Det har varit en lååång dag. Med jätte jätte fint väder, alldeles för varmt att rida i egentligen. Som tur var har det iallafall varit jätte svalt och skönt i stallen.

Det har gått väldigt bra för alla Härnösandsryttare.
Anna var precis utan för placering i båda sina klasser med ca 59 och 60 % Arrogant var riktigt fin i sista klassen då han spände av lite.
Ingrid red både la:6 och msvb:2 på 60% och Amo var mycket bättre än i sundsvall om än med några missar. Hon också precis utanför placering.
Fia red bara La:6 idag och Upan såg fin ut. De hade också en stor miss i ena galoppslingan. 62% vilket ledde till en femte placering :D Jätte roligt.
Eva red la:6 på ca 61& och blev delad sexa (placerad) och Msvb:2 på ca 60% och var precis utanför.

Efter lååååång väntan var det då äntligen dags för min och Radons tur vi red ju inte förren 18.17 så vi hade hunnit laddat hela dagen med promenader, knoppning osv. Han kändes ganska fin och med på framridningen. Red inte fram mer än max 30 minuter eftersom det var så himla varmt men det verkar ju vara en bra uppladdning.
Red msvb:5 an för första gången och målet var nog att klara bytesserien och det gjorde vi ju faktiskt :D Att vi dessutom klarade vårat andra kval och blev placerad var ju bara ett STORT plus! strax över 63% och bara ett poäng från vinnaren var mer än väntat! Riktigt rikigt roligt!

Ingrid sitter här brevid och stör mig och säger också att hon tycker det är jätte roligt att vara ute med så många duktiga elever. Att det har gått så bra för alla och alla är nöjda och glada!

Idag är det roligt att komma ifrån Härnösand ;)


Kommentarer
Postat av: Linnea

Grattis, vad roligt! :)

2009-05-30 @ 21:17:35
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: annso

va kul! grattis!

2009-05-30 @ 21:54:26
Postat av: ou

säger det igen, BÄSTA Mia & BÄSTA Radon!! Jag är också stolt över att ha sålt honom till dig!!

Kram Ou

2009-05-30 @ 23:02:05
URL: http://dressyrtant.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har sagt det förr, men säger det igen - fasen vad duktiga ni är radon och du. Grattis!

2009-05-31 @ 20:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0