Hm.. vad händer här nere?! Det rullar på, vi gör ungefär samma saker varje dag och har kommit in i rutinerna.
Packat och tvättat har vi (mest Fia) gjort de senaste dagarna eftersom Emelie varit på Öland med tre hästar, Emelie och Chrille varit i väg och tävlat och Chrille är påväg till Tyskland imorgon.

Radon har varit rätt så fin =) Igår red vi för Chris och fick först jobba vidare på bytena med serierna som fokus. Så länge jag inte rider i någon mes galopp är det ju inga problem alls. Efter det blev det lite travjobb och skolor som har blivit mycket bättre. Får även i traven låta bli att mes rida och i vänster slutan (diagonalt) tänka att höger handen ska lite ut mot låret och att jag ska sitta som en krok.
Piruettjobb stod också på dagordningen och höger piruetterna gör han riktigt bra  =) Sen trasslade det en massa till vänster innan vi kom på ett nytt sätt att jobba dom.

Ska, förutom att sitta som en krok (fram med höger axel, fram med vänster höft, ner med vänster axel, fram med höger skänkeln, titta lite till vänster), ta ut högerhanden lite även här. Blev mycket bättre. Fick då rida in i sluta på diagonalen, tänka precis som i traven, ut med höger hand mot låret, samla lite till och sen bara vända. Vips så fixade vi vänster piruetten också.. Att vi sen ska lyckas flera gånger i följd och dessutom utan att först få rida slutan är ett senare problem =) Hittade iaf ett väldigt bra sätt att jobba på..


Kan dessutom meddela att vi är påväg hem. Fia åker redan på fredag :( Medan jag väntas lämna gården under nästa vecka. Så nu vill jag veta vad den som satsat tre månader har vunnit?? ;D

Kommentarer
Postat av: Linnea

Ska du flytta hem? :O

2009-09-29 @ 19:45:57
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: Kicki Carlström

Hej Mia!

Väldigt kul att läsa dina inslag på din blogg.

Duger en glädje!

Dina beskrivningar om hur du hittar "rätt"sätt att rida, är så underbara!!!

Du kommer oxå hem, men när?

Kram på dig

2009-09-30 @ 08:07:36
Postat av: Anna

Ryktena har gått att du (ni) kommer hem, varför? var det inte bra där nere?! Här är allt som vanligt i alf =)

2009-09-30 @ 11:04:55
URL: http://myentirelife.blogg.se/
Postat av: Ingela

Hej Mia! Läste att du/ni kommer hem igen och måste säga att jag tycker att ni har gjort det bra oavsett hur länge ni har stannat anledningen till varför ni kommer hem! Ni har lärt er en massa på den här resan och alla som "satsat" på när ni kommer hem kan slänga sig iväggen- den här svenska avundsjukan kallas det för!



Ha det bra! / Ingela

2009-10-04 @ 20:56:54
URL: http://kennellagoroma.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0