Helgen

Mitt internet har inte velat fungera sedan vi kom hem så därför har det varit dåligt med uppdatering men här kommer den nu!

Badade, knoppade och lastade in alla grejor i bilen i fredagsmorse medan Ingrid hade lektion och red Kotte, Vid tolv kom vi iväg och var framme i Högbo ungefär klockan 16.00 hann i princip bara startanmäla mig innan det var dags för framridning. Han kändes fin på framridningen så när jag kom in på banan blev jag alldeles för passiv. Kan ju också tillägga att jag var ganska nervös och jag fungerar inte riktigt som alla andra utan jag hamnar någonstans under vanlig nivå. Aja när vi kom ut sa Ingrid att de såg ut som att titta på torkande målarfärg så tråkigt var de.. Hade ju dessutom några missar så ni förstår att poängen inte var sådär lysande, trots detta var de dom två sista som knuffade ut oss från placering så poängen stod sig så länge iaf ;P

Sedan var de till att bege sig hem till Ingrid föräldrar för en god middag och massa prat innan de var sovdags!

lördag: klev upp runt sju åkte ut till ridklubben och fodrade och promenerade en sväng, hann även med att titta på några ekipage. Sen åkte vi tillbaka och åt frukost (bläbärsgröt) verkligen jätte gott.
Idag var det framridning ute och Ingrid hade bestämt sig för att ta fram hornen på mig, kan ju säga att de säkert lät som Ingrid var jätte arg där på framridningen men så var inte fallet ;) Jag red iaf mycket mycket bättre både där och inne på banan, och trots att vi missade i några av byterna och en travökning var det MYCKET bättre än fredagen. Hamnade på drygt 59% så de måste jag vara nöjd med. Det var iaf riktigt roligt och jag gillar Msvb:4an skarpt :)
Tillbaka till Ingrids föräldrar för god lunch/middag med även hennes syster och systerson innan vi begav oss hemåt. Var hemma runt halv nio så man var lagom trött på lördag kväll

Söndag: Blev upphämtad kvart över sex, for bort till ridskolan och lastade på Canard för idag var de första omgången i Div 2 i Timrå. Läs Fias blogg för ytterligare information, de var minst sagt spännande, och vi är ett helt klart vinnande koncept ;)

Nu laddar vi om, Radon har varit ute och skrittat två dagar så idag ska vi ut i skogen och jogga lite, sedan blir de dressyr ons,tors för att skritta på fredag och tävla i helgen :D

Annat som händer i veckan: Hoppade Molly Bay igårkväll (: Skojsigt :) ikväll är de också hoppning, valborg på onsdag vette 17 vad man ska hitta på, jobbar på fredag 11-18, barnkalas på ridskolan på torsdag, storstädning i stallet, svenska prov på onsdag, Fia ska komma och bo här med mig så jag ska leta fram en extra nyckel och springa ner på affärn och handla lite mat (:

                                
Radon klar för avfärd     Fia och Canard innan Lb:2   Söt Canarden

Gäsp

Ja jag överlevde den här torsdagen också ;P

Var ganska mycket på jobbet, eller ja, hann som inte göra så mycket som jag brukar eftersom jag bara var där tre timmar idag. Sen promenerade jag vidare till stallet och skrittade ut barbacka på min prins :) Han är så fin (:
Mockade och fixade innan vi hade möte med skolan i en och en halv timme!

Sen hade jag min teorigrupp och efter det var de dags för putsning och packning, klar vid kvart i åtta då jag promenerade hemåt, mötte upp Fia när hon hade varit och solat och var ute och gick, tog ut pengar och åt glass ;P tre flugor i en smäll (: Det är så himla tråkigt att jag hinner träffa henne på "riktigt" så sällan...

Nu har jag skrivit ut program osv, och ska packa det sista inför helgen innan det är dags att sova.

Åker ut till stallet vid 8 imorgon bitti och knoppar och duschar, sen beräknar vi åka vid halv tolv.
Jag rider nämligen La:4an 17.32 imorgon eftermiddag och msvb:4an 11.34 på lördan så då måste ni lova att hålla alla tummar ni har för oss (: Super niice med fasta starttider då kan man planera perfekt :)

Ne sovdags var det (:

Torsdag

Gick ganska bra att hoppa Kotten igår (: När han väl kommer på att allt inte behöver tas med fart hoppar han trevligt, hoppade en liten teknik bana och han var jätte snäll :) Söööt hästen!

Sen var de fullt ös meedvetslös hela kvällen ;P Massor att göra! Red som sagt lektion senare på kvällen, lösgörande och även igenom programmet en gång! Radon var riktigt fin :D Roligt :) Jag har kommit fram till att jag rider mycket bättre utomhus där det inte finns några speglar och jag verkligen måste känna heeela tiden! Fin fina byten fick vi till också :) Skojj:)

Sen gick allting emot mig tror jag, glömde nycklarna på stallet, mamma är i Tyskland och Leffe var i sundsvall (suck) Slog fel PIN på telefonen tre ggr (hur lyckas man) tur att jag har världens bästa grannar så jag fick komma in dit (i mina skitiga hästkläder) och låna telefonen och blev också bjuden på godis :P så jag satt därinne ända till Leffe kom hem. Så städningen blev de inte mycket av med.. började packa iaf :D så de var ju bra och tillslut kom jag fram till var jag lagt PUK koden också och kunde öppna min kära telefon :)

Nu har vi haft samhällskunskap och jag sitter på skolan och väntar på att gå till jobbet, jobbar bara 10-13 idag sen ska jag ut till Radon och vi ska ta en lång promenad i solen, sen har vi möte med skolan, de ska börja packas helst allt klart så jag bara behöver bada och knoppa honom imorgon, teorigrupp ochpersonalmöte!

Fullt ös medvetslös helt enkelt :) Kommer sova gott inatt ;P


Onsdag

Ännu en dag med underbart väder :D

Har varit ute och gått en sväng med mamma nu på morgonen men de slutade med att vi hamnade på Härnökiosken och köpte mjukglass :) Mums!!

Nu ska jag alldeles strax promenera iväg till stallet (: Hoppning på Kotte idag kl 14, teori grupper och annat som ska fixas sen ska jag rida lektion på Radon halv sex (:

Fick veta idag att jag inte kommer hinna få tävlingsskåpet innan helgen iaf :( Surt!! kommer troligast i början av nästa vecka, så då har jag det iaf till vi ska åka till sundsvall (:

Måste börja packa och fixa lite idag också, och städa rummet, bläk vad de ser ut här!  Och börja ladda inför helgen :D Ska bli riktigt roligt :)

Äntligen :D

Har jag hittat en sadel som passar :D Underbart!!! :) Nu måste jag bara se till att få fram pengar på ett eller annat sätt men det löser sig nog :D
Blir iaf en begagnad Morris&Nolan sadel :) den var riktigt skön att rida i och låg bäst av de vi provat :)

Red lektion för Ingrid på utebanan idag :) Kan inte förmånga gånger säga vad underbart det är att kunna rida ute på stor plan med riktiga mått! Red igenom Msvb:4 an några gånger, ett riktigt roligt program och vi fick till alla bitar någongång under de gångerna jag red de, så fixar vi allt på lördag blir de super :) Det var iaf ett mycket roligare program än msvb:3 an och de känns underbart att ha kännt på det nån gång innan tävlingen :) Roligt :D Radon var fin! (:

Nu har jag precis skrivit klart anmälningsblanketterna till sommaraktiviteterna, så nu ska jag gå ner och putsa mina saker, tvätta luckys hov och ta in hästarna :) Sen halv nio ikväll ska jag rida lektion igen (:

Tisdag

Igår var en väldigt trevlig dag (: tror det var de fin fina vädret som gjorde det! Allt som saknades var en glass :P

Gick en ganska lång promenad i solen med Zingo, red ut på Radon, var uppe och klättrade för Kappells backen (:  Personalmöte och pappersjobb. Sedan var jag med Ingrid ut till Anna och Ingela och kollade hur dom bodde , på deras yber söta hundvalp och på tjockis cloé som knappt kommer in genom dörren ;) Blir säkert en fölis natten mellan fredag och lördag då vi är borta!! :P

Sen vare Usek möte och ridlektion, markarbete idag på Lucky Light! Gick ganska bra! han var lite skevare i sidorna är tidigare men mycker mjukare i ryggen, men man kan väl inte få allt på en gång, blev dock lite bättre innan passet var slut (:

Nu idag håller jag på att tvätta alla grejor som ska med till Högbo. Så förtillfället fördriver jag tiden tills det torkat.
Kanske bäst man packar upp väskan från helgen så man kan packa den igen! Förövrigt känns det som jag inte gör något annat än reser för tillfället ;P

Sen blir det promenad med Zingo, planering av teorigrupper och lektion för Ingrid klockan 2, ska rida igenom helgens program nu när det äntligen går att vara på utebanan :D

image109
Nakenfis (:

Måndag

Helt otroligt underbart, imorse när jag vaknade runt kvart över sju var det strålande sol och 7,8 grader varmt i skuggan :D Då blir man så glad :)

Har nu suttit och pluggat lite och fixat lite med andra papper bland annat försökt löst problemet med tävlingsskåpet hur vi ska kunna frakta ner det helst innan torsdag :P Nu blir det troligast bussgods men vette 17 om de hinner hit innan torsdag men men..:)

Nu ska jag hoppa i stallkläderna, gå först upp till Brännaskolan med några papper från mamma, har ingen aning om var dom ska med det löser sig nog, sen ska jag gå förbi jobbet och säga att de blir svårt för mig att jobba på torsdag eftersom vi bland annat ska ha möte med skolan, sen ut med Zingo och rida Radon innan kl 13.00 då jag börjar på ridis :) Så det är bara att sätta fart :D

image106

Hemma igen :D

Ja eller de har jag varit ett tag, idag blev de nämligen bara städning.
Gick ganska fort att åka hem, inte liika drygt som att åka upp :P

Sen åkte jag med Fia ut till stallet och red min underbara prins :D Gjorde säsongsdebuten på utebanan och den var minst sagt spännande med lösa hästar osv. Det var tur att jag satt på världens bästa prins som knappt rörde ett öra trots att de kom en lös Kotte i full fart mot oss :) När jag väl hittade en bra rytm blev han ganska trevlig :) han tycker dock att de är lite jobbigt att byta i rätt läge, men då vi får till de blir dom bättre en förut så de är bara att traggla på :)

Har kommit startlistor till helgens tävlingar  i Högbo också :D ska bli riktigt roligt att åka dit och se alla ekipage är ju regional/nationell och klasserna jag rider är de lägsta :)
Så nu är det dags att börja lära sig Msvb:4an :)

Sen på söndan ska jag med Fia och Canarden till Timrå för första omgången i Div 2 :) HRK måste ju försvara sina färger och förhoppningsvis vinna ett tredje år :) Synd bara att vi inte fick ihop något Div 1 lag...

Nu tror jag att Fia och jag skulle gå och sola.. eller ja hon skulle ringa mig när hon hade städat klart vilket borde vara snart..:)

Lördag

Strålande sol.Åkte kabin banan upp till toppen och har sedan ta oss ner genom en mängd backar :D Underbart :D Trevligt sällskap också ;) liiite löst i vissa backar men i andra är de helt perfekt :D Så roligt :D

Nu ska vi sätta oss på balkongen i solen och äta en korv innan åkningen fortsätter :D Hoppas ni också har det bra där hemma :D


Lunchpaus

Hemma en sväng i stugan, precis ätit korv :) underbart väder och härliga backar, oj så roligt det är att åka :) nu kan vi inte sitta här längre utan vi ska ta oss via backsystemet vidare bortåt :)

Uppe med tuppen

Som vanligt lyckas jag vakna långt före alla andra *suck* kvart över sju var jag klar vaken! Har legat och läst ett tag men nu hör jag äntligen att folket rör på sig :) mot frukosten och sedan backen :)

Framme

Ja nu är vi äntligen framme i åre :) och jag har kommit fram till att jag hatar att åka bil, det är så himla tråkigt :p bor iaf i en jätte mysig stuga alldeles lagom stor, men jag tror det är väldigt bra att vi bara är här tre dagar annars skulle jag nog slå ihjäl min familj :p sitter nu men min lilla syster och ser på medium sedan ska vi gå ner till lisse och gänget och vara lite sociala :) uppdateringar kommer men jämna mellanrum :) backen öppnar iaf kl 9 imorgon bitti så då vet ni var jag kommer befinna mig :)

Torsdag

Ja idag var det torsdag alltså, underbart väder ute som jag dock inte får se så mycket av då jag jobbar hela dagen..

Var uppe tidigt imorse och tog hand om Radon för att sedan rida lektion för Ingrid innan jag började jobba..
Han var minst lika fin som i fredags på framridningen men sen sattes de lite mera krav på honom och han tyckte livet var lite jobbigt, men var riktitg fin vissa stunder :D Bytena på slutet var klockrena :D

Sedan sprang jag ner till Ok med mackan i handen ;) Jobbar 10-17 så snart slutar jag för dagen :D
Då kommer mammi och hämtar mig och det bär av mot Åre :D
Ska göra mitt bästa för att kunna uppdatera någon under helgen, det borde ju finnas dator som går att använda någonstans eller? Annars får ni helt enkelt hålla er till tåls till måndag.

Lite mysiga bilder :)

Kom precis på att jag faktiskt knäppte några bilder på prinsen idag :D
image106
image107
image108

Onsdag

Underbart väder har det varit idag :D man blir så himla glad när det är sol och varmt och skönt :D

Började dagen med att rida ut en sväng med Radon, var borta nästan en och en halvtimme och mös i solen :D super härligt.
Åt lunch, tog in hästar och pysslade med lite alltmöjligt till klockan blev två då det var dags för nästa pålle.
Hoppade Kotte för Ingrid tillsammans med Therese och Don. Första travade vi över upphöjda cavaletti bommar vilket var lite krångligt ;P
sen hoppade vi 4a studs som vi sedan byggde om till bom-räcke,bom-räcke,bom.
När Kotte förstod att de inte gick att bara komma på fart utan man behövde ta i lite också gick det riktigt bra :D han var väldigt rolig att hoppa och sista sprången blev väldigt fina :)

Sen hade jag teori, satt och fixade en del med hemsidan, gjorde lite annat pappersjobb innan de var dags att cykla hemåt.

Nu sitter jag och väntar på att mina potatisbullar ska bli klara. Sen ska jag och Fia gå ner och sola innan det är dags att packa inför helgens fjällresa, för de hinns inte riktigt med imorgon.

Torsdag:
Uppe med tuppen för att mocka och fixa åt Radon
08.15 lektion för Ingrid
10-17 jobb på OK
17.00 bär det av mot Åre :D

Så det kommer nog tyvärr bli väldigt dåligt på uppdateringsfronten..:/

Tisdag

Ja nu blev de sådär längesen jag uppdaterade ordentligt igen, fy på mig!

Träningen i söndags gick riktigt bra, kändes som om Ulla hade lite nya infallsvinklar som passade oss som handen i hansken, nytt sett att rida som funkade super!

Hade sedan en halvtimme på mig att duscha, äta och ta hand om hästen innan vi satte oss i bilen påväg mot helgens hästresa. Anna bakom ratten och jag och Fia som passagerare.
Planen var att hinna med två hästar på söndagkväll och tre på måndag innan de bar av hemåt igen.
Första stoppet var i Fingspång, en ganska trevlig fux valack, sen hittade vi efter många om och men fram till Kumla där nästa häst skulle provridas. Tog även ett tag innan vi hittade fram till Stadshotellet i Kumla där vi skulle tillbringa natten (hata kumla ;P)

Måndag morgon (alldels för tidigt) var det dags för hotellfrukost för att sedan fara iväg till Norrköping där Fia provred två hästar. For vidare mot Katrineholm och åt lunch där, Tyvärr fick vi inte tag på den sista människan som skulle visa oss den hästen (vi fick senare veta att hon åkt in på sjukhuset med sin mamma) Så det blev hemresa istället. Lagom less på att åka bil!

Vaknade imorse och var fortfarande super trött, de tar på att inte göra någonting ;)
Promenerade en kortis med Zingo och tillbringade sen dagen på ridskolan med diverse uppgifter.

Red lektion nu ikväll på Radon och J*vlar vad fin han var :D :D Så himla roligt att rida :D Har helt klart klivit ett snäpp upp av helgens arbete :D Det var ett otroligt tryck i honom utan att han blev minsta stark i handen och han lyssnade på minsta vink. Red skänkelvikningar som vi skulle fått riktigt bra betalt för om de var tävling, och sen lite övergångar, ryggningar och galopp jobb :D Så nu får jag inte rida lektion på honom imorgon eftersom vi jobbat så himla bra, så nästa pass blir tidigt på torsdagmorgon innan jag börjar jobba, för sen åker vi ju till Fjällen :D

image71

trött

Alldeles för trött för att uppdatera nu! Blir ett projekt till imorgn istället.

Hemma levande och super trötta iaf.

Har precis anmält mig till Tävlingen i Sundsvall :D Jätte sugen på att tävla igen nu :D

Men som sagt uppdatering imorgon!

Oj vad roligt det är att träna :D

och vad trött jag är nu ;) Red ordentligt för första gången på nästan två veckor och de känns kan man lugnt säga.
Fick lite nya tips och vägar att jobba på Roligt roligt :D
Imorgon blir de samma tanke fast i programdelarna :D Ska bli super skojj (:

Birsta var trevligt, min syster hittade sin klänning (som var målet), jag fick väldigt gott fika och två par nya skor! Tackar :D

Nu ska jag packa iordning min väska och sedan sova, blir en låååång dag imorgon :)

Varning för dålig uppdatering nu dom här dagarna vi kommer vara borta men på tisdag är jag tillbaka igen :D

image94

Lördag

Vaknade vid halv åtta ungefär, men orkade inte riktigt kliva upp då utan låg kvar och läste till närmare nio, har nu på morgonen ätit frukost (konstigt va? ;P), letat fram täckbyxor och jacka eftersom vi åker till fjällen nästan vecka :D

Nu väntar jag bara på att pappa ska komma och hämta mig för en tripp ner till Birsta, har tyvärr inga pengar så de blir inte mer än fönster shopping men men (:

Sen är det Ulla träning :D Rider en halv timme ensam båda dagarna eftersom Radon har skrittat en vecka så blir det inte så tufft (:

Imorgon har jag först morgonjouren på ridskolesidan sen tränar jag kl 10-10.30 och vid tolv är det tänkt att bilen går ner mot Stockholm för ännu en provridningsresa. Denna gången är det 5 hästar som ska provridas så vi blir borta till måndag kväll. Grymt trött man kommer vara sen då ;P

Men nu kommer pappa :)

Fredag!

Ja då var det dags för en ordentlig uppdatering tror jag visst (:

Torsdag: Skola först till strax innan tio ungefär, sedan skyndade jag vidare till jobbet, jobbade mellan tio och fem, massa varor att packa upp men de var ganska lugnt (: Jag älskar mitt extra jobb, dock inget jag tänkte satsa på i framtiden  men men ;)
Sedan skyndade jag som vanligt vidare till stallet, idag var de väldigt nära att jag inte hann pga massa kunder i sista sekund och all snö som ramlade från himlen men en minut i halv sex befann jag mig på ridskolan ;)
Tittade på film men teorigruppen! Niice (:
Sen var de dags att fixa och dona åt Radon, blev en skritt tur något mer orkade jag inte med då de inte var någon teoritid förren jätte sent. Åkte hem med Taxi Nyström och hann med att titta på Medium ;) Missade dock att plugga men de är en annan femma ;P

Fredag:
Började dagen med att promenera ner på City Klippet till Emelie, blev klippt och fixad i håret (: Jätte nöjd! Får se dock hur det blir då jag själv ska fixa de såsmåningom och inte kommer orka platta det, Men jag tror det blir kanon bra :) Saknar dock bildbevis :/
Sen var det dags för skola, svenska lektion där vi inte gjorde nått vettigt alls :O  sedan Samhälle där vi då skrev prov (OPPS!!) hade behövt plugga för att kunna räkna med ett MVG men vi får se hur de gick :)
Åkte buss till stallet (Latmask) Red först Radon en sväng i ridhuset, joggade mest eftersom han skrittat i en vecka, han kändes ändå helt okej efter vad jag begärde. Sen var Kotte och jag ute i skogen igen. Han var verkligen jätte duktig idag ända tills vi kom in på stallplanen. Då var jag vädligt väldigt nära på att åka i backen, han blir så himla kvick i fötterna när han hoppar och far iväg. Men även idag hade jag tur :D Mockade åt Radon, putsade och fixade maten åt båda hästarna innan jag liftade med Therese hem. Åt middag

Sedan kom Fia :D känns som om det var huuur längesen som helst jag träffade henne. Vi var ner på Fire House och solade! Super skönt och alla mina fräknar vaknade till liv efter vinterns dvala!
Gick ner på hemköp och köpte glass och satt sedan och pratade en stund.

Nu tror jag det är dags för mig att sova. Ska troligast åka med pappa och Annica ner till Birsta imorgon och hitta en "bal"klänning åt henne. Förhoppningsvis får jag köra dit och hem också :) Sedan är det Ulla träning :D

Oj oj oj vilket långt inlägg det blev, men de har ju klagats lite på den dåliga uppdateringen så det är bara att hålla till godo! (:

Dålig uppdatering= mycket att göra

Men jag lovar att ikväll kommer de en bättre uppdatering!

Är på väg till stallet nu, ska först rida Radon i ridhuset sen ut i skogen på Kotte (:

Återkommer senare :)

Onsdag och ännu mera snö :O

Ja de verkar kunna snöa precis hur mycket som helst! All snö vi har längtat efter i vinter verkar ha bestämt sig för att ramla ner nu när vi som minst vill ha den.

Började iaf dagen med att åka upp till Ridis och mocka och fixa åt Radon och Kotte. Var nämligen min tur att rida honom idag ;) Han var iaf riktigt duktig att vara ensam inne i stallet idag så de tar sig (: Red bort mot specksta och i början var han super spänd, men coolade ner efter ett tag! (: Höll dock på att åka i backen en gång men men :P Han var riktigt rolig att rida och man fick en trygg känsla på honom trots att han hoppade och for ibland (sånt som jag annars kan tycka är läskigt) Så det var roligt :)
Sen hjälpte jag Therese att hoppa Don (: Den hästen hoppar riktigt bra, sen städade jag hinderboden med hjälp av Owe (: Longerade barn på Guinness, hade teori, hann med lite pappersarbete innan jag tog in Radon och borstade och fixade, han fick dock vila idag också, men imorgon håller vi alla tummar och tår för att vi ska vara fit for fight igen :D

Nu ska jag äta middag och egentligen borde jag plugga då jag tittade i min almenacka och insåg att vi har ett stort prov på fredag och jag inte kan någonting och mina torsdagar är ju som sagt inte min bästa dag med tid över direkt, men jag vet inte riktigt om jag orkar :O haha ^^ men vi får väl se, de slutar säkert med att jag sitter med näsan i boken iaf (:

Tisdag och ännu mera snö

Ja det verkar aldrig vilja sluta snöa. Ursch och fy säger jag bara, jag vill ha sommar och sol!

Idag har varit en ganska lugn dag, klev upp tidigt för att duscha, laga lunch och städa här hemma! Duktig av mig va? ;)
Sen bar det av bort mot Zingo för dagens promenad, blev dock inte såå mycket längre än gårdagens eftersom vädret idag inte heller var på topp men vi var ute 30 minuter iaf..:)
Sen upp på stallet och promenad med Radon, och mockning och så åt honom innan jag började. Pappers jobb idag också, och mina två teorigrupper. Sen gjorde jag lite allt möjligt fram till våran grupp hade teori nu ikväll. Det bästa med teorin är helt klart fikat ;)

Nu ska jag hoppa i säng eftersom jag varit jätte seg och trött hela veckan?
Och hoppas att jag ska rida imorgon :D Har inte ridit på hela dan idag :O jag som är van att rida minst 2 hästar/dag... Red bara en i måndags också och inget i helgen :P hur ska detta sluta? :O
Min prins var iaf bättre i foten idag så imorgon eller torsdag är vi nog igång som vanligt igen efter de korta uppehållet på drygt en vecka! Och bli inte oroliga nu han är inte halt! Bara lite varm i ena tassen efter skoningen och då tar vi de säkra före de osäkra :)

Ne sova var det!
Godnatt!
image105

Happ då blev det vinter igen :(

Ja regnet övergick i snö så nu är det bara att ställa undan cykeln och börja gå igen :( ursch vad tråkigt...

Blev inte så jätte lång promenad med Zingo båda vi var dygnsura efter bara en kort bit. Sedan fick ja som tur vad skjuts till stallet av Lissen som kom förbi (: Tittade lite när Therese och Ingrid red (Don och Kotte) innan de var dags för personalmöte och massa pappersjobb.

Hann med att städa ur skåpet och putsa massa grejor också, även om inte riktigt allt blev färdigt :)
Hopplektion på Pojken, hoppade samma övning som i tisdags, och de gick faktiskt bättre än förväntat, blev bara plockepinn en gång ;)

Lite jobbigt att skriva just nu eftersom min högra handled dunkar, gör jätte ont och är nästan dubbelt så stor som den andra :O Och jag har inte den minsta lilla aning om vad jag har gjort! :P

Fick föresten ett mail idag om att jag har kommit med på ridledarkursen i sommar :D Roligt roligt :D

image104

Måndag

Jag förstår inte varför det alltid måste vara sånt super trist väder på måndagar, räcker de inte med att det är måndag?

Gick riktigt bra att jobba igår iaf (: Var sådär lagom mycket folk (jag jämför allt med skärtorsdan nu då det var panik ;P) Kom också på att de var söndag! Alltid trevligare att jobba under helgen ;)

Nu laddar jag för att ta mig ut i det underbara vädret för en promenad med Zingo, jag kommer vara dygnsur innan jag är framme på ridskolan :(

Sen var de visst pappersarbete som gällde idag :/  Och hopplektion ikväll :)

Dags att sova!

Ja nu är det verkligen på tiden att gå och lägga sig om jag ska orka upp imorgon!

Först har jag morgonjouren så jag cyklar väl härifrån vid tjugo i sju ungefär (: sen ska jag rida, ta hand om Radon och luncha!

Hem och duscha/byta om för att sedan jobba 15-20... :/ Magnus ringde nu ikväll för ungefär 20 minuter sen och undrade om jag kunde jobba och snäll som jag är kunde jag inte annat än att tacka ja :( Men men jag behöver ju pengarna de är dags att sätta in lite till Tore igen... (:

Håller föresten på att läsa en grymt bra bok, så jag lär ju inte kunna släcka lampan påengång heller... Vägen till solen heter den och det är Hannah MacDonald som har skrivit den! Läs!! om ni inte har något bättre för er ;)

Godnatt

Lördag

Mamma och jag är ensamma hemma i helgen, jätte skönt! (:
började dagen med att promenera en sväng med mamma i det fina vädret (: sen var vi ner på stan en sväng och tittade, dock har ingen av oss några pengar så det blev tyvärr inget shoppat även om man som vanligt hittar jätte mycket kläder och grejor då man inte har några pengar. Åt sedan lunch på Rutiga duken (:

Gick bort till badhuset och fick massage :D underbart! och sedan hem, jag låg och läste en stund medan mamma sov ;)

Promenad upp till stallet och tittade på Ingrids nya häst som kom idag (Camelot) såg den ju i onsdags också men mamma blev väldigt förtjust i den och sa till och med att hon nästan skulle kunna börja rida bara för att få ha en sån fin häst ;) så det är ett bra betyg, sedan tog vi med oss Radon och Zora ut på lång promenad.

image102
(mamma och Radon, Radon ser måttligt road ut
medan mamma är jätte nöjd eftersom hon vågade
gå med honom hela vägen (;)
image103
(Zora fick gå med mig hela vägen och var jätte lycklig för det (;)

Så nu har vi precis städat hela lägenheten och mamma håller på laga super god middag som vi ska sitta i soffan och äta medan vi tittar på körslaget (allt medan Leffe är borta :P)

Fredag

Började dagen med svenska, skulle hålla mutligtföredrag i tio minuter och mina förberedelser var lika med=noll. :( Ändå har vi haft X antal veckor på oss och vetat att de skulle vara klart till då, men de har liksom inte haft prioritet nr 1.
Aja de gick ganska bra ändå och jag lyckades utan probelm prata på de där tio minuterna och fick till och med klassen att lyssna uppmärksammat :O

Sen gick jag hem och åt lite lunch innan det var dags för sahällskunskap, fick träna lite till provet vi har nästa vecka och gör lite uppgifter.

Sen var jag bara hem och slängde av mig väskan för att sedan traska ner på stan hämtade ut ett paket som kommit med secreta pro som jag ska testa och se om de funkar. Sen var jag också till Emelie och beställde en klipptid :D Wiho :D
Mötte upp mamma på badhuset och fick sedan skjuts av Lisse till Grönkulla där vi skulle på "hudvårdsparty" Fick hjälp av nån hudvårdskonsult att välja ut rätt färg och vi fick även prova en hel del produkter för rengöring återfuktning osv.. Kom hem med en del produkter så nu ska de testas!

image101

Efter det bar det av till amenta för god middag (: Kom hem runt halv tio! :) Rolig dag, inte sånt här som hör till vanligheterna direkt ;)

Torsdag

Äntligen har mitt favoritprogram börjat igen :D Medium :) Underbart!! :D det är så himla bra, har jag något att se fram emot efter jag överlevt mina kaostorsdagar igen :)

Lagom mkt folk på jobbet idag, dock sjukt mkt varor som skulle packas upp..:/ men men timmarna gick ganska snabbt.

cyklade upp till ridskolan och hade min teorigrupp, sen fick Radon byta box igen idag (: så nu står vi på "rätt" platser snart allihopa :) Han fick däremot vila idag, orkar verkligen inte rida eller snarare kändes de som om de kvittade om jag skrittade 30 minuter eller att han fick gå ute 30 minuter extra ;P

Nu är det dags att sova!! :P

dags att uppdatera ordentligt!

Tisdag:
Började dagen med en sorlig promenad med Zingo, verkligen super härligt väder :D
Var sedan ute och skrittade med Radon i nästan två timmar (: Mys!
Sen var det dags för farbrobarbro. Byten var de någon som hade sagt! Red fram honom och han kändes helt okej, lite stel i sidorna men de blev bättre efter ett tag! Började jobba lite byten och han blev mest förvånad över att han verkligen fick! Lättare till höger då inte högerbakbenet behöver göra de tyngsta jobbet men han gjorde en del rena :D Traven efteråt var riktigt häftig :D

Sen var de två teorigrupper och senare på kvällen hoppade jag Lucky Light! En liten bana! Han var riktigt rolig att hoppa när man kom på hur man skulle göra för att de inte skulle vingla så innan hindren ;)

Onsdag:
Blev upphämtad här utanför vid sju, åkte ut till stallet och skrittade ut på Radon vi var bort till Kapells och klättrade :) Sedan bar det av upp till Umeå för att titta på en häst! Camelot eller kotten som den kallades. Riktigt trevlig :D Så vi får se vad de blir om hon tycker den räcker till! :) Sen stannade vi och åt på vägen hem i Ö-vik (vi hade så gott om tid) Men då hade vi inte räknat med att få punktering lite senare efter vägen ;) så tiden liksom rann iväg. Hann tillbaka till ridskolan lagom till ryttarsatsningen red då de faktiskt var den tiden vi hade att passa så de gick ju ;) Mockade och fixade åt Radon innan jag åkte hem och sov!

Torsdag:
Var rysligt trött imorse när jag skulle kliva upp! URK!
Gick iväg till skolan och hade samhällskunskap. Dock var jag klar med de uppgifterna som skulle ta hela den här lektionen väldigt snabbt så jag fick sluta lite tidigare! så nu sitter jag här några minuter innan de bär av mot nya mål ;) Ska äta nån macka nu sen över till OK jobb till 17. Teorigrupp 17.30-18.00 sen ska jag rida ut en sväng på Radon innan de bär av hemåt och sängen igen :D

image61

Varför?

Måste ni hålla på och lägga er i och förstöra mitt liv? ni är väl ändå vuxna människor? Förstår verkligen inte varför? Ne ursch, vill egentligen inte bry mig eller ta åt mig av den negativa energin, men de är svårt att göra nått annat när man är mitt uppi det!

Ne nu är det dags att sova så jag orkar med min torsdag! Lovar att uppdatera bättre om veckan imorgon när jag kommer hem. Nu är jag bara så less på allt!

Godnatt

Äntligen!

Ursch vad beroende man har blivit av blogg.se, ingen har kunnat blogga på två dygn men nu är allt som vanligt igen ;)

Söndan då...
Red först La:5an Radon var lite spänd. Missade fortfarande några poäng i mellan gångarterna även om de var bättre än sist, också gillade hon inte riktigt våra skolor då hon tyckte dom var för raka. Och i ena skolan blev han rädd för ngt och hoppade iväg! Hamnade ändå på 60.43 % alltså en % ökning med 0.43 sen förra tävlingen ;) Hamnade precis utanför placering! Surt!
Laddade om till msvb:3 då hade också Ingrid kommit ner till undsättning (: Kändes ganska fin på framridningen dock hade vi missat i beräkningen att de var en paus på 10 minuter! Grr....
Hade jätte mycker stora missar och missförstånd i msvbn men de som var bra var tydligen riktigt bra för vi slutade ändå på ungefär samma procent som i umeå där vi inte hade några riktiga missar drygt 57% Så när vi får till allt kommer det bli grymt bra! Jag är dock lite missnöjd då jag vet att vi kan så mycket bättre.
Men som Ingrid sa du måste få rida in dig i msv för det är ett ganska stort steg att gå från lb ponny på klubbtävling till msvb häst regionalt mot alla seniorer och ända få så pass bra poäng. Hamnade iaf strax under mitten!

Igår regnade det HELA dan :( super jätte tråkigt. Man blir så himla trött och less när det är sånt väder. Var iallafall först ute och gick med Zingo, sen med Radon (dock i ridhuset) sen blev de lite pappersjobb, hade Fias teorigrupp osv. Sen på kvällen red jag markarbeteslektion på super ponnyn Baldi ;) Han var riktigt trevlig (:

dagen ser ut som följer:
Frukost
Promenad med Zingo
Uteritt med Radon
Rida Vialli (vi ska tydligen prova byta lite grann:D)
Två teorigrupper
Middag
Ta hand om Radon
evt hoppa ikväll om de finns någon ridskolehäst över (:

RSS 2.0