bana och att det känns bättre då vi får rida det "på riktigt" Men han var riktigt fin i formen i både traven och galoppen på slutet. Roligt roligt!

Tittade på Ingrid när hon red Amo, så roligt då man kan använda hennes egna kommentarer tillbaka mot henne ;)

Har dessutom fått en hel del annat gjort också :D Så jag känner mig riktigt duktig idag.

Fick dessutom min löne spec och det var mycket mer lön än vad jag trodde så de var väldigt roligt :) och framför allt nödvändigt då tävlingar ska betalas och jag både varit i Sthlm, Skåne och ska till fjällen..

Nu är frågan om jag ska vara duktig att städa, gå och sola eller helt enkelt bara slänga mig i soffan? Det lutar åt det sista....

Middag först tror jag! =)


Nu vill vi åka och tävla ;)

Tisdag

Vaknade runt halv åtta i morse och har tills nu stått och lagat mat :o Ja hör och häpna över hur "duktig" jag har varit ;) Inte min starkaste sida kan man ju lugnt säga men äta bör man annars dör man, men dör gör man ju i och för sig ändå. För ingen har ju hittills överlevt livet ;) Men det är ju dumt att göra det i förtid och man orkar så mycket mer om man äter ordentligt!

Nog om det. Jag läste ut boken igår kväll Lisa Marklunds nyaste en plats i solen. Helt klart läsvärd om man gillar den typen av böcker! ( Men man bör nog ha läst hennes tidigare, livstid, för att förstå hela handligen)

Bäst att hoppa i ridkläderna så jag är klar när Taxi Nyström anländer!

På återseende!


Måndag

Då var det måndag igen, eller ja.. nu är den ganska slut och tisdagen är på ingång, och inte vilken tisdag som helst, utan den bästa på hela året! Dagen då det är fullt tillåtet att äta så många semlor man bara kan ;) Och för mig som älskar semlor kan det ju inte bli bättre!

Tillbaka till dagen, har ramlat ihop i soffan efter att all bensin tog slut. Promenerade till stallet, skrek lite på Ingrid då hon red, planerna för min ridning blev lite ändrade då det var begränsat med manege tid så jag, Radon och Zhora tog oss en promenad ner till Ok istället, Radon hade gjort vad som helst för att få hoppa och busa i snön som Zhora (och han ska vara gammal, klok och förståndig. Hmpf!)
Personalmöte, ridgrupp, teorigrupp, fixade lappar och grejor åt Pernilla som flyttat in i stallet i helgen, eller ja Manne hennes häst såklart) Pysslade med lite andra små grejor.
Skulle ha haft teori ikväll men eftersom det bara var jag och Ceci som kom så kuppade vi och red istället ;) Jag red lilla Lucky, det var lite jobbigt och lite mycket spänningar och knutar i ryggen på honom, men på slutet blev han riktigt fin. Byter gör han också rent åt båda håll dock inte på hjälpen eller då man ber honom men det är ju en annan femma ;)

Ne nu ska jag hoppa i säng, det bär av mot stallet strax innan nio imorgon och då ska jag få rida för Ingrid igen :D

Godnatt!


Min "kloka och förståndiga" Prins <3

Söndag

Har verkligen inte alls hunnit med det jag skulle ha gjort idag, men.. Har haft en väldigt skön dag iallafall.

Vaknade runt halv nio men låg kvar ett bra tag med den braiga boken jag gav Ingrid i födelsedagspresent (ja, man måste ju vara smart ;p) Åt frunch, skjutsade hem Fia som sov här i natt, började plugga och blev så gott som klar med småföretagandet! Heja!! Så otroligt tråkigt.
Sen tog jag mig en promenad i spösnöet (inte frivilligt men Leffe har bilen eftersom den ska besiktas imorgon) upp till ridskolan och årsmötet. Inget jag inte visste hände där men man fick iallafall fika :P
Fixade åt Prinsen och red i ridhuset var jätte mycket folk, två privatlektioner som pågick samtidigt och jag kände mig mest allmänt i vägen, så otroligt svårt att rida när det är så himla stökigt. Dessutom var inte Prinsen på sitt bästa humör, men vi kämpade på och gav oss inte och på slutet var han ganska fin :D Så imorgon ska jag rida igen (Dagtid!) och hoppas att det inte är så mycket folk, så jag kan hålla min plan =)

Sen hem och duscha, äta och svida om för Johan och jag har varit på bio, såg Yesman som faktiskt var riktigt rolig och lagom ansträngande sådär :p Nu har jag precis ätit upp min macka och druckit min choklad så nu väntar sängen så jag vaknar upp pigg imorgon inför en ny vecka och nya utmaningar!

Godnatt


Jag och min prinsessa! Ibland saknas hon otroligt mycket!

Skärpning!

Nu är jag hemma igen och tillbaka i vardagen, det betyder att det förhoppningsvis blir betydligt bättre uppdatering här på bloggen. Så håll ut alla tappra läsare som nästan hade gett upp hoppet ;)

Har haft en underbar vecka tillsammans med Ingrid nere hos Mattias Jansson, vi har bara nördat oss och haft grymt roligt. Mer än så tänkte jag faktiskt inte skriva om det hela, ni som vill veta mer får fråga ;) Men dit kan jag absolut tänka mig att åka igen.

igår kom vi hem mitt på dan, jag svidade om till stallkläder direkt och brummade ut till stallet och tittade på Fius och U när dom tränade för Sussi, fixade åt Prinsen och red honom ett pass i ridhuset, han var dunder pigg och det känns alltid lite konstigt då någon annan har ridit, även om jag vet att Kicki har gjort ett bra jobb i veckan :D
Galoppen var riktigt rund och fin, traven var inte den bästa, idag ska de jobbas med att variera en massa.
Kvällade i stallet med hjälp av Fia och Ingrid, tack igen! Ridskolehästarna vägrade komma in och de tog en jädra tid, bara för att vi hade lite bråttom. Hem och svidade om igen och sprang över till Peder (eller ja jag hämtade Fia först) där de skulle vara party, meen vad ska jag säga, blev väl inte en sån där jätte lyckad kväll så Fia och jag gick hem strax efter tolv. Hann dessutom med att se J två ggr, och insåg att jag inte alls har kommit över honom så bra som jag trodde. URK!

Idag har jag verkligen inte gjort någon nytta alls, skulle både plugga, städa osv.. Men än så länge är inget av det gjort. Klockan 15.00 är det årsmöte på ridskolan och sen ska jag rida ett pass i ridhuset igen =)


(btw, jag börjar bli väldigt tävlingssugen nu)

On my way igen!

Ja nu sitter vi i stockholm och väntar på att tåget ner mot malmö ska gå, för er som undrar vad 17 jag ska göra där den här gången kan jag berätta att ingrid har en av sina 3 (förhoppningsvis snart 4, fölis påväg till våren) hästar nere hos mattias jansson för vidare utbildning och hon ska åka ner för att träna för honom. Och jag, ja jag har sån tur att jag får följa med :) Nej nu går tåget, bäst jag försöker koncentrera mig på att inte må illa :) se ya!

Dålig uppdatering!

Ingen motivation/inspiration,
Har inte mått så bra heller senaste dagarna (dock bättre nu)
Åker till skåne blir borta fram till lördag utan internet
Och har allmänt mkt att göra nu när jag ska vara borta + varit sjuk

Men jag kommer tillbaka, med ny insperation och nya idéer :D

Så håll ut =)



Bilder

Fick en massa söta bilder på min ponnyplutt av Fia idag, måste bara lägga upp några av dom :P

Jag tror det har hänt lite med min ridning sen dess :O ;)



Ibland saknar jag min tokfia så otroligt mycket!! Iza fisan <3 föralltid en stor plats i mitt hjärta!

Sjuk:(

Har varit dålig uppdatering av bloggen för när jag kom hem i torsdagseftermiddag mådde jag läskigt illa och kände mig alldeles svimfärdig, spenderade resten av kvällen mer eller mindre på toalettgolvet. Trodde jag skulle dö ungefär.

Efter en natt i soffan (utan att behöva besöka toaletten) vaknade jag igår med nästan 39 graders feber :( Låg hela dagen i soffan och fick i mig äppeljuice och glass, och uppenbarligen hjälpte det, för igår kväll var jag feberfri och det är jag idag också, däremot känner jag mig inte riktigt pigg i kroppen så jag spenderar dagen liggandes i soffan, Ingen Ulla träning för mig idag alltså :( Ingrid lovade att rida min häst för henne så jag ska åka ut ikväll och kolla iaf, lite frisk luft har igen dött av. Jobb blir det inget av i helgen heller :(
Var tvungen att ringa och prata med Magnus igår eftersom jag inte ens kom upp ur soffan utan att huvudet snurrade och det kändes som om jag skulle svimma.

Men som sagt det känns bättre idag och planen är att jag ska orka rida själv imorgon och dessutom vara frisk på måndag då jag och Ingrid åker ner till Mattias i Skåne :D

Hoppas ni har en bättre helg än vad jag har!!! =)

Godnatt

Ja nu börjar det bli dags att sova, kan jag säga annat än att jag har frusit idag. Jag vill ha vår och sommar!!

Annars har dagen varit bra, jag har kört gammal volvo för första gången, haft dubbla teorilekitoner, tittat på I då hon red, själv ridit lektion. Prinsen var ganska fin, red på träns ( och olydiga jag har inte gjort det på ett tag) Jobbade en massa skolor som han gjorde riktigt bra idag (även till vänster) Hittade dock inte den perfekta känslan jag är lite bortskämd med nu, men det kommer förhoppningsvis imorgon.

Ne som sagt, sov dags, fast... jag läste ut den braiga boken jag lånat av Johan igår kväll så nu har jag ingenting att läsa :(

Godnatt!

Onsdag

Nu är hatten hämtad (tveksamt om jag kanske måste skicka tillbaka den och få en storlek större, men de betyder ju att jag troligtvis måste rida med hjälm i umeå, tål att tänkas på)

Pannkakan lagad och rummet städat, har dessutom sett klart första skivan av Johannas hemläxa till mig ;)

Nu ska jag slänga i mig någonting att äta och en massa kläder för att överleva stall vistelsen ;)

Onsdag

Dåligt med bloggande sen jag kom hem, vilket enbart beror på att det har varit sjukt mycket att göra.

Ända sen jag kom till stan har det varit fullt upp, varit med Molly på kliniken, haft tre lektioner och ungefär lika många teorilektioner, ridit och ridit ;) Klippt Amir osv.. Som sagt fullt upp.

Idag har jag lite sovmorgon och börjar inte förren klockan 12. För som ni kanske kan förstå har det varit alldeles för många timmar både måndag och tisdag =) Så nu tänkte jag städa och packa upp lite på mitt rum, laga pannkaka och ta med mig idag och sedan gå ner till Hellstrands och hämta min hatt som har kommit :D Hoppas hoppas att den passar..

Nu vill jag verkligen ha vår, går omkring och fryser hela dagarna, idag står termometern på -16 URSCH!


Umeå i mars i fjol (inte många veckor kvar nu )

Imorgon åker jag hem :(

Dagen har spenderats på stan (gjort av med mer pengar :o ) , varit på en lägenhetsvisning med sille och redan bara slappat här i johannas lägenhet med pizza.. Träna vore en bra idé nu känner jag! Imorgon bitti halv sju går tåget hemåt men vad jag har hört har det snöat helt sjukt mycket hemma så jag funderar på att stanna här nere tills nästa vecka och åka direkt till skåne ;D Men då blir nog prinsen lite ledsen och johanna väldigt less på mig ;p

Hos världens bästa johanna

Efter att ha fått byta tåg i gävle (där det var grymt trångt, och vi satt tre st på två säten, fast vi tre hade otroligt roligt och resan gick mycket fortare än vanligt) tack för det! :) kom jag fram till stockholm där johanna och sille mötte mig på stationen. Vi gick och käkade osv, vad som hände sen stannar i stockholm :) idag har det varit shopping för hela slanten, kom hem med ett par skit snygga stövlar (mer än halva priset) två tröjor, ett par jeans och ett par träningsbyxor :) det är roligt att Shoppa :) nu har vi precis varit på coop och köpt mat så det blir lite middag innan melodifestivalen :) hörde att det var snöstorm och jätte kallt hemma, så jag tror faktiskt att jag stannar kvar här nere tills dom kör ut mig ;)

On my way

Sitter på tåget nu ner till stockholm och johanna :D Om allt går som det ska är jag framme runt halv sju :) efter många års resande har jag äntligen kommit på hur jag ska hålla min åksjuka i schack, med både piller, armband och andra knep kan jag nästan betee mig som vilken annan människa som helst. Jag tycker ganska bra om att åka tåg, att se världen susa förbi utanför fönstret och ha tid att tänka osv :) kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt, fast jag läste på johannas blogg att dom är utan internet vilket betyder att jag som nu måste blogga från telefonen ( och det är så segt :p )

Trött i benen..

Överlevde träningen, var riktigt roligt men jag är helt sjukt trött i benen nu.. Dom bara skakade på slutet :p

Har precis ätit en ägg macka och samlar mina krafter för att packa, det är det värsta som finns enligt mig och nu kommer jag att behöva göra det tre gånger på en månad då jag:

Åker till Stockholm och Johanna imorgon- måndag
Skåne med Ingrid v.8
Och fjällen med Fia v.10

Jippie yey :D

Och efter det börjar tävlingsäsongen (Umeå tävlingen ligger för er som inte vet v. 11)
Jag måste träna på att köra transport också, hur jag nu ska lyckas med det?!

Torsdag

Jag vet inte hur många inlägg jag har börjat såhär men:
Min Prins är fin!! :D

Red lektion för Ingrid idag och Radon var super fin hela passet, hur underbart är inte det då? Ni kommer snart inte tro mig längre känns det som, men just nu är han väldigt fin hela tiden och det är grymt roligt att rida.
Längtar som en tok tills tävlingarna startar. Jobbade en hel del skolor idag både i trav och galopp. Svårare till vänster som vanligt. Dock kom vi på ett knep i vänster diagonal slutan. =) Sedan fick jag rida byten på medelinjen och efter några försök lyckades vi få till tre byten i vart fjärde raka och rena på medelinjen ;D Efter det fick jag rida en trav sax efter långsidan (in till mitten) Och några längningar som vi fortfarande kan konstruktionen på. Super skojjigt!

Nu ska jag alldeles strax byta om för träning på Friskis, sedan blir det packning, för imorgon går tåget ner till Johanna :D


Torsdag

Vaknade runt åtta i morse, har däremot inte gjort så mycket än ;) Låg och läste min braiga bok som jag lånat av Johan och nu har jag suttit och klickat mig runt på olika bloggar =)

Ska strax packa ihop lite mat och bege mig mot stallet, Ingrid skulle rida kvart över elva så jag skulle sitta på läktaren då. Sedan är det dags för mig och Prinsen.

Ikväll står det dessutom träning på schemat. Friskis och svettis och mammas super jobbiga pass. Hade träningsverk hur många dagar som helst efteråt :o

Sen måste det ju hinnas med att packa också (ursch) för imorgon åker jag ner till Sthlm och Johanna :D


Onsdag

Full fart sedan imorse klockan 08.00 har det varit, därför har väl inte uppdateringen här varit den bästa direkt.
Möte på skolan, ridning av världens sötaste Lucky Light, gick riktigt bra och han var rund och fin. Även om det bara blev ett lättare pass.
Diverse olika uppgifter bland annat både pappersjobb och frisering av ridskolehästarna (ja jag hann ju självklart inte allihopa men en början iaf) leda runt på ponnysarna och ha dubbla teorigrupper.

Dessutom red jag ju Prinsen för Ingrid nu ikväll, han var riktigt fin. Mest bara galoppjobb men han gjorde skrittövergångarna bättre än någonsin :D Super skojj!

Hittade dessutom en blogg på nätet och av henne fick jag filmen på Radon som Outi hade när hon skulle sälja honom första gången (om jag inte minns fel) jag har ju dock bara fått sett den i efterhand. Men jag kan ju bara säga att världen är liten och att min Prins är fin :D


Tisdag

Idag har jag ridit så det räcker och blir över (kan man säga så ;p)

Började dagen med mina ärenden på stan och de var ganska snabbt avklarade och tjugo över elva var jag på plats på ridskolan. Började med att rida ut på min Prins, det var hur underbart väder som helst.-6 grader och strålande sol. Vi tog en tur över Örsjön och galopperade fort fort, tårarna rann. Tror både han och jag behövde de :) Skrittade sedan ungefär en timme tillbaka =) Myspys.

Sedan var det allt annat som skulle fixas teorigrupper hit, pappersjobb dit osv. Vid strax innan fem kom Ingrid och frågade om jag ville rida Castor (som var över i en av grupperna) självklart nappade jag på det, inte varje dag jag får sitta på min super ponny ( för er som inte vet, var jag och Castor ett radar par innan jag köpte Iza) Han var stel som ett kylskåp men jobbade på ganska bra ;p var jätte svettig efter en dryg halv timme :P

Sen hann jag precis mocka och fixa åt Radon innan det var dags för nästa duvning, Madness stod på schemat igen =) Red med i satsningsgruppen, idag var han mycket trevligare även om det var långt ifrån idealt.
Kan ju säga att det känns i min kropp nu, Madness är en stor häst och man får hålla emot lite då han drar ;p

Så nu ska jag kasta mig i sängen eftersom morgondagen börjar med ett möte på skolan klockan 08.00, det kommer bli en låååång dag!


Castor och jag i Matfors , här ser han ju riktigt smal ut ;)

Tisdag

Nu har jag anmält oss upp till Umeå :D Då är det bara den lilla detaljen med transporten kvar, men det löser sig nog. Förhoppningsvis hinner Möller-Söderberg fixa sin =) Det blir FEI inledande för juniorer och Msvb:4 för oss där uppe. Ska bli så roligt :D

Prinsen var riktigt fin igår, speciellt i traven, Ingrid red samtidigt och slängde åt mig några tips, efteråt när jag sa att han kändes fin höll hon med.
Senare när vi satt och åt middag/lunch och började prata om skitiga grejer kom Ingrid på att jag faktiskt hade ridit på träns idag och utbrast; Nämen då var han ju riktigt fin ;)

Sen red jag ett mördar pass på Madness igår kväll också, ursch vad jag slet, men på slutet började det glimta till en riktigt fin häst. Så jag frågade faktiskt om jag inte kunde få rida honom idag också, så det står på schemat för dagen. Prinsen ska få gå ut på en promenad han också men det är så otroligt kallt så jag tror jag hellre går brevid honom än att sitta på..

Nu ska jag slänga på mig lite kläder gå ner på stan och köpa present till Ingrid som faktiskt fyller år idag, men eftersom jag saknar era kommentarer (ni som kommenterade ta inte åt er ;p) Så får jag hitta på någonting bra själv ;)

Sen blir det stallet för fulla muggar


Måndag

Planen var att jag skulle kliva upp relativt tidigt och träna nu på morgonen.. Men... Det var så otroligt varmt och skönt under täcket och termometern visade nästan -15 så jag låg kvar och drog mig till halv nio istället, får ju faktiskt unna mig det när jag varit uppe vid halv sju hela helgen =)

Däremot har jag fått andra små saker gjorda nu på morgonen som tillexempel beställt min studentmössa. Känns helt sjukt att vi faktiskt tar studenten om typ fyra månader, vad händer då??

Idag blir det ridning av Prinsen, personalmöte, möte på skolan, teorigrupper och lektion ikväll =) Synd att det är så kallt bara, jag hatar att frysa!

Trött, tröttare, tröttast!

Helt sjukt vad trött jag är nu, hemkommen efter en tuff vecka. Men nu är den över och Prinsen är dessutom igång igen :D

Just nu skulle jag ge vad som helst för att krypa i pyamasen slänga mig i soffan med en bra bok, men jag ska alldeles strax sätta mig i bilen och åka ut till stallet för att ta in hästarna, både R och A samt alla ridskolehästarna.
Sen tror jag att vi skulle se på film, jag kommer garanterat somna :P

Igår var jag och Fia ner till Timrå och kollade lite på Mads träningen, nördiga som vi är ;)
Och idag har det jobbats hela dagen sen åkte jag ut till stallet och mötte upp Lena som skulle kolla så att allt var som det brukar med R eftersom hon ska ta hand om honom på söndag då jag är i stockholm :D
Joggad lite i ridhuset, han kändes mjuk och fräsch efter att mer eller mindre ha vilat en vecka.
Nu börjar det dessutom bli dags att anmäla sig till Umeå :D Ska bli så otroligt roligt :D

Ne det börjar väl bli dags att ge sig ut i kylan igen.. Brr..


RSS 2.0